Dani Stoian, fiul lui Florin Salam se căsătorește cu iubita lui: "În sfârșit, se întâmplă". Când va avea loc nunta

 Dumitrache Laura
.

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam se căsătorește cu mama fiului său. În vârstă de 19 ani, Dani Stoian trăiește o poveste de dragoste alături de Mihaela, tânăra care i-a dăruit un băiețel. Florin Salam are doi copii din căsnicia cu Fănica, prima sa soție, pe Dani și Betty. Iată când va avea loc marele eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Manelistul are o carieră de succes, dar și o familie de succes. Cei doi copii din prima căsnicie, Dani și Betty l-au făcut bunic pe artist, iar în curând, fiul său se va căsători cu iubita lui. Dani Stoian a postat pe rețelele de socializare ziua în care va avea nunta cu Mihaela.

dani stoiandani stoian

Betty Stoian l-a făcut bunic pe Florin Salam pentru prima oară în anul 2018, când a adus pe lume un băiețel. În urmă cu doi ani, iubita lui Dani Stoian a adus pe lume un băiețel, iar manelistul a devenit bunic pentru a doua oară. Florin Salam mai are trei copii, două fete și un băiat cu actuala soție, Roxana Dobre.

Citește și: Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară. Dani Stoian va fi tată la 17 ani

Citește și:'Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori'. Florin Salam, reacție după ce copiii lui au fost jigniți pe Internet

Citește și:Tudor Chirilă, reacție acidă după ce o fată l-a pozat în metrou și a postat imaginea pe Facebook: „Lipsă de bun-simț”

Citește și:Dalai Lama își cere scuze după ce a sărutat un copil pe gură și i-a spus să îi „sugă limba”. Imaginile au șocat o lume întreagă

Dani Stoian, fiul lui Florin Salam se căsătorește cu iubita lui

Florin Salam este un bărbat împlinit pe toate planurile. Artistul are cinci copii și este foarte mândru de familia sa. Din căsnicia cu Fănica, prima sa soție, Florin Salam are doi copii, pe Betty și Dani, iar din mariajul cu Roxana Dobre are trei copii, Maria, Rania și un băiat.

Dani Stoian, fiul cel mare al manelistului a deveni tată la vârsta de 18 ani, iar recent a anunțat că se căsătorește cu iubita sa, Mihaela. Fiul manelistului trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de mama fiului său și în curând se vor căsători. Mai exact, marele eveniment va avea loc pe 15 mai anul acesta. „În sfârșit, se întâmplă! 15 mai! Domnul și doamna Stoian!”, a fost mesajul pe care tânăra l-a publicat pe InstaStories.

Dani Stoian este discret cu viața sa personală

Spre deosebire de tatăl și sora sa, Dani Stoian a preferat să fie discret cu viața sa personală și să stea departe de lumina reflectoarelor. Betty Stoian și Dani Stoian i-au dăruit lui Florin Salam doi nepoți minunați. Manelistul a trecut prin momente dificile după ce mama copiilor săi, Fănica, s-a stins din viață la vârsta de 28 de ani. Betty Stoian declara în urmă cu ceva timp că tatăl său a facut sacrificii mari pentru ea și fratele ei.

Nu mi-a lipsit niciodată nimic. De multe ori, familia e familie și nu te mai interesează bani sau alte lucruri. Vrei pur și simplu să-l vezi pe taică-tău.(…) Sunt conștientă că a făcut lucrul ăsta pentru mine și pentru fratele meu, pentru noi, pentru familia noastră. Din asta am învățat și eu ceva. Matias (n.r.: fiul ei) trebuie să știe că sunt o mamă bună și că fac asta pentru el', a declarat Betty.

Dani Stoian a devenit tatăl la vârsta de 18 ani

În urmă cu doi ani, Dani Stoian a devenit tatăl unui băiețel. Iubita sa, Mihaela, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, fiind cel de-al doilea nepot al lui Florin Salam. Manelistul este extrem de fericit de familia și mândru că cei doi copii ai săi din prima căsătorie sunt la casa lor. Edan Ștefan are doi anișori și seamănă perfect cu tatăl său. În curând, Dani Stoian și iubita sa, Mihaela își vor uni destinele.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton