Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, vor fi împreună pe toată durata filmărilor la Survivor România: "Vine din prima cu mine..."

 Radulescu Ruxandra
.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor fi împreună pe toată durata filmărilor la Survivor România. Daniel Pavel și logodnica lui, Ana Maria Pop, se pregătesc intens pentru plecarea în Republica Dominicană, unde va avea loc „Survivor All Stars”. Daniel Pavel a mărturisit că Ana Maria îl va însoți pe parcursul celor 6 luni de filmare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor petrece Sărbătorile alături de familie și de prieteni, ca apoi să se îndrepte către Republica Dominicană, unde prezentatorul va filma „Survivor All Stars”. Daniel Pavel a declarat că este pentru prima dată când logodnica sa, Ana Maria Pop, îl va însoți pe toată durata filmărilor. De-a lungul relației lor, partenera prezentatorului l-a vizitat adesea în Republica Dominicană și i-a adus mâncăruri tradiționale, cozonac și sarmale, pentru a-i alina dorul de casă.

ana-maria-pop-6ana-maria-pop-6

Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor fi împreună pe toată durata filmărilor la Survivor România

Daniel Pavel și Ana Maria Pop pun la punct și toate detaliile pentru deplasarea în Republica Dominicană. Pe cei doi îi așteaptă o aventură fabuloasă, căci vor petrece 6 luni împreună, departe de România, cât timp Daniel Pavel va filma „Survivor All Stars”.

Acest anume sezon, pentru că este 'All Stars', îmi ecovocă toate amintirile posibile. Evident îmi aduc aminte de prima mea dată, cum am început, de echipa pe care o aveam la vremea respectivă. Pentru prima dată, Ana va veni cu mine pe toată perioada filmărilor. Deci vine din prima cu mine. Astfel încât 'packing-ul', hainele, or să meargă optim, adică iau exact ce trebuie. Este o chestie pe care am rezolvat-o pentru că noi mizam pe acele tricouri, umpluturi pe care le luăm local. Ei bine, am văzut că nu avem cum să luăm de acolo și să fie la standardul PRO Tv și atunci Ana o să-mi împacheteze exact ce trebuie.„, a declarat Daniel Pavel pentru Ego.ro.

Citește și: Când are loc nunta cuplului Daniel Pavel – Ana Maria Pop: „Inelul l-am luat mai târziu, după ce m-am sfătuit cu persoane importante din viața ei'

Citește și: Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, noi declarații despre nuntă: „Urmează să se desfășoare la anul…’. Cum arată inelul de logodnă / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu vrea să-și petreacă Crăciunul cu Monica Gabor și fiica lor, Irina, după ce a ajuns la azil: „I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele'

Citește și: Andreea Bănică are probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital: „Îmi venea să plâng. Nu mi-a trecut cu nimic…”

Îi împachetez acum strict ce trebuie, astfel încât să nu se repete ținutele. Ca de obicei. Plus că știu ce medicamente să iau, ce nu găsim acolo. Cu mâncarea însă nu ne facem probleme. Se găsește orice. Deși până acum am mai dus cozonac de Paște când am fost la el, i-am mai adus sarmale.„, a adăugat Ana Maria Pop, potrivit publicației citate.

Când are loc nunta cuplului Daniel Pavel – Ana Maria Pop

Acum doi ani, o veste a zguduit showbiz-ul autohton din temelii. Atunci s-a aflat că Daniel Pavel și logodnica lui, Marina, s-au despărțit. Potrivit spuselor lui de la acea vreme, ea a fost cea care a pus „stop relației, deși el tocmai o ceruse în căsătorie. Iată însă că, la scurt timp, avea să apară în viața lui o altă șansă la iubire, pe care Daniel Pavel nu a scăpat-o. Iar într-una dintre zilele superbe de octombrie prezentatorul Survivor a cerut-o de soție pe Ana Maria Pop, în cel mai romantic cadru cu putință.

Cererea în căsătorie a fost plănuită cu 5 luni în urmă, iar la alegerea inelului de logodnă – un solitaire Tiffany Novo din aur alb cu diamant pătrat și bandă pave – Daniel Pavel a fost ajutat de viitoarea soacră și de una dintre prietenele Anei, pentru că a vrut ca totul să fie perfect. Daniel Pavel a avut parte de decorul perfect, și-a cerut iubita de soție într-o barcă cu vâsle, în mijlocul lacului Herăstrău.

„Sentimentele și planul de a face următorul pas în relația noastră existau, așa este, cu mult timp în urmă. Însă inelul l-am luat mai târziu, după ce am avut vreme să mă sfătuiesc cu persoane importante din viața Anei. Așa că aș putea spune că alegerea mi-a fost ușurată, deoarece am putut discuta cu oameni care îi știau exact gusturile și dorințele’, a declarat Daniel Pavel, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton