Dani Oțil, bănuit de Mihaela Rădulescu de infidelitate. A crezut că o înșală cu Flavia Mihășan: „Toți o plăceam, aveam crush pe ea. Mi-a căzut cerul când...” / De la ce a pornit totul

 Calin Maria Bianca
.

Dani Oțil, bănuit de infidelitate de Mihaela Rădulescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că atunci când vine vorba despre trecutul său, mai ales cel amoros, Dani Oțil are unul destul de tumultuos. S-a iubit ani de zile cu Mihaela Rădulescu, însă puțini știu cât de geloasă era aceasta și prin ce episoade au trecut. Prezentatorul TV a povestit totul acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil este un bărbat așezat la casa lui acum și are toate motivele să se numească soț și tată norocos. De când este cu Gabriela Prisăcariu lucrurile s-au așezat și pentru el, ba chiar totul este la superlativ. Chiar și așa însă, când se întâlnește cu prietenii lui sau foștii colegi de breaslă, nu poate să nu povestească din trecutul său zbuciumat.

dani-otil-iusti-fudulu-sare-la-bataie-copil-862045dani-otil-iusti-fudulu-sare-la-bataie-copil-862045

Citește și: Dani Oțil a recunoscut că a avut beneficii de pe urma relației cu Mihaela Rădulescu: „Am primit un BMW nou”

Citește și: Dani Oţil încă nu a uitat-o pe Mihaela Rădulescu și a amintit de ea la emisiunea lui: „Nu știu dacă mă sună cu prefix de Franța sau de Pro TV”

Citește și: Elev de opt ani violat de două ori în toaleta unei școli din București. Directoarea este acuzată că a ascuns totul, iar părinții au făcut un protest de amploare

Citește și: Gheboasă, reacție după ce a fost prins de DIICOT cu canabis: „Eu sunt un fost consumator, am fumat și eu un joint de marijuana. Am fost acuzat de…”

Dani Oțil, bănuit de infidelitate de Mihaela Rădulescu

Invitat în podcastul „Fierți pe Power Couple' găzduit de Florin Ristei și Speak, Dani Oțil a comentat multe dintre secvențele de la „Power Couple', emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, dar în același timp a povestit și un episod de gelozie pe care i l-a făcut Mihaela Rădulescu când formau un cuplu. Deși i-a spus că nu este geloasă, vedeta s-a dat de gol atunci când a crezut că o înșală cu Flavia Mihășan, pe atunci aceasta fiind noua colegă a lui Dani Oțil.

Știți povestea mea cu Flavia (n.r. Flavia Mihășan)? Eram cu Mihaela (n.r. Mihaela Rădulescu) și ea s-a jurat că nu e o femeie geloasă. Cine crede că o femeie în zodia Leu nu e geloasă se înșală. Eu nu am avut parolă la telefon, dar acum am pentru că am și poze, am și banca. Înainte nu aveam parolă și nu am pus niciodată telefonul pe silențios niciodată seara sau noaptea pentru că nu mă suna nimeni. Dacă era ceva important, îmi scria', și-a început Dani Oțil dezvăluirea.

Mihaela Rădulescu credea că Dani o înșală cu Flavia Mihășan

Dani Oțil i-a tot explicat că între el și Flava Mihășan nu este nimic mai mult decât o relație de colegialitate, fiind zi de zi prezenți în aceeași emisiune. Ba mai mult, i-a spus clar că nu are numărul ei de telefon și nu vorbesc în afara programului de muncă. Întâmplarea a fost pe atunci ca Dani Oțil să aibă o altă femeie, pe nume Flavia, cu care vorbea, tot legat de emisiune.

„Avem un moment la televiziune, apoi ajung la prânz la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie, Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat zice: „Ia vezi, eu când te-am rugat să îi scrii Flaviei ai zis că nu ai numărul ei și îți scrie Flavia„. I-am zis: „Sincer, nu am numărul Flaviei„, abia venise Flavia la noi, toată lumea știa că…toți o plăceam, aveam crush pe ea toți și îi plăcea și Mihaelei de ea. De obicei ei nu luam numărul colegelor ca să nu avem…. Eu eram acolo, la bucătărie, la pahare. I-am zis: „Citește mesajul dacă tot zici că e Flavia„.

Mihaela Rădulescu nu s-a putut abține când a văzut că Dani Oțil a primit un mesaj de la o persoană trecută în telefonul prezentatorului TV „Flavia„, mai ales după discuțiile legate de Flavia Mihășan pe care le-au avut.

Ea zice: „Mai mult decât atât e Flavia smiley face„. Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul numelui era nu încă și dacă puneam NUP era că e nebună, de evitat. (…) Apoi citește Mihaela: „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult„'.

Despre care Flavia era vorba, de fapt

Dani Oțil a rămas fără cuvinte când a văzut mesajul de la 'Flavia'. Nu, nu era vorba despre Flavia Mihășan, cum credea Mihaela Rădulescu. Așa cum chiar el a explicat, Flavia care-l contacta prin mesaje era o fată de la marketing, de la o firmă cu care el avea contract pentru emisiune, iar totul a fost înțeles greșit.

„Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce e vorba. Aveam un contract cu Decathlon și la marketing acolo vorbeam cu o fată Flavia. Poate are trei copii acum, cine știe unde e mutată. Și noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao. Flavia mi-a zis pe pauză dacă o las să îmi arate, că trebuie să bage mâna pe la fermoar. I-am zis că știu, că fac în direct. Cred că vreo șase minute am făcut și n-am putut. Nu i-am explicat Mihaelei povestea, dar pe mine Coco, tipul care mă mai tundea m-a învățat o chestie de cupluri. El a zis dacă vreau să fiu bărbat să refuz să răspund.

Dani Oțil nu a vrut să-i explice Mihaelei Rădulescu cum stau lucrurile, de fapt, și cine este „Flavia„, care-l contacta, astfel că a lăsat situația așa, până când ea s-a calmat.

Eu, dacă îi spunea Mihaelei care Flavia e, să o sunăm, nu…Am lăsat să se depresurizeze treaba, i-a luat trei zile. E foarte greu într-o garsonieră să fii certat cu cineva. Plus că noi dormeam într-o cutie pe un perete. Aveam scări, așa, era desenat de mine. Și așa s-a încheiat treaba', a încheiat Dani Oțil, vizibil amuzat de situație.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton