Daniel Pavel își dorește să devină tată din nou, deși fiul său este deja student: "Mă văd tată de fată". Ce spune Ana Maria Pop, viitoarea lui soție

 Oana Pantazi
.

La 46 de ani, Daniel Pavel își dorește să devină tată din nou. Carismaticul prezentator de la Survivor este pregătit să reînceapă experiența paternității, chiar dacă fiul său, Antoniu, este deja student. Daniel Pavel spune însă că, de data asta, și-ar dori să devină tată de fată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel și viitoarea lui soție, Ana Maria Pop, se află acum în Republica Dominicană, unde vor sta împreună pe toată perioada filmărilor la Survivor All Stars, așa că nu e exclus ca, la întoarcerea de acolo, să primim vestea cea mare… Asta deoarece Daniel Pavel a mărturisit că își dorește să devină din nou tată, doar că, de data asta, își dorește o fetiță.

anadaniel2anadaniel2

Daniel Pavel își dorește să devină tată din nou, deși fiul său este deja student

Daniel Pavel și Ana Maria Pop se află acum în Republica Dominicană, prezentatorul Survivor pregătindu-se să dea startul mult așteptatei emisiuni. Sărbătorile le-au petrecut aici, împreună, și planurile pentru anul în curs sunt deja setate. Cei doi îndrăgostiți, care formează un cuplu din 2021, sunt pregătiți să se căsătorească anul acesta, iar veștile bune nu se termină aici.

„2024 Anul Dragonului asta înseamnă foarte multă responsabilitate în proiectele pe care aleg să le fac,  înseamnă foarte multă responsabilitate și în viața personală. Poate nu întâmplător în acest an mergem către căsătorie. Sunt tată, sunt aproape de băiatul meu, sunt aproape de ce iubesc și asta va fi mantra lui 2024: aproape de ce iubesc!', a spus, pentru Playtech, Daniel Pavel.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Daniel Pavel de la Survivor:„Frate, tată, fiu, cel mai bun prieten

Citește și: Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, noi declarații despre nuntă: „Urmează să se desfășoare la anul…’. Cum arată inelul de logodnă / EXCLUSIV

Citește și: De ce a plecat Nadine în America, la 23 de ani: „Eram ospătăriță în Los Angeles, eram un zero splendid’. Ce impact negativ a avut celebritatea asupra ei

Mai mult, deși primul său născut, Antoniu, a terminat liceul anul trecut și este deja student, Daniel Pavel își dorește să devină din nou tată, la 46 de ani.

„Mă văd tată de fată, adică am un băiat – e rupt din cer, e bucuria mea, a ochilor mei, a sufletului și o fetiță ar veni foarte bine lângă el, ar completa. Și să vină așa decupaj din Ana, ar fi fabulos', a mai spus el.

În ceea ce privește planurile de a deveni părinți și Ana Maria Pop, viitoarea soție a lui Daniel Pavel își dorește să devină mamă în viitorul apropiat, după cum a mărturisit.

„Să fim trei, da, nu știu dacă se poate întâmpla exact în 2024, dar încercăm, iar în ceea ce îl privește pe Daniel, ca de obicei îi voi fi alături și îi doresc tot succesul din lume', a spus ea pentru sursa citată.

Cum și-a cerut Daniel Pavel iubita de soție

Acum trei ani, o veste a zguduit showbiz-ul autohton din temelii. Atunci s-a aflat că Daniel Pavel și logodnica lui, Marina, s-au despărțit. Potrivit spuselor lui de la acea vreme, ea a fost cea care a pus „stop relației, deși el tocmai o ceruse în căsătorie. Iată însă că, la scurt timp, avea să apară în viața lui o altă șansă la iubire, pe care Daniel Pavel nu a scăpat-o. Iar într-una dintre zilele superbe de octombrie prezentatorul Survivor a cerut-o de soție pe Ana Maria Pop, în cel mai romantic cadru cu putință.

Cererea în căsătorie a fost plănuită cu 5 luni în urmă, iar la alegerea inelului de logodnă – un solitaire Tiffany Novo din aur alb cu diamant pătrat și bandă pave – Daniel Pavel a fost ajutat de viitoarea soacră și de una dintre prietenele Anei, pentru că a vrut ca totul să fie perfect. Daniel Pavel a avut parte de decorul perfect, și-a cerut iubita de soție într-o barcă cu vâsle, în mijlocul lacului Herăstrău.

„Sentimentele și planul de a face următorul pas în relația noastră existau, așa este, cu mult timp în urmă. Însă inelul l-am luat mai târziu, după ce am avut vreme să mă sfătuiesc cu persoane importante din viața Anei. Așa că aș putea spune că alegerea mi-a fost ușurată, deoarece am putut discuta cu oameni care îi știau exact gusturile și dorințele’, a declarat Daniel Pavel, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton