Daniel Iordăchioaie a dezvăluit că, după divorțul de Nouria Nouri, copiii au rămas la el: "Foarte greu mi-a fost, îngrozitor, uluitor de greu"

.

Daniel Iordăchioaie a dezvăluit că după divorțul de Nouria Nouri copiii au rămas la el, deși cei doi au custodie comună. Mai mult, artistul a povestit că Salma și Darius au rămas la el după divorț și că i-a fost extrem de greu să-i crească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Daniel Iordăchioaie a povestit recent, în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, că după divorțul de Nouria Nouri copiii au rămas la el. Deși Darius are acum 23 de ani, iar Salma 14, artistul abia acum a dezvăluit acest lucru, susținând că i-a fost foarte greu să-i crească.

356146777_10231794747878149_6982306770432591508_n356146777_10231794747878149_6982306770432591508_n

Daniel Iordăchioaie a dezvăluit că după divorțul de Nouria Nouri copiii au rămas la el

Daniel Iordăchioaie și Nouria nouri au fost căsătoriți timp de 14 ani și de alți 10 sunt divorțați. Până recent, când a făcut asta în emisiunea Cristinei Șișcanu, artistul nu a vorbit despre faptul că el s-a ocupat de creșterea celor doi copii, după divorțul de Nouria.

„Cu fosta soție în ce relație ești?, a întrebat Cristina Șișcanu. „Cu care dintre ele, că am două?', a răspuns artistul. „Cu ultima (n.red. Nouria Nouri)'.

„Avem o relație civilizată, ne preocupă binele copiilor noștri, ambii copii îi am cu ea. A fost o conveniență, ambii copii au rămas la mine, iar eu m-am bucurat foarte tare de asta și ne ocupăm împreună, unii mai mult, alții mai puțin, în funcție de posibilitățile fiecăruia, de binele și de interesul lor'.

Citește și: Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: „Am agățat pe forum, veneau fanele și…

Citește și: Jorge a trăit o experiență supranaturală după moartea tatălui său: „Nu credeam că o să trăiesc vreodată…'. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu 17 ani

Apoi a urmat dezvăluirea total neașteptată, artistul nemaivorbind până acum despre faptul că el și-a crescut singur copiii, după cum a susținut.

„Nu-ți este greu să crești doi copii? Și fată și băiat?', l-a întrebat Cristina Șișcanu.

„Foarte greu și nu numai că fată și băiat. Diferențele dintre ei continuă, unul are 23 și celălalt, 14. Adică diferențele sunt multe. Foarte greu mi-a fost, îngrozitor, uluitor de greu, eu nu am știut că poate fi atât de greu. Prăpastiile au fost la fiecare pas, la fiecare talpă, dar am reușit și cu ajutorul puținilor oameni care au rămas cu mine după evenimentele din perioada aceea”, a povestit Daniel Iordăchioaie.

Daniel Iordăchioaie, ajutat de mama lui în creșterea copiilor

În continuare, Daniel Iordăchioaie a povestit că nu s-ar fi putut descurca fără ajutorul mamei sale. Deși tatăl artistului era extrem de bolnav, mama lui l-a lăsat singur pentru a veni la București să aibă grijă de nepoți. De altfel, cu ceva timp în urmă, Daniel Iordăchioaie dezvăluia că în perioada divorțului a aflat la rândul lui că suferă de o boală grea – cancer.

„Și datorită părinților mei, pe tata l-am pierdut acum trei ani…tata e pentru mine un exemplu de sacrificiu. Pot să spun atât, în momentul în care părinții mei au aflat despre povestea asta s-a pus problema, pentru că eu singur, cu meseria pe care o am, la cât de mici erau copiii atunci, nu aveam cum fizic…

Și s-a pus problema ca tatăl meu, un om la 70 și ceva de ani, cu 4 bypass-uri pe inimă, cu o fibroză pulmonară de 70 la sută, bolnav, bătrân, să rămână singur, ca mama mea să poată să vină în București și să mă ajute.

Acum suntem mult mai OK ca atunci, evident, au trecut anii peste noi, am înțeles că prioritatea dintre noi o reprezintă copiii și nu animozitățile care au dus la divorț și suntem OK', i-a mai spus artistul Cristinei Șișcanu.

Daniel Iordăchioaie și Nouria Nouri Daniel Iordăchioaie au divorțat în anul 2013, după un mariaj de 14 ani. Azi, Salma are 14 ani și este o balerină talentată, iar Darius are 23 de ani și urmează Facultatea de Drept.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton