Daniel Buzdugan, îndrăgostit de soția lui ca-n prima zi, și după 31 de ani împreună: "Lumea pentru mine ești tu, este orice loc în care tu ești!" / Imagini cu ei, în ipostaze tandre

 Dumba Gabriela
.

Monica și Daniel Buzdugan formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz. Se cunosc de 31 de ani, provin din lumi total diferite, profesional vorbind, și au decis să expună puțin spre deloc viața lor de familie. Aceasta poate fi și unul dintre secretele căsniciei lor fericite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Daniel Buzdugan și soția lui, Monica, s-au căsătorit în anul 2003, după 10 ani de relație, și din rodul iubirii lor au rezultat doi copii – Maria (în vârstă de 15 ani) și Luca (în vârstă de 13 ani) – pe care îi cresc cu multă dedicare și departe de lumina reflectoarelor.

daniel-buzdugan-1daniel-buzdugan-1

Daniel Buzdugan, un romantic incurabil

Daniel Buzdugan a cunoscut-o pe Monica în urmă cu 31 de ani, la Iași, orașul său natal. La vremea respectivă, Daniel Buzdugan era angajat la Radio Nord-Est și întâmplarea face că a intervievat-o chiar pe cea care avea să-i devină soție.

A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci au rămas împreună și în prezent formează o familie superbă, cu doi copii. Cucerit de inteligența și perspicacitatea ei, i-a cerut numărul de telefon și a sunat-o abia două săptămâni mai târziu.

Au trecut 31 de ani de atunci și nu s-a schimbat nimic în privința sentimentelor pe care și le poartă unul altuia, ba dimpotrivă. Relația lor este și mai sudată acum, matură și copiii lor completează perfect tabloul familiei ideale.

„Lumea pentru mine ești tu, este orice loc în care tu ești: lumea suntem noi doi și celelalte două suflețele care ne pozează acum și care strigă: tati, gata cu pozele că ne e foameee', este mesajul publicat de Daniel Buzdugan pe Instagram. Și nu doar mesajul e special, ci și pozele din vacanță, cu soția lui, care apare foarte rar în public.

Citește și: De la ce pornesc disputele dintre Daniel Buzdugan și soția lui, Monica, după 20 de ani de căsnicie: „Ne certăm. N-ai cum să nu fii gelos atunci când iubești’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Daniel Buzdugan și soția lui, Monica, în urmă cu 22 de ani: ‘A fost dragoste la prima vedere. Mi-era o frică, de nu vă spun’

Cum a avut loc prima întâlnire dintre Daniel Buzdugan și soția lui, acum 31 de ani

Soția lui Daniel Buzdugan nu face parte din showbiz. Este medic stomatolog și a preferat întotdeauna discreția. Monica și Daniel au avut o înțelegere legat de expunerea familiei, despre care Buzdu a povestit, pe vremuri, în revista Taifasuri.

„Aşa m-am înţeles cu Monica, soţia mea. Ea este medic stomatolog şi mulţi îi spun că ar trebui să profite de statutul pe care îl are ca să atragă mai mulţi pacienţi. Dar ea îşi doreşte să vină lumea la ea pentru profesionalismul său, nu pentru notorietarea soţului. Ei nu îi place lumea asta, nu ar vrea să meargă pe stradă, să o comenteze lumea şi să o strige „doamna Buzdugan!', a relatat Daniel.

Matinalul de la Radio Zu povestea acum ceva timp cum s-au cunoscut. „Am agăţat-o pe stradă cu un reportofon. Prin 1993 făceam o emisiune pentru un post de radio în Iași. Tocmai ieșisem dintr-o relație și eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media și am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio.

I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că așa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem niște date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraș și așa a început totul', a povestit Daniel Buzdugan pentru publicația Taifasuri.

A cerut-o de soție abia după 10 ani. „Am zis că soţ şi soţie o să fim o viaţă, prieteni mai puţin. Am cerut-o în Grădina Botanică din Iaşi. Era locul nostru preferat, mergeam des acolo să ne plimbăm, să citim. Acolo s-a întâmplat, de ziua mea, pe 23 septembrie 2003'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton