Daniel Buzdugan, despre prietenia de 20 de ani cu Mihai Morar: "E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău și nu sunt în stare să mă ridic din pat și să vin la radio"

 Dumba Gabriela
.

Daniel Buzdugan a vorbit despre prietenia de 20 de ani cu Mihai Morar, explicând că sunt foarte apropiați, chiar dacă fizic sunt implicați în proiecte diferite și poate nu reușesc să se vadă foarte des. Daniel Buzdugan mărturisit că Mihai Morar este prima persoană pe care o contactează atunci când se simte rău și nu poate ajunge dimineața la radio. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar și Daniel Buzdugan se cunosc de aprope 20 de ani și sunt legați de o strânsă prietenie. Anul trecut, Mihai Morar spunea că a a avut un rol decisiv în parcursul profesional al lui Daniel Buzdugan, absolvent al Facultății de Teatru, el fiind cel care i-a pus o pilă la radio.

bugaswefbugaswef

Ce spune Daniel Morar despre prietenia de 20 de ani cu Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan și Mihai Morar sunt împreună la matinal de 20 de ani și se completează reciproc. Secretul longevității lor constă în pasiunea pentru ceea ce fac și în abilitatea de a aduce bucurie și energie dimineața în casele milioanelor de ascultători.

„Suntem cel mai vechi cuplu, slavă Domnului. Cât timp o să dea Dumnezeu să reziste, cât timp o să avem emoție și dragoste o să reziste această formulă. A rezista în zona asta înseamnă să ai multă dragoste pentru cei care te ascultă și să aștepți să vii la radio dimineața să dai o stare de bine milioanelor de oameni care ne ascultă', a mărturisit Daniel Buzdugan pentru Spectacola.  

Întrebat dacă Mihai Morar este unul dintre oamenii pe care îi sună prima dată când are o perioadă dificilă, Daniel Buzdugan a spus:

El acum este foarte ocupat, are podcastul, are conferințele și ar fi culmea să-l mai sun și eu și să-i spun că mă doare genunchiul și să-l întreb ce aș putea să fac', a precizat Daniel Buzdugan, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Cu toate acestea, Daniel Buzdugan ne-a mărturisit că Mihai Morar este prima persoană pe care o contactează atunci când se simte rău și nu poate ajunge dimineața la radio. 

„E primul om pe care-l sun dimineața când mă simt foarte rău și nu sunt în stare să mă ridic din pat și să vin la radio. Îi dau mesaj. E greu, pentru că sunt situații și când pleacă el și nu e același lucru. E ca și cum ai fi pe teren cu cineva, joci tenis la dublu și după ani și ani de zile se schimbă partenerul, e greu. Echipa câștigătoare nu se schimbă niciodată', a mai spus Daniel Buzdugan.

Citește și: Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună.Cântăreața conduce în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion

Citește și: Mihai Morar, la un pas să fie surprins de avalanșa care a îngropat cabana Capra: „Atât de sensibilă e linia dintre liniștea sfântă și urletul fricii'. Ce mesaj i-a transmis lui Raed Arafat

Citește și: ‘În momentul acela, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat’. Mihai Morar, despre operația suferită de fiica lui

Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio

Colaborarea dintre Mihai Morar și Daniel Buzdugan a început în anul 2004, atunci când au prezentat „Dimineața DeMentă” de la Radio 21. Patru ani mai târziu, aceștia au decis să plece la Radio Zu.

Mihai Morar l-a ajutat pe Daniel Buzdugan să se angajeze la radio. Într-un interviu mai vechi, Daniel Buzdugan spunea că relația cu colegul lui de breaslă nu a fost lipsită de orgolii și momente tensionate, însă și-au dat seama că echipa pe care o formează contează cel mai mult și este de neînlocuit.

„Daniel trebuia să se angajeze la Iași, să-i facă și oamenii carte de muncă, era colaborator și eu trebuia cumva să fiu un fel de profesor al lui, să-l învăț să fie inginer de sunet, să facă reclame ca să îi dea o încadrare acolo, la radio.

„Ok, știi programele alea? Soft-urile alea?’/ „Nu, eu nu am calculator acasă. Am absolvit Teatrul’/ „Ok, ce le zic eu ăstora? Cum te angajează?’ / „Păi lasă-mă, dă-mi drumul la microfon’.

Și intră Daniel în cabina de voce și a început să vorbească ca toate alea, ca babele, ca fotbaliștii, ca Dem Rădulescu. Le-am spus: băiatul ăsta trebuie angajat neapărat! E cel mai prost tehnic pe care l-am văzut în radio, dar e cel mai bun talent de radio. Și au mai trecut vreo 2-3 ani până când am ajuns să facem emisiune împreună’, a spus Mihai Morar, potrivit playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton