Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, a devenit tată: „Un moment incredibil de emoționant”. Primele imagini cu familia lui

 Radulescu Ruxandra
.

Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, a devenit tată. Daniel Radcliffe a întâmpinat primul său copil cu partenera sa de viață, Erin Darke. Actorul din Harry Potter, în vârstă de 33 de ani, formează un cuplu cu actrița americană, în vârstă de 38 de ani, de mai bine de zece ani. Actorul l-a scos luni pe bebeluș în cărucior la plimbare pe străzile din New York, iar partenera starului îi urma îndeaproape.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, a devenit tată. Actorul britanic Daniel Radcliffe, devenit celebru pentru rolul din „Harry Potter”, şi iubita lui, la rândul ei actriță, au devenit părinţi pentru prima oară. Un reprezentant al starului din Harry Potter a confirmat în martie că partenera starului urmează să dea naștere.

Graham Norton Show in LondonGraham Norton Show in London

Radcliffe, în vârstă de 33 de ani, care a jucat rolul titular în franciza cinematografică realizată pe baza seriei de romane de succes semnate de J.K. Rowling, şi actriţa americană Erin Darke, în vârstă de 38 de ani, au fost văzuți pe străzile din New York, plimbându-și bebelușul prin New York.

Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, a devenit tată

Un purtător de cuvânt al starului din Harry Potter a confirmat în martie că cei doi așteaptă primul lor copil. Acesta a declarat că cei doi erau „absolut încântați' de perspectiva de a deveni părinți.

„Daniel și Erin nu ar putea fi mai fericiți că așteaptă un copil. Sunt absolut încântați și abia așteaptă să devină o familie de trei persoane. Le-au spus recent familiilor și prietenilor lor. Este un moment incredibil de emoționant.', a declarat sursa pentru Daily Mail.

De asemenea, o altă sursă a declarat pentru The Sun: „Daniel este atât de încântat să fie tată. Relația lui cu Erin este cu adevărat specială și toată lumea crede că vor fi niște părinți extraordinari'.

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copiii: „N-o mai ține în brațe, că așa o obișnuiești'

Citește și: Claudia Pătrășcanu a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău după doar trei săptămâni de relație: „Fostul socru nu prea a fost de acord cu copilul'

Cum a cunoscut-o Daniel Radcliffe pe actuala parteneră

Cuplul s-a cunoscut în 2012, în timp ce lucrau împreună la drama Kill Your Darlings. În 2020, Daniel a vorbit pentru revista People despre prima dată când a întâlnit-o pe Erin, spunând că este o poveste foarte frumoasă, pe care abia așteaptă să le-o spună copiilor.

Va fi o poveste al naibii de frumoasă pe care să o spunem copiilor noștri într-o zi, din cauza a ceea ce personajele noastre fac unul cu celălalt. Personajele noastre se întâlnesc și flirtează unul cu celălalt, așa că există un fel de înregistrare dulce a faptului că ne întâlnim pentru prima dată și flirtăm.„, cu referire la o scenă romantică pe care cuplul o realizează în film.

Actorul nu își dorește faima pentru copiii lui

Daniel a devenit celebru la vârsta de 12 ani în rolul vrăjitorului Harry Poter în franciza cinematografică de multe miliarde de lire sterline. Dar, este posibil ca el să își îndepărteze copiii de la a-i urma exemplul, după ce s-a luptat cu problemele cu alcoolul în tinerețe, în încercarea de a face față situației de a fi în atenția publicului.

Vreau ca ai mei copii, dacă și când vor exista… mi-ar plăcea ca ei să fie în preajma platourilor de filmare. Un vis ar fi ca ei să vină pe un platou de filmare și să spună: ‘Doamne, știi, mi-ar plăcea să fiu în departamentul artistic, mi-ar plăcea să fiu ceva în echipă. Nu mi-aș dori faimă pentru copilul meu. Platourile de filmare sunt locuri minunate. De multe ori poate fi minunat pentru copii, dar partea cu faima este cea care trebuie evitată cu orice preț.', a spus actorul pentru revista Newsweek.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton