Dani Oțil recunoaște că ține legătura cu Mihaela Rădulescu, deși are iubită. Cum i-a influențat ea viața - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Cu toate că îl știm de o veșnicie, întotdeauna sunt lucruri noi de aflat despre Dani Oțil. Și de fiecare dată apar noi curiozități legate de pasiunile, iubirile, preocupările sale. Mai noi sau mai vechi. Nu e tocmai o carte deschisă de fel, dar ne-a făcut câteva mărturisiri despre programul său încărcat, de la emisiuni până la cursele de motorsport din weekenduri și afacerile sale. Și despre femeile din viața lui, da…

Cum suportă femeile din viața ta această pasiune? Ce părere au mama și iubita de potențialul pericol la care te expui în aceste curse?

Să zicem că fetele s-au antrenat în timp să reziste… iar tata a aplaudat pe toată proba, când l-am luat copilot. Nu puteam schimba vitezele de el. A fost un moment ce l-a depășit emoțional, când la etapa de la Reșița l-am luat în mașină lângă mine. Îl rugam să lase mâinile jos… El nu mai ține minte nimic, dar a aplaudat aproape trei minute. (zâmbește)

Ce greșeli te-ai învățat minte să nu mai faci în relații după experiențele sentimentale din trecut?

Nu am atâta experiență… Am avut două relații serioase toată viaţa. Sigur m-au șlefuit, însă nu am o listă de greşeli bifate…

Imaginile cu Mihaela Rădulescu invitată la „Răzvan și Dani au făcut valuri pe Internet și la cafele și cam pe oriunde. Țineți legătura, vă scrieți pe WhatsApp, vă dați mesaje de Sărbători?

Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul.

Mihaela RadulescuMihaela Radulescu

Citiți continuarea interviului in numărul de iulie al revistei VIVA!.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton