Ce mesaj emoționant i-a transmis Iuliana Marciuc lui Daniel Iordăchioaie, după ce artistul s-a afișat cu noua iubită și cu un look spectaculos : ”S-a vindecat prin iubire, iar muzica lui sigur va vindeca și alte suflete...”

 Solomon Tatiana
.

Daniel Iordăchioaie are o nouă parteneră de viață, pe care o adoră, și pare că a renăscut de când este cu ea. Și colegii lui de breaslă au observat că artistul radiază de fericire și l-au felicitat pentru relația care l-a făcut să înflorească. Unul dintre cele mai emoționante mesaje a fost cel pe care i l-a transmis Iuliana Marciuc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Daniel Iordăchioaie iubește din nou, radiază de fericire, iar acest lucru se poate observa imediat. Starea de spirit a artistului se citește pe chipul său, iar de curând acesta și-a schimbat și look-ul. Fericiți pentru el, colegii lui de breaslă l-au felicitat imediat după ce au aflat că protagonistul nostru e, din nou, îndrăgostit.

DF1_2439DF1_2439

Citește și: Cum s-au cunoscut Daniel Iordăchioaie și Rosa, iubita lui: „M-am îndrăgostit și e foarte frumos. Este diferența de vârstă ideală între noi…'. S-au logodit pe Bosfor și au planuri de nuntă

Citește și: Daniela Nane a declarat că era divorțată de trei ani de Adrian Cioroianu, când l-a cunoscut pe Octavian Ene, actualul ei iubit: „Nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea'

Citește și: Organizatorii Festivalului Mamaia 2024 susțin că nu și-au dorit-o pe artista Rodica Tudor la eveniment, dar că au existat presiuni foarte mari. Ce măsuri au luat când aceasta nu mai voia să coboare de pe scenă și ce spune profesoara ei, Viorela Filip: 'Ține-te tare! Lupta continuă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 11 ani de căsnicie: „Pentru mine, acea obișnuință să îi cumpăr inel în fiecare an acum s-a transformat în…”. De ce nu a mai respectat artistul tradiția

Daniel Iordăchioaie și-a vopsit părul și barba pentru Festivalul Mamaia, dar și pentru iubita nouă

Daniel Iordăchioaie a surprins multă lume atunci când a publicat o fotografie cu noua lui parteneră de viață. În dreptul ei, artistul a scris: 'Pentru ea'. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, iar valul de urări de felicitări este uriaș. De altfel, el a spus că a cântat pentru Rosa la Mamaia. Cântărețul a mai fost căsătorit cu Mariana, sora lui Adrian Enache, de care s-a despărțit repede, în anul 1997, iar mai târziu s-a căsătorit cu Nouria, de care a divorțat în 2013, după un mariaj de 14 ani.

Iuliana Marciuc, o bună prietenă, i-a transmis un mesaj: 'Aseară, dinspre scena de la Mamaia, am simțit PUTEREA DRAGOSTEI! E formidabil cât poate înflori de frumos un ARTIST, atunci când iubește si este iubit. Daniel s-a vindecat prin iubire, iar muzica lui sigur va vindeca și alte suflete', i-a scris Iuliana Marciuc lui Daniel Iordăchioaie, regizorul spectacolelor lui Adrian Enache.

Daniel Iordăchioaie a revenit pe scena de la Mamaia în concurs, unde a obținut și un premiu. 'PREMIUL 1. Singurul care îmi lipsea din palmaresul de la Mamaia! Mulțumesc, Viorel Gavrilă! Mulțumesc, public minunat!', a spus Daniel Iordăchioaie, după ce a fost premiat la Festivalul Mamaia 2024.

Daniel Iordăchioaie: 'Aseară am cântat pentru Rosa…'

Ce spunea Daniel, după ce a cântat în concurs la Mamaia, anul acesta: 'Ieri, după 35 de ani, am cântat din nou în concurs pe scena Festivalului „Mamaia”! La ultimele două participări ca solist am luat trofeul la creație, împreună cu doi titani ai muzicii românești: Ion Cristinoiu – „Dacă într-o zi mă vei iubi” și Temistocle Popa – „Românie”

Pot spune că, de fiecare dată când am participat, am fost premiat (ultima dată în 1996 ca textier al piesei „Cine oare” muzica Viorel Gavrila , interpretare Aurelian Temisan , premiul al III-lea). Astăzi nu aștept premii pentru că le-am luat deja… aseară am fost premiat de către publicul prezent în sală, de colegii din culise și de publicul privitor, cu vârf și îndesat!!!'

'Aseară am cântat pentru Rosa, pentru părinții noștri care nu mai sunt (mami Maria și tati Mihai) și pentru ceilalți doi care încă mai pot să ne aștepte în prag!!! Am cântat pentru copiii mei, pentru fratele meu minunat, pentru noua mea familie, pentru TOȚI prietenii mei, și nu în ultimul rând, pentru voi, publicul meu SUPERB!!! Aseară am fost primul premiat din ediția din acest an, fiindcă așa m-am simțit! Mulțumesc Viorel Gavrilă pentru încredere, mulțumesc Nicolae Caragia pentru prietenie! Mă înclin!', a scris Daniel Iordăchioaie pe Facebook, după concurs.

Foto: Mamaia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton