Cine i-a lipsit cel mai mult lui Dani Oțil când a fost plecat în Malta, la filmările pentru Power Couple: ”Răzvan...” Ce decizie a luat / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dani Oțil prezintă un nou format la Antena, iar filmările l-au ținut departe de familie. Ce a fost cel mai greu pentru prezentator și ce nu ar mai face de acum înainte. 'Power Couple' l-a determinat pe matinalul postului Antena 1 să stea departe de familia sa, săptămâni întregi. De altfel, este pentru prima dată când vedeta lipsește așa mult de acasă de lângă băiețelul lui, Tiago, în vârstă de doi ani și jumătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil prezintă un nou format la Antena, iar filmările l-au ținut departe de familie. Ce a fost cel mai greu pentru prezentator și ce nu ar mai face de acum înainte. Vedeta a lipsit foarte mult de acasă, întrucât filmările au avut loc în Malta. La un moment dat n-a mai rezistat să își vadă băiețelul și soția doar pe videocall și i-a adus alături de el.

44

Citește și: Dani Oțil și Ștefan Bănică, schimb de replici acide în direct, la TV: „În 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă… La vârsta ta mai asculți de-o…?”

Citește și: Cum a debutat Răzvan Simion în televiziune și de când lucrează cu Dani Oțil: „Cred că mi-au țiuit urechile toată ediția. Era Brenciu în platou care ne…'

Citește și: Cât de mult au afectat-o pe Teo Trandafir cele două divorțuri: „A fost cumplit, am înțeles atunci că trebuie să cer ajutor'. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă acum și de ce merge la psiholog / EXCLSUIV

Citește și: Ce educație le oferă Cătălin Moroșanu copiilor lui și ce planuri are cu fiul său cel mic: „S-a născut prematur, a stat în spital până s-a întremat. Îl voi învăța…'. Campionul K1 își mai dorește copii / EXCLUSIV

Dani Oțil prezintă un nou format la Antena, iar filmările l-au ținut departe de familie. Ce a fost cel mai greu pentru prezentator și ce nu ar mai face de acum înainte

Dani Oțil este prezentatorul reality-show-ului Power Couple de la postul Antena 1, care are premiera luni, 5 februarie 2024, de la ora 20:30. Nouă cupluri de vedete au fost puse în situații extreme. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre acest nou proiect, dar și despre ceea ce a fost cel mai greu atunci când a filmat șase săptămâni în Malta, fără familie și fără colegul lui Răzvan Simion. Ce nu ar mai face prezentatorul Dani Oțil!

Ce mai faci, Dani?

Fac foarte bine. Am venit la lansarea proiectului 'Power Couple'.

Cum a început acest an pentru tine? 2023 a fost un an bun pentru tine?

Anul 2023 a fost puțin obositor, și din cauza 'Power Couple'. Am fost mai mult de o lună, o perioadă grea în Malta, departe de casă, fără condițiile de acasă. A fost greu fără familie, să nu-mi pot vedea copilul decât pe videocall. La un moment dat i-am adus și pe ei, doar că eu filmam foarte mult pentru emisiune. Anul acesta am luat-o de codiță, cum se spune și sperăm să fie un pic mai ușor ca muncă, dar mai bănos.

Deci, nu ai avut timp și de o vacanță?

Foarte scurtă, da. Am fost în iarnă puțin plecați și am dormit. Asta e important de știut. Nu am vizitat nimic, am dormit.

Dani Oțil: 'Mi-a fost foarte greu fără …'

Ai stat șase săptămâni în Malta. Ce ți s-a părut cel mai greu?

Mi-a fost greu fără colegul meu, Răzvan. Mi-a lipsit. Cred că nu am să mai accept proiecte de televiziune fără el.

Ai acceptat acest proiect. Totuși, ai avut și proiecte pe care le-ai refuzat?

Da. Au fost foarte multe proiecte pe care le-am refuzat, însă, acesta m-a atras atenția de la început. Pot să spun că pur și simplu m-a vrăjit acest show, pentru că este un concurs. Dar și pentru că este un proiect pe care îl poți viziona alături de familie, un show care aduce zâmbetul de buze, iar omul învață ceva.

Dani Oțil: 'Sper să-i dea Dumnezeu un matinal'

Băiețelul vostru a crescut frumos. Dacă ar dori să vă calce pe urme în televiziune, tu și Gabriela l-ați susține?

Judecând după faptul că se trezește înainte de ora 7, în fiecare zi și uneori înainte de ora 6, sper să-i dea Dumnezeu un matinal.

Vă mai doriți un copil?

Hai să nu vorbim despre asta. Asta e o întrebare la care aș vrea să nu răspund.

Trei dorințe pentru anul 2024?

Să meargă bine proiectul 'Power Couple', ca să nu mă dea afară Antena 1, dar să meargă și 'Neatza', ca să nu mă dea afară Antena 1. Vezi, am pus patru. Te pup! Mă duc la producție.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton