Daniel Buzdugan s-a născut prematur, la 7 luni și 1.7 kg: „Medicii au zis că n-am nicio șansă”

 Martin Lorena
.

Daniel Buzdugan a fost la un pas de a-și pierde viața, la naștere. Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai iubiți oameni de mass-media din România. Acesta, deși este cunoscut de publicul larg, puțini sunt cei care îi știu povestea de viață. Se pare că omul de radio a fost născut prematur și cântărea doar un kilogram și 100 de grame, iar doctorii nu îi dădeau nicio șansă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de mass-media din România. Acesta, deși are un public care îl apreciază, puțini sunt cei care știu prin ce complicații a trecut la naștere. S-a născut prematur, la 7 luni, cântărea 1 kilogram și 100 de grame și a stat în incubator timp de o lună și jumătate. Chiar dacă doctorii nu îi dădeau nicio șansă, el a reușit să supraviețuiască.

Daniel-Buzdugan-1Daniel-Buzdugan-1

Acesta a mărturisit inclusiv faptul că mama sa credea că va avea fată, atunci când era însărcinată cu el. Iată ce lucruri a mai dezvăluit Daniel Buzdugan!

Citește și: Cum s-a apropiat Daniel Buzdugan de Dumnezeu: „Sunt un atotpăcătos'. Ce rugăciune spune cel mai des / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan. Sunt căsătoriți de 17 ani, dar Monica a reușit să rămână foarte discretă

Citește și: Trecutul neștiut al lui Daniel Buzdugan. Cântărea doar 1 kilogram la naștere, medicii nu i-au dat nicio șansă: ‘E un miracol că sunt aici’

Citește și: Adelina Pestrițu, despre aparițiile nud și operațiile estetice: „Îmi cunosc greșelile, alegerile mele au niște motive la bază’/ EXCLUSIV

Daniel Buzdugan s-a născut prematur și a fost la un pas de a-și pierde viața, la naștere

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Daniel Buzdugan a recunoscut că s-a aflat în punctul de a-și pierde viața. Acesta, imediat după naștere, a fost mutat în incubator, unde și-a petrecut o lună și jumătate. Cu toate acestea, el nu reușea să ia în greutate, iar doctorii i-au spus mamei sale că nu are nicio șansă la viață.

„Au fost miracole în familia mea. Unul este că sunt aici, în viață, m-am născut la 7 luni și un kilogram și o sută de grame! Am stat o lună și ceva în incubator, nu creșteam în greutate. Toți doctorii i-au zis mamei: „Doamnă, la un moment dat, trebuie să-l scoatem, el n-are nicio șansă', a început el povestea.

Atunci când medicii i-au propus mamei lui Daniel să se oprească din a spera la un miracol, femeia a început să se roage. Datorită ei, omul de radio este un bărbat extrem de credincios.

„Și mama s-a rugat, lacrimile ei au rămas pe cărticica aia de rugăciuni, citea Paraclisul Maicii Domnului… Cum să nu fiu credincios?! Când mama mi-a zis, printre lacrimi, că eu sunt ceea ce sunt fiindcă s-a rugat la Maica Domnului?! Oamenii te dezamăgesc, că așa e firea umană, apoi ceri totul de la Dumnezeu ca să fii bine cu tine', a continuat el.

Bunătatea reprezintă calitatea sa de bază

Daniel Buzdugan a recunoscut că principala sa calitate este bunătatea. Acesta a lăsat oamenii să îl vadă dincolo de aparițiile din mass-media și a vorbit despre omul din spatele ecranului.

„Am mai pus un pic pe burtică, dar în rest sunt viu, pentru că așa îmi place să fiu eu. Nu-ți convine de mine, e problema ta, nu a mea. Cine nu mă place, e problema lui, nu a mea. Cel mai mare păcat – mândria. Mândria este o rugină. Cea mai mare armă e vulnerabilitatea. Am fost învățat din familie să nu fiu mândru. Pentru că oricât ai fi de șmecher, vine altul care e mai șmecher și ți-o iei. În bunătate, nu ți-o iei. Vine altul mai bun ca tine, dar nu te omoară', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton