Cum s-a schimbat relația lui Daniel Pavel cu soția lui, Ana, după căsătorie: ”Noi suntem în luna de zahăr brun, zahăr dominican. Urmează să vină ceva, o lună de miere...” Ce spune și despre legătura cu fiul lui / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Daniel Pavel s-a căsătorit, în urmă cu trei săptămâni, cu frumoasa Ana, aleasa inimii lui. Îndrăgitul prezentator tv a vorbit despre relația specială pe care o are cu jumătatea lui, dar și despre perioada roz pe care o trăiește de când este bărbat însurat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Daniel Pavel a vorbit, cu sinceritate, despre relația cu tatăl lui, dar și despre iubirea pe care i-o poartă frumoasei Ana, proaspăta lui soție.

448461385_1021550462816181_8238370197136309164_n-1448461385_1021550462816181_8238370197136309164_n-1

Citește și: Cum arată soacra lui Daniel Pavel. Mama miresei este foarte tânără și a atras toate privirile la nunta lor

Citește și: Soția lui Daniel Pavel își criogenează buchetul de mireasă, după nuntă: „Vreau să-l păstrez'. Ce nume are Ana Maria în buletin după căsătorie

Citește și: „Mama este unică, e ceva sfânt, m-a protejat ca o leoaică. Pentru mine nu există părinți vitregi. Nu pot numi…”. Ce spune Carmina Vârciu despre Anda Călin, partenera tatălui ei și ce a moștenit de la Liviu Vârciu și Ami Teiceanu / EXCLUSIV

Citește și: Manuela Hărăbor s-a luptat în permanență cu sistemul ce „nu poate fi învins” și a căutat soluții pentru ca fiului ei, Andrei, diagnosticat cu autism, să-i fie bine: „Nu sunt singurul caz de mamă singură cu un copil cu nevoi speciale. Ajutorul financiar de la stat e insuficient…” Locuiește în același bloc cu părinții ei și o ajută necondiționat / EXCLUSIV

Daniel Pavel, dezvăluiri despre relația cu tatăl lui

Prezentatorul show-ului Survivor susține că pentru tatăl lui erau foarte importante premiile pe care le lua la școală. De aceea a și simțit o presiune de la el în acest sens. După premiul obținut la Gala VIVA, vedeta Pro TV spune că tatăl lui este cel mai fericit pentru el. Într-un interviu pentru viva.ro, Daniel Pavel a vorbit despre aceste lucruri, dar și despre educația pe care i-a dat-o fiului său. El a dezvăluit și ce s-a schimbat în relația lui de la proaspăta căsătorie.

Felicitări pentru premiu!

Mulțumesc. Chiar îl simt. Noi am mai povestit de-a lungul timpului. Acest premiu este încununarea unei munci. Sigur că pui mult și din sufletul tău, din mintea ta, priceperea ta, din știința pe care ai acumulat-o, pentru că celebritatea nu m-a lovit la 30 plus. M-a lovit la 40 plus. M-a lovit bine, că știu să mă țin pe picioare și știu cât de mult suflet pun pe setul dominican, dar și în celelalte proiecte media pe care le-am făcut și pe care le fac. Așa că 'mulțumesc' e din plin.

La școală tu luai premii?

Da, am fost un elev cu coroniță. Premiile erau importante pentru tatăl meu. Chiar acum, uite, nici soției nu i-am spus-o, să mergem la el pe Decebal, acolo, în centru, unde locuiește. Tata are 87 de ani și încă celebrează faptul că băiatul lui ia premiu. Admit că a fost și o presiune, dar presiunea s-a dovedit, ulterior, constructivă. 'Trebuie să ai coroniță, trebuie să ai premiu, trebuie să…' Ulterior în viață, am văzut cât este de important să ai disciplină, rigoarea aceasta.

'În sistemul german notarea se face de la 1 la 5'

Tu cu fiul tău cum ai procedat din punctul acesta de vedere?

Din punctul acesta de vedere sunt total schimbat, 180 de grade schimbat, pe măsura generației. Mai degrabă mămica lui, Anca, a fost foarte riguroasă în a cere de la el aceste lucruri. Acum, fiul meu este anul 1 la Drept, la Viena, unde locuiam înainte de Survivor. Ne-a și spus, 'ați pierdut băiatul, ați pierdut ritmul'. Chiar nu mai știm. Fiul meu are examene luate cu nota 2. În sistemul german notarea se face de la 1 la 5. Avem o problemă să ne adaptăm la sistemul de notare, d-apăi la ce fac ei acolo. Dar eu sunt mai degrabă un prieten pentru el. 'Hai că o să fie bine. Îl iei; drept penal, drept civil. Îl iei la un moment dat. E o diferență uriașă între generații.

Daniel Pavel: 'Nu pot să spun că s-a schimbat ceva. Suntem în continuare Ana și Daniel'

Ce s-a schimbat de la căsătoria voastră?

Nu pot să spun că s-a schimbat ceva. Suntem în continuare Ana și Daniel. În momentul în care a fost să mă îmbrac pentru un astfel de eveniment, urcând pe scenă, onorând un premiu, am spus ok. 'Ana, dă-i soțului tău salut, cu respect. Dă-i soțului tău un sfat.' Și mi-a dat și a fost foarte bine. Dar, în același timp, când spui soția mea este altceva. Parcă sună altfel.

Și am simțit pe scenă să îi mulțumesc soției că m-a suportat în 'sensul american' în anii aceștia. Adică, s-a schimbat totuși ceva. Inelul schimbă. E prima dată când sunt căsătorit dar, în același timp, simți că povestea se scrie la fel.

'Noi suntem în luna de zahăr brun'

Și, cu vacanța cum stați? Din câte știu, nu ați apucat să plecați în luna de miere.

Vorbeam mai devreme că această lună de miere… noi suntem în luna de zahăr brun, zahăr dominican. Urmează să vină ceva, o vacanță, o lună de miere, dar nu știm când. Momentan mai avem niște angajamente pe aici. Cel mai probabil o să plecăm undeva în iulie. Nu mă mai lasă soția. Uite cum sună. Am primit ultimatum… (râde).

Foto: VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton