Daniel Pavel de la Survivor România, la un pas de moarte, la vârsta de 9 ani: "A fost prima experiență de supraviețuire"

 Radulescu Ruxandra
.

Daniel Pavel de la Survivor România era să moară, la vârsta de 9 ani. Daniel Pavel prezentatorul de la Survivor România a povestit o experiență extremă, prin care a trecut pe vremea când avea doar 9 ani. Pavel s-a aflat în pericol de moarte, moment care l-a marcat și l-a învățat să aplici tehnici de supraviețuire speciale. Iată ce i s-a întâmplat lui Daniel Pavel, în copilărie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Daniel Pavel de la Survivor România era să moară, la vârsta de 9 ani. Daniel Pavel și-a construit o carieră ca prezentator la show-ul de aventură Survivor România. Puțini știu însă că Pavel a avut parte de o experiență extremă la vârsta de doar nouă ani și care l-a marcat profund. Prezentatorul de la Survivor România practica înotul de performanță în copilărie, dar a fost cât pe ce să-și piardă viața, atunci când a decis să se antreneze în lacul IOR, pe timp de iarnă. Iată prin ce experiență a trecut Daniel Pavel!

dan-pavel-crop-1617952612dan-pavel-crop-1617952612

Daniel Pavel de la Survivor România era să moară, la vârsta de 9 ani

Daniel Pavel este un iubitor de sport și adrenalină, însă atunci când avea nouă ani a trecut printr-o experiență în care a fost cât pe ce să-și piardă viața. Într-o iarnă, Daniel Pavel a decis să înoate în lacul IOR și era să moară din cauza frigului năprasnic.

„Ăsta e parcul IOR (n. red.: locul în care prezentatorul și iubita sa au fost intervievați) și undeva în greii ani 80 mă antrenam la înot, am fost înotător de performanță, mă duceam la 23 august, apa era foarte rece, făceam două antrenamente pe zi și am înghețat aici, în parcul ăsta, era o iarnă foarte grea, trebuie să fi fost poate 1985, aveam vreo 9-10 ani, și am reușit să ajung acasă, la blocurile de acolo, folosind niște tehnici pe care le citisem într-o carte despre supraviețuire sovietică. Cum să reziști în situații extreme.

Citește și: Cum se menține în formă Daniel Pavel, deși nu ține dietă. Trucul care-l ajută să nu se îngrașe: „Am avut probleme cu greutatea acum vreo 10 ani'

Citește și: Cum decurge o zi din viața lui Daniel Pavel la Survivor 2023: „A fost o săptămână atipică'

Citește și: Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Israelianul a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Era visul meu să ajung în România'

Citește și: Cristina Cioran, despre viața sentimentală, la 8 luni de la despărțirea de Alex Dobrescu: „Am pentru cine să gătesc. Este ceva foarte intim și…'

De exemplu când e foarte frig, tentația e să mai pui ceva pe tine, dar nu mai ai ce. Și atunci dai jos cămașa, ce ai pe tine, rămâi la pielea goală și atunci te freci pe cap, pe frunte, pe piept, pentru că poți muri la un kilometru de casă cum mi s-ar fi întâmplat mie. Asta a fost prima situație de supraviețuire', a dezvăluit Daniel Pavel, pentru FANATIK.

Daniel Pavel, despre divorțul de prima soție

Daniel Pavel se află într-o relație cu Ana Maria, jurnalist TV, însă prezentatorul Survivor România a fost căsătorit Anca Pîrvuțoiu, alături de care este tatăl unui băiat. Daniel Pavel a recunoscut că el a inițiat divorțul de fosta soție, provocându-i multă suferință.

„Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință. Da, nu este o chestie onorabilă a vieții mele. Eu așa zic (n.r. că l-a iertat), iertarea este creștinească, este un proces continuu, știm cum iartă femeile, nu uită. E în proces să își refacă viața, să spunem așa. Este o luptătoare, proiectul ei de viață este copilul, dar, în același timp, este o femeie vibrantă, caldă, un prieten extraordinar și merită pe cineva absolut minunat, pe măsura ei’, a declarat Daniel Pavel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton