Dani Oțil și Ștefan Bănică, schimb de replici acide în direct, la TV: "În 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă… La vârsta ta mai asculți de-o...?"

 Dumba Gabriela
.

Dani Oțil și Ștefan Bănică au avut, la un moment dat, un schimb memorabil de replici în direct, la TV. Deși a trecut de ceva timp de atunci, a rămas în memoria telespectatorilor Antena 1 discuția dintre Dani Oțil și Ștefan Bănică și, mai ales, replica pe care matinalul de la Neatza i-a dat-o cântărețului: „La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?”. Vă reamintim despre ce a fost vorba atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prezent la matinalul de la Antena 1, în toamna lui 2019, Ștefan Bănică n-a ratat ocazia de a-l înțepa pe Dani Oțil cu diverse replici legate de viața personală, mai cu seamă că atunci era la începutul relației cu Gabriela Prisacariu, cea care între timp i-a devenit soție. Reacția lui Dani Oțil n-a întârziat să apară, dat fiind faptul că au un numitor comun: Mihaela Rădulescu.

banica-dani-otilbanica-dani-otil

Ce dialog inediat au avut Ștefan Bănică și Dani Oțil în direct, la TV

La vremea aceea, Ștefan Bănică sărbătorea 18 ani de concerte de Crăciun neîntrerupte. În acel context, artistul a dezvăluit la „Neatza cu Răzvan și Dani' că i-a întrebat pe cei din publicul de la concertele sale cum s-a schimbat viața lor în ultimii 18 ani.

„Îți dai seama că, în 18 ani, unii au devenit de mai multe ori părinți, alții sunt la a treia nevastă…’, a fost replica lui Dani, arătând spre Ștefan, în hohotele de râs ale celor din platou.

Amuzat, cântărețul și-a luat revanșa: „Dacă unii sunt la a treia nevastă, alții cică n-o mai lălăie. Mi-a șoptit o păsărică despre faptul că s-au luat frumos, s-au așezat la casele lor… Iar pasiunea lor pentru modă se și vede!’, a replicat Ștefan, apropo la faptul că Dani a recunoscut, oficial, relația cu modelul Gabriela Prisăcariu.

Fâstâcit, Dani a continuat: „Ștefan, ai zis că ți-a șoptit o păsărică. La vârsta ta mai asculți de-o păsărică?’. Replica lui Bănică l-a făcut pe Dani să râdă în hohote: „Da, la vârsta mea mai ascult de-o păsărică!’. „Iar asta, doamnelor și domnilor, vine de la această pălincă!’, a continuat Ștefan și a mai luat o gură de pălincă, din paharul prezent pe masa din platou.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:’Astăzi am primit titlul de proprietate’

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă:„Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. După…

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, umflată și plină de vânătăi. Operația estetică facială a durat 7 ore, iar recuperarea două luni

Citește și: Cine este Virginia de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 24 de ani și caută un bărbat care să-i ofere experiențe unice

Mihaela Rădulescu, numitorul comun între Dani Oțil și Ștefan Bănică

Acum mulți ani, se vorbea despre o oarecare rivalitate între Ștefan Bănică și Dani Oțil, dat fiind faptul că amândoi au iubit-o, la un moment dat, pe Mihaela Rădulescu. Însă Dani Oțil și Ștefan Bănică au clarificat nu există resentimente între ei și au o relație cât se poate de civilizată, mai ales că fiecare dintre ei are o familie fericită cu altcineva în prezent.

Ştefan Bănică s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu, cu care s-a căsătorit în 1994 şi alături de care a stat cinci ani. În 1999 cei doi au divorţat, fiind speculat faptul că motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ştefan Bănică.

Dani a apărut mult mai târziu în viața Mihaelei, respectiv în în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Ștefan Bănică jR și Lavinia Pîrva împlinesc anul acesta 12 ani de relație, dar și-au unit destinele abia în 2017, iar în mai 2019 băiețelul lor Alexandru a venit pe lume. După ce Ștefan Bănică Jr. a devenit din nou tătic, prietenii din lumea mondenă s-au întrecut în comentarii și în felicitări. Printre aceștia s-au aflat și Dani Oțil. Cât poți să fii de productiv? Ștefan Bănică ar trebui să fie premiat de Guvernul României', a continuat Dani, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani'.

La rândul său, Dani Oțil s-a însurat Gabriela Prisăcariu în anul 2021, la scurt timp după cununia civilă venind pe lume și fiul lor, Tiago.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton