Dani Oțil, despre prietenia de 39 de ani cu Răzvan Simion: "Ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan"

 Laciu Andreea
.

Dani Oțil și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai longevive cupluri de prezentatori de la noi. Sunt prieteni foarte buni din copilărie, au crescut împreună și au evoluat la fel și pe plan profesional. Au trecut prin mari iubiri, divorțuri, despărțiri care au ținut prima pagină a ziarelor, precum și alte evenimente mediatizate, dar un lucru a rămas de fiecare dată constant: prietenia lor. Deși este destul de zgârcit cu dezvăluirile personale, de data aceasta Dani Oțil a dat tot din casă despre Răzvan Simion și nu numai!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu apar des pe la evenimentele mondene, dar au fost alături unul de celălalt când a fost vorba despre evenimentele personale, precum nunțile sau botezurile copiilor. Își permit să se tachineze și la TV, în direct, pentru că se cunosc foarte bine. Nici nu este de mirare, dacă ne gândim că sunt prieteni de 39 de ani. Practic, o viață de om.

1469701239e50779241469701239e5077924

Dani Oțil nu mai suportă evenimentele mondene

Odinioară, era o prezență des întâlnită când venea vorba despre astfel de ocazii speciale, dar acum colegul lui Răzvan Simion preferă să stea cât mai departe de evenimentele mondene pentru că nu îi place atenția nedorită.

„Am fost mai vizibil mai înainte, dar erau fursecurile mult mai bune, acum, pe la evenimente, ori nu se dau fursecuri, ori sunt de proastă calitate și nu… n-am fost niciodată vizibil. Nu, Răzvan și Dani au mers, în general, la evenimentele la care prezentau sau făceau ceva. Mie nu-mi place să stau cu un pahar în mână, cum stau acum, și tu lângă mine, și te întrebi… ce face ăsta cu mâna…'.

Nu-mi place să stau în picioare într-un loc unde n-am de ce să mă proptesc, să zâmbesc unor oameni care probabil nici nu mă cunosc și să captez priviri sau atenție pe care alții nu-și doresc să mi le ofere. Știm cu toții că există o rasă de vedete care participă la tot. Unii chiar neinvitați”, a declarat Dani Oțil, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului. Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere

Citește și: Cum arată Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, la 18 ani: „Nu mă consider extravagantă, doar mă îmbrac altfel”

Citește și: De ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut nunta înainte de a deveni părinți: „Cine a mai văzut mireasă în luna a 9-a?'

Citește și: Cum se înțelege Gina Matache cu ginerii ei: 'Nu ne vedem foarte des și nu ne…'

Ce ar face dacă ar deveni miliardar

A recunoscut că nu reușește să păstreze un echilibru între viața personală și cea profesională. Ba chiar admite cu umor că ar lucra în continuare la Neatza cu Răzvan și Dani chiar dacă ar deveni putred de bogat peste noapte.

„Nu reușesc să mă împart. Dacă poate cineva să-mi spună cum să mă împart, plătesc pentru asta. Dar deocamdată nu sunt într-un echilibru corect. Hai să zicem că între muncă, muncă și viața personală mai reușesc. Dar mai rămân hobby-urile care la mine sunt multe și costisitoare și consider că nu ofer suficient timp hobby-urilor. Mi-a adresat soția o întrebare, aproape tâmpită, în mașină, în weekend… Vorbeam despre ce ai face dacă ai avea un miliard de dolari.

Și eu i-am zis că în primul rând nu m-aș mai trezi la prima oră. Și ea a zis Păi, și ce, nu te mai duci la Neatza?'. Și mi-am dat seama că fac de atâta timp Neatza încât pentru ea, ca soție, este un fenomen de viață, e ca și cum mă spăl de dinți. Și zic Nu, femeie, e munca mea'. Zice… Aa, eu nu credeam că dacă ai un miliard te mai duci la Neatza'. Am zis… Sincer, cred că două zile pe săptămână m-aș duce. Și am închis subiectul pentru că mi-am dat seama că sunt bolnav”, a completat Dani Oțil.

Dani Oțil, despre prietenia cu Răzvan Simion

Cheia succesului în relația lor este comunicarea, susține prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți.

Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu cearta nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe.

De asta zic, avem atâtea doamne divorțate care acum sunt traineri de cupluri în mod ciudat, de ce nu ne cheamă nimeni pe mine și pe Răzvan să fim traineri de cupluri. Cred că suntem peste Țociu și Palade dacă mă întrebi, că ei s-au despărțit”, a concluzionat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton