Daniel Pavel a cerut-o pe Ana Maria Pop în căsătorie! Momentul inedit a fost gândit timp de 5 luni la Survivor: ”Greu de redat în cuvinte...”

 Calin Maria Bianca
.

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie! Cum a reacționat Ana după ce a aflat că momentul inedit era pregătit încă de la Survivor. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a făcut un pas important și a cerut-o pe partenera lui de soție, chiar atunci când aceasta se aștepta mai puțin. A pregătit totul pas cu pas vreme de 5 luni de zile, iar acum momentul mult așteptat a sosit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel și Ana Maria Pop trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, după ce s-au cunoscut chiar la petrecerea VIVA!. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar relația lor decurge perfect, astfel că prezentatorul TV a simțit că este timpul să facă pasul cel mare. Fără a sta pe gânduri, a pregătit momentul în care își va cere iubita în căsătorie, iar recent a și pus planul în aplicare.

paveld9paveld9

Citește și: Cum își împart Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, banii în cuplu: „Fiecare are aportul lui la buget'. În ce pasiune investește prezentatorul TV

Citește și: Când începe Survivor România, sezonul 5. Daniel Pavel pleacă în Republica Dominicană alături de iubită: „Pentru noi vara începe în ianuarie”

Citește și: A murit actrița Suzanne Somers, cu o zi înainte să împlinească 77 de ani. Ce mesaj a postat pe Instagram cu câteva ore înainte de deces

Citește și: Cine ar putea fi noii jurați de la Chefi la Cuțite. Au apărut primele nume care i-ar putea înlocui pe Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu

Daniel Pavel a cerut-o pe Ana Maria Pop în căsătorie

Daniel Pavel a făcut pasul cel mare în acest weekend într-un mod cu totul și cu totul atipic. Nu, nu a organizat o cerere în căsătorie grandioasă sau cu milioane de trandafiri, ci una romantică, chiar în locul unde și-au spus primul 'Te iubesc'. Prezentatorul TV a scos-o pe iubita lui la o plimbare pe lac, într-un parc din Bucuresți, astfel că acesta a fost locul în care Ana a spus marele da, iar el i-a pus inelul de logodnă pe deget.

'POV Daniel: O scot la o plimbare de toamnă, neobișnuită tocmai prin firescul ei – barcă, pe un lac bucureștean de octombrie, noi care n-am stat în oras o săptămână legată din ianuarie. Dau la rame deh, marinaru e om și el și la momentul oportun cap compas cu relevment tribord la locul primei noastre întâlniri și scot cartoanele scrise în consiliu, în Dominicană … torpedo in the water of our heart. Până să realizeze Anuța mea ce voiaj se pregătește deja are Cercul Iubirii pe deget. Asta a fost planul meu. Cum l-am implementat voi să-mi spuneți.', a spus Daniel Pavel despre cererea în căsătorie.

Cum a reacționat Ana după ce a aflat că momentul inedit era pregătit încă de la Survivor

Daniel Pavel a povestit că tot acest plan l-a pregătit în decurs de 5 luni, încă de când se afla la filmările pentru Survivor. Între timp, a cumpărat inelul pe care Ana și-l dorea, bineînțeles, cu ajutorul unor persoane dragi, iar ieri și-a pus planul în aplicare conform instrucțiunilor. Ana a fost cu adevărat impresionată, iar răspunsul a fost, bineînțeles, unul pozitiv. Aceasta a rămas fără cuvinte când a aflat povestea din spatele cererii în căsătorie venite spontan pentru ea, însă pregătită luni de zile de Daniel.

„POV Ana: Si eu care credeam ca e doar o plimbare cu barca…(nu ca asta ar fi putin, tot ce vine din iubire reprezinta mult, mult de tot in economia vietii). Dar chiar nu ma gandeam ca va fi atat de frumos, totul, chiar atunci . EL, Danielul meu, cuvintele lui, emotia. Sunt recunoscatoare pentru toata iubirea care vine din partea lui, pentru binecuvantarea Domnului, pentru noi! De iubire, nu mai zic. Se vede si e a noastra. Greu de redat in cuvinte.Voua, celor cu care impartasim aceasta bucurie, sa vi se intoarca gandurile inmiit!', a scirs Ana pe contul ei de Instagram după cererea în căsătorie.

Așa cum era de așteptat, nu a durat mult, iar postarea a fost urmată de un val de reacții și de aprecieri din partea fanilor:

'Ce frumooooooos. Felicitari'/'Felicitări! Sa fiți sănătoși și fericiți! Bineeee varuțuuuu'/'Felicitări vouă! Bucurați-vă de voi mereu așa cu iubire.'/'Felicitări! Să fiți fericiți!'/'Woww cat de frumoși! Vă doresc din toata inima multă fericire', au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Cum își împart Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, banii în cuplu

În septembrie 2021, a avut loc prima întâlnire dintre Daniel Pavel și actuala lui iubită, Ana Maria Pop, chiar la Petrecerea VIVA!. La început, relația lor s-a desfășurat la distanță, având în vedere că el locuia în Viena, iar ea în București. Ulterior, prezentatorul TV și partenera lui de viață și-au dat seama că sunt compatibili și s-au mutat împreună. Nu doar că s-au mutat, ci și-au pus și banii la comun, devenind astfel ca o familie. Acum, cu inelul pus pe deget recent, este clar că cei doi se gândesc deja la cum o să arate nunta lor!

„Bineînțeles că fiecare are aportul lui la buget, dar banii noștri sunt împreună, adică niciodată nu i-am pus separați și întotdeauna când cineva are nevoie de ceva, cheltuim împreună’, a spus iubita prezentatorului TV, potrivit ego.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton