Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat: ”Am încercat nu o singură dată, de mai multe ori. Nu-mi place, dar...”. Prin ce experiență neașteptată a trecut atunci

 Calin Maria Bianca
.

Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat. Dani Oțil nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, iar carisma este punctul lui forte atunci când apare pe micile ecrane. Are o frumoasă familie și un copil adorabil, fiind genul de bărbat extrem de cumpătat și la locul lui. Ei bine însă, cu toate acestea, recent a recunoscut că a încercat și el drogurile în urmă cu mai mult timp!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Când vine vorba despre trecutul lui Dani Oțil, știm cu toții faptul că prezentatorul TV are unul destul de tumultuos, atât privind partea amoroasă, cât și cea personală și profesională. Chiar și așa, fanii au rămas surprinși de ultimele lui declarații, în care nu a ezitat și a recunoscut în fața tuturor că și el s-a drogat, și nu doar o dată, ci din contră, de mai multe ori.

dani-otil9-3dani-otil9-3

Citește și: Cum arăta Gabriela Prisăcariu înainte să devină celebră. Soția lui Dani Oțil și-a făcut debutul în modelling

Citește și: Dani Oțil a ales pentru fiul său o bonă cercetată penal: „Ea a lucrat pentru un cetățean străin și omul a ieșit din baie cu tot capul în flăcări. Bărbatul a stat câteva luni în comă”

Citește și: Irinel Columbeanu, supravegheat în permanență la azil: „Avem amplasate 32 de camere video. Dacă i se face rău…' / Unde își petrece sărbătorile de iarnă fostul milionar

Citește și: Zanni susține că i s-au furat toți banii pe care i-a câștigat în ultimii doi ani: „E vorba de peste 100.000 de euro, au profitat de mine…”

Dani Oțil a recunoscut că s-a drogat

Recent, Dani Oțil a fost invitat în podcastul găzduit de prietenul său, Mihai Bobonete, unde a vorbit pe larg despre numeroase momente și evenimente din viața lui, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Din vorbă în vorbă, îndrăgitul prezentator TV a recunoscut inclusiv faptul că la un moment dat a încercat și el drogurile. Nu s-a oprit la o fuma iarbă doar o dată, ci de mai multe ori, în diferite anturaje. Totuși, se pare că acest „obicei„ nu este pe placul lui.

„Nu, doar iarbă am fumat, dar mă adoarme, simt că sunt inutil societății. Asta s-a întâmplat într-o vacanță, am încercat nu o singură dată, de mai multe ori.„, a spus Dani Oțil în podcastul lui Mihai Bobonete.

Prin ce experiență neașteptată a trecut atunci

Dani Oțil a povestit tot legat de acest subiect al drogurilor faptul că experiențele pe care le-a avut nu au fost deloc cele la care se aștepta. Mai concret, după ce a fumat iarbă, prezentatorul TV a explicat că se simțea din ce în ce mai moale, dar și foarte relaxat, astfel că era fix opusul față de cum este el în general, un tip foarte energic.

Dar sunt moale, nu îmi place să fiu moale. Sunt prea relaxat, mie îmi place să fiu activ', a declarat Dani Oțil la podcastul prietenului său.

Mihai Bobonete, amintiri prețioase cu Dani Oțil înainte să devină celebri

Dani Oțil și Mihai Bobonete se cunosc de foarte mulți ani și îi leagă o prietenie frumoase, prin care au trecut atât prin bune, cât și prin momente mai puțin plăcute. În urmă cu mai mult timp, Mihai Bobonete a povestit ce făcea împreună cu Dani Oțil pe vremea când cei doi nu cunoșteau gustul celebrității și nu erau cunoscuți de către publicul larg. Ce-i drept, deși au fost multe glume mai puțin înțelese între ei de-a lungul timpului, de când au devenit celebri, se pare că în urmă cu mai mulți ani erau de nedespărțit.

Stăteam undeva în Baba Novac și blocul meu era între alte două blocuri, eu stăteam la etajul 5, la fix pus, vedeai și sus și jos. Era o alee și era și Bean acolo, ieșea pe geam, eu ascultam, îmi făcea semn „Cum e frate?', Bean la pielea goală cânta acolo, eu în bucătărie ascultam începuturile Subcarpați. Aveam binoclul ăla și venea și Dani pe la mine, ne mai plictiseam. Era un binoclu militar', a povestit el în cadrul podcastului „Ac de siguranță' de pe canalul de YouTube „Răzvan Exarhu', în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton