Daniel Balaciu susține că regretă că a bătut-o pe Dana Roba și cere să fie judecat în libertate: „Nu o voi mai lovi niciodată. Fetițele au nevoie de mine...”

 Calin Maria Bianca
.

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, susține că regretă că a bătut-o pe vedetă și cere să fie judecat în stare de libertate. Soțul Danielei Roba a făcut o serie de mărturisiri șocante în fața anchetatorilor, în care încearcă să se apere, susținând că și-a mutilat soția și aproape a omorât-o „în legitimă apărare' și pentru că se temea pentru viața lui. Tot el a spus că regretă însă ceea ce a făcut și cere să fie judecat în stare de libertate, pe motiv că fiicele sale au nevoie de el. Mai mult decât atât, îi aduce acuzații neașteptate vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, regretă că a bătut-o pe vedetă și cere să fie judecat în stare de libertate. Soțul Danielei Roba șochează din nou, susținând că el consideră că actele sale violente și pline de cruzime asupra soției sale ar fi fost, de fapt, legitimă apărare, deși el nu pare că are vreo urmă de la o așa zisă violență a soției sale. Mai mult decât atât, susține că vedeta l-at fi provocat la violență, nu doar după ce ar fi aruncat cu jucărie de lemn în el, ci și pentru că a băgat divorț de el.

roba9-1-2roba9-1-2

Citește și: „M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge, nici tata nu m-a recunoscut”. Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care a fost lovită de soț, cu ciocanul

Citește și: Cum se întreține Dana Roba acum și ce noi acuzații îi aduce soțului, după ce a bătut-o cu ciocanul în cap: „Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care-i aveam strânși'

Citește și: Ce le-a spus soțul Danei Roba anchetatorilor, după ce a bătut-o crunt pe vedetă. Explicațiile șocante ale bărbatului: „A fost în legitimă apărare'

Citește și: Liviu Arteni, fostul soț al Israelei, a fost dat dispărut. Când și unde a fost văzut ultima oară: „Era la cerșit…”

Daniel Balaciu susține că regretă că a bătut-o pe Dana Roba și cere să fie judecat în libertate

Daniel Balaciu pare că face tot ce-i stă în putință pentru a se apăra, după ce soția lui a fost la un pas de moarte din cauza bătăilor lui. A declarat că regretă cele întâmplate și că nu o să se mai repete, susținând și că vrea să fie judecat în stare de libertate, fiindcă, spune el, fiicele sale au nevoie de el. Însă declarațiile bărbatului sunt oarecum previzibile, fiind evident faptul că dorește să încerce să repare lucrurile acum și să obțină o pedeapsă cât mai mică din partea judecătorilor pentru o faptă atât de gravă.

În tot acest timp, Dana Roba nu a ezitat să ceară custodia totală a fetelor, dar și să înainteze cu actele de divorț și plângerile împotriva lui.

„În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea', a spus soțul Danei Roba.

Spre surprinderea tuturor, deși Dana Roba a spus clar că muncea non stop, fiind singura sursă de venit, dar și că la ea în salon nu aveau voie să intre bărbați, soțul este de părere că era infidelă și îi aduce acuzații halucinante.

Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah.”, a mai spus Daniel Balaciu, conform SpyNews.ro.

Cum încearcă soțul Danei Roba să se apere, după ce a bătut-o crunt pe vedetă

Declarațiile șocante ale bărbatului nu se opresc aici. Daniel Balaciu a susținut că ar fi stat 28 de zile în casă cu fetele lor, fiindcă aveau varicelă, iar ea nu l-ar fi ajutat. Totuși, de precizat este că doar ea aducea bani în casă, așa că inevitabil trebuia să meargă la job. De asemenea, în timp ce Dana Roba susține că divorțul era pe cale amiabilă, el spune cu totul și cu totul altceva.

„Trebuie să menționez că de 28 de zile eram închis în casă împreună cu fetele mele pentru că aveam toți varicelă. Dana nu m-a schimbat nici măcar o zi, iar situația asta mi-a provocat un stres continuu. În data de 8 mai, soția mea a depus o cerere de divorț la notar și am primit un termen de răzgândire până în data de 9 iunie.”, mai susține Daniel Balaciu.

Daniel Balaciu susține că și-a bătut crunt soția „în legitimă apărare'

Daniel Balaciu a oferit primele declarații anchetatorilor, unde a încercat pe cât posibil să își ia apărarea cu o serie de mărturisiri șocante. Acesta susține că Dana Roba ar fi început bătaia dintre ei, ea aruncând în el cu o jucărie de lemn. Mai apoi, în legitimă apărare, cum spune el, ar fi bătut-o până când a lăsat-o într-o baltă de sânge, susținând că nu și-ar dat seama de acest lucru, fiind speriat pentru viața lui…

'Pe la ora 10 m-am întors în apartamentul în care locuiam cu soția, moment în care Dana a fost foarte deranjată că am revenit și că nu am rămas cu copiii la părinți. Atunci a început să mă scuipe și să mă lovească cu i jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr. Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi. Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța. Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intențioant niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea.(…)', le-a spus bărbatul anchetatorilor.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton