Daniel Onoriu și Isabela au divorțat în mod oficial: "S-a terminat. Sper că va avea alt nume. Nu mai e soția mea. De dragul celor 5 ani..."

 Calin Maria Bianca
.

Daniel Onoriu și Isabela au divorțat în mod oficial. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi s-au despărțit cu mare scandal în urmă cu mai multe luni, iar de atunci au ținut-o numai în conflicte. Și-au aruncat numeroase acuzații dure și replici acide, însă de data aceasta, la cel de al cincilea termen al divorțului, s-a pronunțat în mod oficial că nu mai formează un mariaj și fiecare își vede de viața lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Isabela și Daniel Onoriu s-au separat anul trecut și de atunci până în prezent au fost în proces de divorț. Fostul pilot i-a cerut soției sale să urgenteze divorțul pentru că vrea să fie un bărbat liber și nu mai suportă să fie legat în acte de femeia pe care el o acuză că l-a trimis la pușcărie, astfel că într-un final totul s-a rezolvat.

yxnopwy4y2fhzjc0odu2ogrinjeyngiyzdnlzjjlyjnin2fh.thumb_yxnopwy4y2fhzjc0odu2ogrinjeyngiyzdnlzjjlyjnin2fh.thumb_

Citește și: Daniel Onoriu recunoaște că a fost violent cu femeile din viața lui: „Pe Simona am bătut-o și pe mama copiilor, cu Isabela am fost…”. Cum a reacționat Isabela

Citește și: „Nu mi-a funcționat creierul două luni de zile. Am mai înjurat-o din când în când, dar…”. Daniel Onoriu se apără după ce a fost acuzat de soția lui, Isabela, că a bătut-o

Citește și: Laura Nureldin și-a dat demisia de la Antena 1: „Din luna mai voi părăsi echipa Observator”. Motivele pentru care a luat decizia

Citește și: Designerul Jacquemus și soțul său, Marco Maestri, au devenit părinți de gemeni: „Bine ați venit pe pământ, iubirile noastre”. Prima fotografie cu Mia și Sun

Daniel Onoriu și Isabela au divorțat în mod oficial

Daniel Onoriu a oferit primele declarații după ce s-a stabilit divorțul oficial de soția lui, Isabela, cu care a avut o relație de cinci ani. Au trecut prin numeroase scandaluri și au ajuns de mai multe ori la Poliție de când au decis să se despartă, însă de data aceasta totul a decurs bine, fiindcă și-au lăsat avocații să vorbească în numele lor. Totuși, a spus clar că divorțul se pronunță oficial pe 9 mai, când are loc cel de al șaselea termen, unde speră ca Isabela să nu-i mai poarte numele.

Da, s-a terminat și a spus doamna judecător că pe 9 a lunii viitoare o să fim oficial divorțați. Eu am vrut mereu să fie frumos, să ne respectăm, măcar de dragul celor 5 ani pe care i-am trăit împreună și așa ar fi trebuit să fie de la primul termen, dar am ajuns la al cincilea. Se pare că la termenul șase va avea alt nume. Au vorbit numai avocații în termenii lor pe care eu nu-i cunosc și nu mă pronunț, pentru că dacă vorbesc ceva, vorbesc greșit și nu vreau să se interpreteze altfel. Ea nu mai e soția mea de 2 ani de zile, a făcut ce a făcut și să răspundă în fața legii pentru faptele ei, sunt acte doveditoare pentru ce ea a făcut. S-a vândut o casă ilegal. E pentru prima dată când am vorbit civilizat, important este că amândoi suntem de acord cu divorțul care se va pronunța pe 9 mai.', a declarat Daniel Onoriu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Mama lui Daniel Onoriu, acuzații dure pentru fosta ei noră

Deși Daniel Onoriu a spus clar că scandalul dintre el și fosta soție, Isabela, s-a încheiat, asta fiindcă la ultimul termen de divorț la care au participat a fost pentru prima dată când nu a mai izbucnit un conflict. Totuși, se pare că mama lui nu este de aceeași părere și a venit cu o serie de acuzații grave la adresa fostei soții a pilotului.

„Ea în ultimul timp și-a asociat viața cu cea a Danei Roba. Atunci când îți este frică de un om, fugi cât mai departe. Ea s-a mutat față de blocul nostru la 1 kilometru. Ea s-a mutat foarte aproape, pentru că acolo este un hotel al celui cu care ea trăiește în prezent.

Uitați cum a semnat în fals. Niciodată nu este aceeași semnătură. Dacă tot a făcut-o, să fi făcut cum trebuie. A fost făcută de către o expertiză o evaluare și a fost la 116.000 și s-a licitat cu 40.600. Adică Daniel era dator, trebuia să plătească el diferența de bani. Pagube să zicem până acum nu, dar sentimental este foarte greu. Două case, mai sunt încă două terenuri și una începută. ', a declarat mama lui Daniel Onoriu', a declarat mama lui Daniel Onoriu, la Xtra Night Show.

Ce s-a aflat despre partaj

În continuare, mama lui Daniel Onoriu a dezvăluit că pe lângă actele false pe care fosta sa noră le-a făcut, Isabela i-a vorbit forte urât. Cu toate acestea, ea susține dovezi la tot, inclusiv la acuzațiile dure privind semnăturile în fals, astfel că încă nu se poate pronunța nimeni asupra partajului în acest moment.

Nu știu cum se va face partajul. Îi transmitea toate înjurăturile din lume și toate blestemele din lume. Aici sunt 70 și ceva de file cu tot ce a făcut ea în firmă cu banii. Ea retrăgea sume și își transfera în contul ei curent. Niște sute de mii. Tot ce s-a cheltuit și ce i-am dat noi, familia noastră, sunt mai mult de 400 și ceva de mii de euro.„, a continuat mama lui Daniel Onoriu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton