Daniel Onoriu recunoaște că a fost violent cu femeile din viața lui: "Pe Simona am bătut-o și pe mama copiilor, cu Isabela am fost...". Cum a reacționat Isabela

 Radulescu Ruxandra
.

A bătut-o sau nu Daniel Onoriu pe fosta lui soție, Isabela? Daniel Onoriu a recunoscut că a agresat-o fizic pe mama copiilor săi, dar și pe fosta iubită, Simona. Invitat la Xtra Night Show, acesta a acuzat-o însă pe fosta soție, Isabela, că i-ar fi scos casa la licitație și ca l-ar fi umilit. Isabela și avocatul ei i-au au reacționat în direct, în timpul emisiunii, la afirmațiile lui Daniel Onoriu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Conflictul dintre Daniel Onoriu și fosta sa soție, Isabela, continuă. Invitat la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, fostul pilot de raliuri a făcut acuzații grave la adresa Isabelei. Acesta susține că Isabela i-ar fi scos locuința la licitație și că a început să se poarte urât cu el, după ce s-a accidentat și a stat 55 de zile în comă. Onoriu a recunoscut că le-a lovit pe mama copiilor săi și pe fosta parteneră, Simona. Iată ce spune Daniel Onoriu despre relația cu Isabela!

cancan-2-onoroiu-sotie-1-1200×850-1cancan-2-onoroiu-sotie-1-1200×850-1

Daniel Onoriu recunoaște că a fost violent cu femeile din viața lui. A bătut-o sau nu pe fosta lui soție, Isabela?

Daniel Onoriu a declarat că s-ar fi comportat frumos cu Isabela Onoriu. În ceea ce privește relația cu mama copiilor săi și cu fosta iubită, Simona, Onoriu a recunoscut că le-a bătut.

Citește și: „Nu mi-a funcționat creierul două luni de zile. Am mai înjurat-o din când în când, dar…”. Daniel Onoriu se apără după ce a fost acuzat de soția lui, Isabela, că a bătut-o

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Daniel Onoriu: „Mădălina e soția mea’. S-au afișat împreună în mediul online

Cum arată Alexandra Nechita, „micuța Picasso”, la 38 de ani. Pictorița locuiește în America și are doi copii: „Sunt recunoscătoare pentru viața mea”

Citește și: Mihaela Borcea a fost înlăturată de la conducerea hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel explică decizia: „Nimeni din familie nu se va mai ocupa. A fost închiriat…'

Niciodată (nr. nu a înșelat-o pe Isabela Onoriu) în viața mea, m-am cumințit, nu am înșelat-o. Pe Simona am bătut-o, dar și pe mama copiilor. Cu mama copiilor am stat 13 ani, cu Simona 10 ani. Cu Isabela am fost cea mai frumoasă variantă a mea.', a mai spus fostul pilot, potrivit Spynews.ro.

„Când a crezut că mor (nr. au început neînțelegerile), a vrut să nu mai împartă cu copii nimic la partaj.', a mai spui acesta, referindu-se la Isabela.

Daniel Onoriu, despre Isabela: „Mi-a scos casa la licitație”

Daniel Onoriu susține că fosta soție, Isabela, l-ar fi umilit, după dramaticul accident, ce l-a aruncat într-o comă profundă timp de 55 de zile. Fostul pilot de raliuri o acuză pe Isabela că ar fi scos la licitație una dintre casele ce aparținea acestuia. Onoriu crede că Isabela ar fi fost ajutată de un presupus amant să-și ducă planul la bun sfârșit.

Din ce îmi aduc aminte, mama mea are apartament lângă al meu, iar eu pentru că mă plictiseam, am căzut în casă. Ea în loc să intre în casă să vadă ce am pățit, că am stat 55 de zile în spital, în comă, ea m-a luat la ceartă, mă umilea. În martie ea mi-a vândut o casă. Eu nu știam nici pe ce lume sunt. Ea a semnat în locul lui Daniel Onoriu.

Mi-a scos casa la licitație. S-a vânduse casa pe 40.000 de euro. Am rămas cu o casă de 40.000 de euro, în loc de una de 120.000 de euro. Totul a fost făcut de Isabela. Am descoperit trei victime. Este amantul ei cel care a ajutat-o și a învățat-o să facă tot ce a făcut până acum.', a mai povestit fostul pilot.

Reacția Isabelei la acuzațiile lui Daniel Onoriu

Isabela i-a oferit o replică lui Daniel Onoriu, pentru a clarifica situația. Aceasta spune că Daniel Onoriu refuză să-i ofere divorțul și face aceste acuzații pentru a se răzbuna. Isabela are încredere că își va face dreptate în sala de Tribunal.

Ca să ne înțelegem, el nu a fost de acord să divorțeze cât timp eram noi împreună în casă, dar el acum el nu are variantă. În instanță nu este după cum dorește Daniel, vom divorța în instanță oricum.

Mă așteptam să spună tot ce a spus în seara asta. Când agresorul devine victimă, asta se întâmplă. Este o obsesie de a lui pentru care trebuie să vină cu dovezi. Înainte de acest domn au mai fost și alții. Va prezenta dovezile în instanță cu siguranță. Eu îmi voi face dreptate în instanță.', a mai spus Isabela Onoriu, în această seară, pentru Xtra Night Show.

Ce spune avocatul Isabelei Onoriu

Avocatul Isabelei Onoriu, Luminița Nuță, a intervenit în scandalul dintre cei doi, prin intermediul unui apel telefonic. Avocata a vorbit despre Marius Maghiari, bărbatul pe care Daniel Onoriu îl acuză că ar avea o relație cu încă soția lui, Isabela Onoriu.

Eu vă spun despre Marius Maghiari și vă dau și dovezi. Înainte de acest bărbat au fost mulți alții. El nu are legătură cu plecatul Isabelei de acasă. El este vecin cu mine și Isabela. Nu are nicio legătură. La un moment dat am inventat un nume și el a căutat pe internet și i-a sunat pe toți pe cei pe care i-a găsit. Zilnic Isabela a fost amenințată de Daniel.', a spus Luminița Nuță, avocat, pentru Xtra Night Show.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton