Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu i-au tăiat moțul fiului lor: "Nu este o petrecere sofisticată"

 Laciu Andreea
.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil îi taie astăzi moțul fiului lor. Luca Tiago a împlinit un an, așa că părinții lui au organizat o petrecere pe cinste, cu această ocazie. Rochia aleasă de soția prezentatorului de la Antena 1 a atras toate privirile și i-a pus în evidență talia de viespe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Evenimentul este unul destul de restrâns. Dani Oțil și soția lui au ales să cheme doar prietenii apropiați, dar și colegii cu care au o relație foarte bună. Printre invitați se numără atât Ramona Olaru, cât și Răzvan Simion, informează Spynews.

dani-otil-si-gabriela-3dani-otil-si-gabriela-3

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sărbătoresc tăierea moțului lui Luca Tiago

Petrecerea este una tematică, iar decorațiunile amintesc de viața sălbatică, de natură și de animale. Ca să fie în ton cu această temă, Gabriela Prisăcariu a ales o rochie într-o nuanță discretă de verde mentă. Însă, la fel ca la nuntă, soția lui Dani Oțil și-a lăsat formele la vedere, căci ținuta purtată a lăsat să se vadă destul de mult din trupul tonifiat al vedetei. (Vezi imaginile în galeria foto și aici)

„Suntem profesioniști, facem evenimente de profil. (…) Din 10 telefoane am făcut totul, dar nu e o petrecere sofisticată. Suntem 40 de oameni, numai colegi, și 2-3 prieteni. Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată… știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat o să apară și el”, a dezvăluit Dani Oțil, în exclusivitate pentru Spynews.

Citește și: Cum se pregătea Dani Oțil pentru prima zi de școală, pe vremea când era elev: „Nu știu ce uram mai mult'

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în realitate și cât de mult a slăbit. A venit la VIVA! Influencers Party 2022 în pantaloni scurți

Citește și: Gabriela Prisăcariu, clipe grele după ce fiul ei a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor: „Îl vedeam cum suferă și nu puteam să fac nimic'

Citește și: Alice Cavaleru a fost externată din maternitate. Imagine inedită cu micuța Alegra Nova: „Copilul e spălat, hrănit și iubit”

Ce carieră își dorește Dani Oțil pentru Luca Tiago

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 nu crede în tradiția cu alegerea obiectelor de pe tavă, dar știe clar ce își dorește pentru viitorul fiului său și al Gabrielei Prisăcariu.

„Nu știu ce este prostia asta cu tava… Cred că o să avem tavă, dar nu m-am ocupat eu și … Din punctul meu de vedere, să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu, nu mă interesează… Eu vreau să fie un om care, ca și mine, știe un pic din toate.

Nu cred că va excela în ceva anume, nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi, pentru că nu am fost eu educat așa. Ai mei au încercat să mă învețe câte un pic din fiecare și să mă descurc, deci cred că îl duc pe drumul ăsta. De pe tavă chiar nu mă interesează ce alege. Mi-aș dori însă, să nu fie prost ca tatăl lui și, la 42 de ani să se trezească la 6 dimineața ca să muncească. Aș vrea ca el să trăiască o viață mai confortabilă”, a mai adăugat prezentatorul TV, pentru sursa citată anterior.

Cine sunt nașii lui Luca Tiago

Toată lumea se aștepta ca nașii micuțului să fie Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, cei care i-au cununat pe Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Însă, cu toate că sunt și acum prieteni extraordinar de buni, cei doi nu au putut fi atunci prezenți alături de prezentatorul de la Antena 1, soția și fiul lui. Așa că nașii lui Luca Tiago au fost în cele din urmă Laura Dumitru și Homan TandiJono, și ei tot prieteni buni de familie.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton