Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil și religios! Imagini fabuloase de la nuntă: mirii au schimbat trei ținute! De ce a lipsit fiul prezentatorului de la eveniment / FOTO

.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil și religios, iar petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, lângă București. Emoționați, cei doi miri au spus marele „DA” și și-au unit destinele. Au avut parte de o nuntă fastuoasă, la care au fost invitați 400 de invitați, iar mireasa a făcut furori, schimbând trei rochii de mireasă. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, schimbând același număr de ținute ca partenera lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Prezentatorul Survivor, îndrăgitul Domnul Dan, și aleasa inimii sale, Ana Maria Pop s-au cununat religios astăzi, 8 iunie, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de vis, la Palatul Snagov.

Sunt momente în care, de exemplu, în Survivor facem lucruri foarte dinamice, foarte puternice și eu simt nevoia să mă descarc pentru că țin foarte mult la concurenți, la echipă și mă descarc. Și îmi dau seama că de fapt, în esență nu am cu cine, pentru că ea nu este un partener de luptă. E un partener de viață realmente, deci asta e Ana: partener de viață, tandră, blândă, frumoasă„, a mărturisit Daniel Pavel emoționat pentru Unica.

daniel-pavel-si-ana-maria-pop-1daniel-pavel-si-ana-maria-pop-1

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit civil

Puțin după ora prânzului, Daniel Pavel și Ana Maria Pop au avut cununia civilă pe malul lacului Snagov, într-un cadru spectaculos, desprins parcă din basme.

Mireasa a fost condusă de tatăl ei, către locul în care i-a spus DA alesului inimii sale. Îmbrăcată inițial într-o rochie mini, albă, care i-a pus silueta de invidiat în evidență, Ana Maria Pop a asortat o pereche de sandale, o voaletă și o capă din voal, iar buchetul miresei a fost din bujori roz. Mirele a purtat o cămașă albă cu pantaloni deschiși la culoare, la care a asortat un sacou bleumarin. La finalul ceremoniei, după ce au devenit soț și soție, cei doi îndrăgostiți au plecat cu barca pe lac.

Citește și: Unde vor locui Daniel Pavel și Ana Maria Pop după nuntă: „Suntem acasă acolo unde suntem amândoi”. Ce planuri au pentru luna de miere / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Pavel, detalii din culise despre relația lui Jador cu Oana Ciocan: „Astfel de lucruri nu pot fi false, nu pot fi mimate. Eu am avut șansa să stau de vorbă…” Ce se întâmplă la Survivor All Stars, dincolo de ceea ce se vede la TV / EXCLUSIV

Citește și: De ce a avut Nicu Paleru probleme financiare: „Banii nu s-au pierdut din jocuri de noroc, s-au pierdut din prostia mea și din…'. A fost nevoit să o ia de la zero, în trecut

Citește și: De ce nu a păstrat Andreea Antonescu hainele de scenă din perioada Andre, când cânta cu Andreea Bălan: „Mai am un singur sacou de piele, câteva bijuterii pe care să le pot lăsa moștenire'

Ana Maria Pop și Daniel Pavel au schimbat ținutele pentru cununia religioasă

Ulterior, la cununia religioasă, care a avut loc tot la Snagov, mireasa a optat pentru o rochie-sirenă, lungă, pe corp, cu un decolteu generos, detaliul care a atras privirile tuturor fiind trena spectaculoasă. Daniel Pavel a schimbat și el ținuta, de data aceasta optând pentru un costum negru, cu cămașă albă și papion. Mirii au avut două perechi de nași, domnișoare și cavaleri de onoare. De aici, mirii s-au îndreptat spre restaurantul unde are loc petrecerea la care spuneau că vor participa 400 de invitați.

Localul în care are loc petrecerea a fost aranjat cu flori de culoare mov, albastre și roz, după cum și-au dorit mirii. Iar meniul se anunță a fi unul sofisticat. Astfel, invitații vor servi un antreu, urmat de alte preparate alese, însă nici sarmalele tradiționale nu au fost uitate. Tortul amandină va fi „cireașa”.

Fiul lui Daniel Pavel a lipsit de la nuntă

Din păcate, marele absent de la nuntă a fost fiul lui Daniel Pavel, care nu i-a putut fi alături tatălui său într-o zi atât de importantă pentru el. Prezentatorul TV, însă a explicat motivele pentru care fiul său nu a putut lua parte la grandiosul eveniment. Antoniu nu a putut veni din cauza faptului că are de susținut un examen important la Viena.

Am avut ochii în lacrimi… e o realitate. Acum m-a sunat băiatul meu, are examen, e la Viena, și n-a putut să vină… m-a emotionat. Mireasa, adusă de tată, nu știu… la un moment dat am început să plâng. Si voi plânge. Asa ceva nu se întâmplă. Am avut mari emoții și e doar prima etapa din trilogie… adică înțeleg că mai vin„, a spus Daniel Pavel pentru Unica.

Pe lista de invitați s-au numărat Jorge si Ramona Prodea, Adela Popescu și Radu Valcan și nelipsit a fost și Zanni, câștigătorul Survivor. Mulți s-ar fi așteptat să-l vadă si pe Iancu Sterp, însă din imaginile postate pe rețelele de socializare reiese că fratele lui Culiță Sterp a fost în Hațeg.

Ana Maria Pop are trei rochii de mireasă la nuntă

Mireasa ne-a povestit cu ceva timp în urmă că urmează să poarte trei rochii de mireasă la marele eveniment.

„Am decis să fie trei rochii adaptate fiecărui moment din nuntă. Cred că fiecare femeie își dorește ca această zi să fie una specială, de care să și amintească pentru totdeauna, iar rochia este parte dintre acele amintiri frumoase pe care le porți în minte și suflet.

Alegerea a fost… naturală, am ținut cont de ceea ce mi s a potrivit și mi-a plăcut. Pare simplu, nu? Când există trei momente principale, este greu să rămâi îmbrăcată la fel pe tot parcursul zilei și al nopții', ne-a povestit recent în exclusivitate.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton