Daniel Pavel și Ana Maria Pop fac nunta anul viitor, în vară. Daniel Pavel încă poartă discuții cu iubita sa pentru luna de miere. Cei doi nu au căzut de acord asupra destinației în care vor să petreacă după nuntă, însă și-au ales nașii. Prezentatorul Survivor de la Pro Tv ne-a vorbit cu drag despre nunta lui cu Ana Maria Pop, dar și despre carieră, fiul lui și despre dorințele anului 2024 într-un interviu special.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Daniel Pavel și Ana Maria Pop fac nunta anul viitor, în vară. Cei doi nu au căzut încă de acord asupra destinației în care vor să petreacă după nuntă. Însă, prezentatorul Tv ne-a dezvăluit că vor avea două perechi de nași, niște prieteni de suflet, cu care au o legătură puternică.
Citește și: Rona Hartner a murit! Anunțul devastator a fost făcut de sora ei
Daniel Pavel și Ana Maria Pop fac nunta anul viitor, în vară
Daniel Pavel încă nu a căzut de acord cu iubita lui, Ana Maria Pop, cu privire la destinația pe care o vor alege pentru luna lor de miere. Cei doi și-au planificat nunta pentru anul viitor. Într-un interviu pentru viva.ro, prezentatorul Survivor de la PRO TV a vorbit despre acest moment, dar nu numai.
Ne aflăm la final de an. Cum a fost 2023 pentru tine?
2023, pentru mine, se învârte în spirala mașinii timpului – care, de la an la an, parcă e mai intensă și rapidă, ca un nou an Survivor, cu foartă multă adrenalină, aventură și aspirații spirituale sporite. Anul în care am trăit, ca părinte, incredibila bucurie de a-mi vedea băiatul absolvind Liceul Francez de la Viena, cu două bacuri și admis, în urma unui examen dur, la Drept Internațional. Anul în care am avut un nou super sezon de Survivor România, unde alți eroi minunați au încântat, inspirat și bucurat telespectatorii Pro Tv în prima jumătate a anului.
Apoi am avut șansa pe care foarte puțini prezentatori o au, și anume de a fi pe o scenă, ca MC pentru un festival-gigant de muzică. Și când auriul toamnei s-a așezat pe emisfera noastră, am așezat și eu un inel de logodnă pe degetul partenerei mele, Ana! Apropo de auriu, 2023 ne-a oferit ca telespectatori și calificarea băieților noștri aurii la Campionatul European de Fotbal din Germania, din vara viitoare!
Daniel Pavel, mândru de rezultatele fiului său
Ce planuri ai pentru 2024?
2024 stă ca semn zodiacal, sub impactul Dragonului de Lemn, iar eu – am șansa, aș spune, să fiu Dragon de Foc. Astfel, dacă voi reuși să-mi hrănesc focul interior – motivație, aspirație, acțiuni, planificare strategico-tacticā, cel puțin ca şi în anii precedenți, cu lemnul exterior – şanse, oportunități, provocări – 2024 va fi cel mai plin an al meu ever.
Ce face fiul tău? Cum se descurcă în Austria? Ai avut timp vara aceasta și pentru el?
Antoniu își continuă ritmul susținut al vieții sale la Viena din ultimii 6 ani, alături de sprijinul şi iubirea mamei sale, la nivelul următor, ca student internațional, cu studiu intens, sport la maximum și viața vieneză cât mai e loc în program. Vara ce a trecut am petrecut împreună aventuri şi călătorii europene, ca de fiecare dată, alături de mama sa, mândri de rezultate sale excepționale care confirmau eforturile sale susținute – ce sā mai, o varā-regal!
Ce planuri are fiul tău? Ce vrea să facă în viitor?
Linia lui, aleasă exclusiv de el, cu foarte puțin input din partea noastră ca părinți şi a bunicilor materni, este studiul pentru a deveni un practician al Dreptului Internațional. A excelat la studiile umaniste în liceu, la materii precum ştiințe politice, geopolitică şi istorie, iar acestea pe lângă cele patru limbi vorbite nativ. Româna, franceza, germana şi engleza sunt ingredientele care, alături de caracterul integru şi motivația de luptător, deja arată cum îşi forjează destinul.
„Nu este încă stabilită data nunții, să spunem generic la vară'
Iubita ta a primit inelul anul acesta. Ați stabilit data nunții?
Așa cum aminteam şi eu mai sus, da. Un prilej de valuri de imensă emoție pentru amândoi. Nu este încă stabilită data nunții, să spunem generic la vară. Vara în emisfera nordică (râde)
Cum vrei să arate nunta voastră?
După momentul la care inelul Anei i-a completat perfect strălucirea aurei, am început, evident, să rulăm diverse scenarii despre ce și cum ar putea fi. Ea are o experiență mai mare în ceea ce privește alchimia must have-nice to have, din punct de vedere estetic şi funcțional. Am constatat că suntem pe aceeași pagină cu toate chestiunile importante legate de eveniment, iar invitaților noştri dragi le vom oferi, cum se cuvine, cântec, joc și voie bună.
Daniel Pavel și iubita lui și-au ales deja nașii
În luna de miere unde vreți să plecați?
Aa, aici sunt dezbateri intense în derulare. Dar la cum ne cunoaştem deja, nu va fi deloc ceva uzual sau convențional. Ceva care ne va reprezenta total va fi cu siguranță.
Cine vor fi nașii voștri de cununie?
Ana fiind de esență pură transilvană, una la părinți și mândră-n toate cele', vom merge după o datină atât a Țării Moților – mama, cât şi a Maramureşului Voievodal, tatăl, şi vom avea douǎ perechi de naşi. Oameni minunați, modele ca entități profesional-spirituale și, mai ales, în această epocā a iubirii fast forward, ca si cupluri inspiraționale, prieteni adevărați. Legatura cu nașii trebuie să fie una specială și cred ca am reușit acest lucru alegându-i.
Ce afacere a avut prezentatorul TV
Ești un om de succes. Te-ai gândit să deschizi o afacere? În ce domeniu?
Mulțumesc frumos. Ca semn în zodiacul european sunt mercurian – Fecioară, iar această caracteristică astrală favorizează călătorii, negustorii şi… hoții (râde). Atracția ca explorator-navigator, atât pe mări şi oceane, geografice şi ale emoțiilor a milioane de telespectatori, se cunoaşte, la fel cum se cunoaște furtul inimii Anei mele!
Despre partea antreprenorială însă, negustorească, poate am vorbit mai puțin. În urmă cu 15 ani am fondat un mic butic de creație în comunicare şi am activat câțiva ani, cu oarecare succes aş spune eu (eu și bugetul de venituri-cheltuieli, BVB-ul firmei (râde). M-am inspirat intens din activitățile media pe care le derulam ca storyteller pentru mediul de afaceri, la vremea respectivă (director Camera de Comerț a României, emisiuni săptămânale realizate unde am avut şansa să intervievez pentru radio şi TV, sute de antreprenori şi facilitatori de business, de la noi şi ‘de afară).
Înapoi în actualitate, pentru că ultimii 7 ani au fost dedicați proiectelor media de proporții, cochetez cu ideea unei noi negustorii. Detaliile le las la latitudinea (şi longitudinea Providenței Divine (râde), însă motivația există. Promit că voi reveni cu amănunte la timpul potrivit.
Daniel Pavel: 'Mă văd tot așa alert şi focusat'
Când ai câștigat primii tăi bani și ce ți-ai cumpărat de ei?
Aa… îmi aduc aminte perfect. Încurajat de mama şi de tata să găsesc ceva lucrativ în prima vară la liceul de marină din Constanța, am fost, cred, unul dintre primii vânzători de chioşcuri la metrou ai tranziției post ‘89 – la Piața Unirii, culoarul de corespondențā între magistrale. Am câștigat atât de bine în câteva săptămâni cât a durat povestea, încât îmi permiteam să susțin cu răcoritoare de la abia apărutele – sucuri la dozator – (Tec) pe toți cei cu care jucam baschet seară de seară. Se întâmpla în curtea şcolii generale nr. 88 pe care o absolvisem. Ce mai, eram nababul sucurilor verzi, galbene şi roşii, Tec-guy cum îmi spuneau ceilalți, iar asta nu se uită în veci, ca value for money.
Unde te vezi la anul, pe vremea aceasta?
Evoluția omului fiind ciclicā, mă văd tot așa alert şi focusat, iubitor şi împăcat, neliniştit şi dedicat (râde) Rima fiind chiar involuntară aici. Un 2024 aşa cum îl proiectez acum ar trebui să producă efecte încă și mai spectaculoase pentru viața mea.
Daniel Pavel: 'La declanşarea pandemiei eram la Viena'
Ce am avut de învățat din pandemie?
La declanşarea pandemiei eram la Viena, de câțiva ani, operaționalizasem cu succes un proiect media special şi din acea funcție am putut să-mi aduc aportul de infotainment, cu curaj, al meu şi al echipei pe care o coordonam. Astfel am trecut cu bine cu toții, un colectiv internațional, peste mulțimea de restricții, pe care mai toate statele europene, le-au introdus haotic. În România am ajuns în vara anului 2021, la un an şi jumătate distanță de la începutul pandemiei, fācând şi primul sezon de Survivor, de aproape şapte luni în Republica Dominicană.
Pot spun că eu unul şi fără să fac COVID şi cu foarte puțin teleworking, am putut compara, la prima mână, cum supraviețuieşte spiritul uman, mental, fizic şi social, cum poate accepta sau nu impunerile soluțiilor autorităților publice, etc. Lecția esențială cred că a apărut destul de repede în mentalul colectiv, încă de la primul lockdown impus- titrau colegii din presa de peste tot, comparând 2020 cu 2019 sau anii anteriori: nici nu ştiam ce binene era înainte! Apropo de posibilitatea de te mişca liber, de a călători, de a merge la concerte, etc. Acestă lecție psiho-socială ar trebui să stea ca o mantră cu noi, în fiecare moment.
Oamenii par mai grăbiți și mai aglomerați ca înainte de pandemie. Dacă i-ar închide iar în casă, crezi că ar mai sta cineva?
O întrebare dificilă şi este greu de răspuns din perspectiva binomului măsuri sanitare real-necesare şi măsuri punitive sau amenzi, etc. Pe de o parte, răspunsul la pandemie a arătat cât de vulnerabile sunt şi cele mai avansate sisteme de urgență, ATI, etc. din lume (aici România chiar nu trebuie sā mai aibă mari complexe de inferioritate).
Și pe de altă parte, beneficiille uimitoare pe care mulți oameni le-au observat încetinind forțat ritmul amețitor al vieții pre-pandemie şi redirecționarea multor energii spre ceea ce este esențial – familia, sănătatea, timpul personal, toate acestea constituind elementele unei acceptări a unor potențiale noi astfel de situații. Dar sper să nu mai fie cazul să fim atât de testați în viitor.
„Cred că nu există valoare mai mare de apărat şi prețuit decât libertatea'
În afară de libertate, ce este mai de preț?
Oo, cred că nu există valoare mai mare de apărat şi prețuit decât libertatea. Creatorul ne-a plasat', în umila mea opinie, sămânța divină a liberului-arbitru, prin intermediul cǎreia putem fi co-creatori, în iubire, în progres, în scopul şi rostul vieții. Toate celelalte valori ale umanității sunt fie derivate, fie subsecvente Libertății (cum ar fi cunoaşterea, frumosul, avansul tehnologic sau chiar supraviețuirea speciei noastre).
Unde este mai bine, aici sau peste hotare?
Navigatorul-explorator by design – din născare, va răspunde întotdeauna că este mai bine trecând hotare, în aventuri şi experiențe, cu cap-compas întotdeauna spre casă, spre România mea. Călătoriilor cu nava spre Americi din prima mea tinerețe, ori formidabilelor unice aventuri ale setului de filmare pentru reality game show-ul Survivor, le contrapun în inima mea şi în fotografiile mele mentale cu bulevardele Bucureştilor, faleza Mării Negre ori culmile munților Ardealului milenar.
Foto: PRO TV; Facebook.