Dani Oțil recunoaște că a fost "afectat enorm" de gluma lui Mihai Bobonete despre prețurile ridicate ale restaurantului său. Într-un podcast recent, Dani Oțil a mărturisit că afirmațiile comediantului au avut un impact real asupra afacerii sale și încă se întreabă de ce a făcut acea glumă, având în vedere că a mâncat de multe ori gratis în restaurantul lui.
Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!
Cuprins
Pe lângă munca în televiziune și concursurile de motociclism, Dani Oțil este și patron de restaurante. Prezentatorul de la Antena 1 deține un restaurant în zona de Nord a Capitalei, unde vedetele merg des să mănânce. Preparatele delicioase din localul acestuia sunt deja renumite în oraș.
Dani Oțil, afectat de gluma lui Bobonete despre prețurile din restaurantul său
În urmă cu ceva timp, Mihai Bobonete l-a avut invitat în podcastul său pe Răzvan Simion, colegul lui Dani Oțil de la „Neatza'. Atunci, comediantul a făcut o glumă cu privire la prețurile practicate în restaurantul lui Dani Oțil din București, făcând aluzie la faptul că acestea sunt foarte mari.
Gluma l-a deranjat foarte mult pe Dani Oțil și recunoaște că i-a afectat afacerea, însă nu înțelege de ce Bobonete a făcut astfel de declarații având în vedere că el a mâncat gratis de multe ori.
„Cât te-a afectat discuția aia, care a fost așa prietenească, la podcast la Bobonete?', a întrebat Radu Darie.
„Enorm! Mă costă bani și acum, pentru că veștile de genul acesta se propagă altfel decât veștile pozitive. (…) Podcastul a fost funny, într-adevăr. Bobonete a uitat că a mâncat de câteva ori gratis la mine, Răzvan, de asemenea. Și… mă rog. E ușor să faci glume pe tema asta', a spus Dani Oțil în podcastul „Gustul succesului', explicând că, deși discuția a fost într-o notă amuzantă, astfel de glume pot influența percepția publicului.
Ce a spus Mihai Bobonete despre prețurile de la restaurantul lui Dani Oțil
În urmă cu ceva timp, Mihai Bobonete l-a avut invitat în podcastul lui de pe YouTube pe Răzvan Simion. Ei au povestit în hohote de râs ce au pățit la restaurantul lui Dani Oțil, mai ales după ce a venit nota de plată. Ei au susținut într-o notă amuzantă că prețurile sunt destul de piperate.
„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: „Eu cred că „Neața cu Răzvan și Dani” rămâne doar cu Răzvan”. Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă.
M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin', a spus Mihai Bobonete, reușind să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți la podcast.
:contrast(8):quality(75)/https://www.viva.ro/wp-content/uploads/2025/04/coperta-noua-23.jpeg)
Cât costă să mănânci la restaurantul lui Dani Oțil
De-a lungul anilor, restaurantul lui a fost frecventat de mulți clienți, iar unii dintre ei s-au și plâns că acesta are prețuri piperate. Spre exemplu, o porție de cartofi prăjiți costă 22 lei, pizza pornește de la 49 de lei și ajunge până la 69 de lei, în funcție de tipul acesteia, supa de cocoș de curte cu găluște e 35 de lei, o pulpă de rață confiată e 76 de lei, ciolanul de purceluș e 92 de lei, iar saramura de caracatiță e 110 lei.
În ceea ce privește deserturile, prețurile pornesc de la 20 de lei pentru ciocolata de casă cu fistic și ajung la 42 de lei pentru un tort cu biscuiți.
„Răspundem răutăților de pe internet, glumițelor cum că la noi este scump, deși suntem un restaurant de nord, de mare calitate, cu servicii și pretenții, prețurile sunt astea care sunt, nu sunt cele mai mari de pe Nordului', a spus Dani Oțil pe Instagram.