Daniela Crudu a fost externată după ce a născut, dar fără fetiță. Vedeta a mers direct la fast-food

 Calin Maria Bianca
.

Daniela Crudu a fost externată din spital după ce a născut, însă fără fetiță. Vedeta a mers direct la fast-food. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute, Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată. A născut o fetiță adorabilă, iar asta nu o spunem doar noi, ci toți cei care au văzut pozele din maternitate. Ei bine, azi, vedeta a fost extrernată, însă ceea ce a atras atenția tuturor este faptul că a plecat doar ea și iubitul ei de la spital, fără copil. Iată cele mai noi informații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu radiază de fericire de când a devenit mamă pentru prima dată. Este clar că nașterea a fost un real succes, asta fiindcă la scurt timp, s-a afișat alături de fiica ei pe rețelele de socializare, dar și cu medicul care s-a ocupat de sarcina ei și ca totul să fie bine. Totuși, ipostazele în care a fost surprinsă recent frumoasa brunetă dă de gândit fanilor.

crudu-1crudu-1

Iubitul Danielei Crudu a ajuns recent la spitalul unde a fost internată pentru a naște, iar după câteva minute petrecute înăuntru, a ieșit alături de proaspăta mămică, însă fără micuța lor fetiță. Amândoi îmbrăcați sport, cu bagajele de la maternitate, s-au urcat în bolidul de lux și au plecat direct către un fast-food, semn că poftele erau mari pentru Daniela Crudu.

Citește și: Daniela Crudu a publicat prima imagine cu iubitul ei. Cum s-au filmat viitorii părinți

Citește și: Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Cine sunt Olya și Valera, seminifinaliști Românii au Talent 2023. Copiii au fugit din Ucraina, după începerea războiului

Citește și: „Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți”. Elevul din Belgrad care și-a omorât colegii șochează

Daniela Crudu a fost externată după ce a născut, dar fără fetiță

Paparazii SpyNews.ro au fost în continuare pe urmele lor, iar atunci când au oprit la fast-food, după ce au comandat mâncarea, au putut observa cum Daniela Crudu încerca să-i explice anumite lucruri iubitului ei. Mai mult decât atât, nu se oprea din gesticulat și continua să vorbească, fiind neîntreruptă. Totodată, din imagini surprinse se pate vedea cu ochiul liber faptul că vedeta nu este în cea mai bună formă a ei de până acum.

Cel mai probabil, recuperarea după operația de cezariană nu este foarte ușoară pentru ea și are în continuare dureri. Totuși, încă nu avem răspuns la cea mai mare curiozitate a fanilor, și anume de ce nu și-au luat și fiica atunci când s-a externat din spital, însă cu siguranță vedeta o să vorbească despre acest aspect când o să se mai liniștească și obișnuiască cu rolul de mamă.

Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiica ei

Daniela Crudu este în culmea fericirii de când a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume o fetiță adorabilă. Bruneta a născut pe 1 mai, la un spital din Capitală, și deja a postat primele imagini cu micuța, fără a ezita vreo secundă. Ei bine, cum se bucură de o mare comunitate în mediul online, și-a ținut fanii la curent cu sarcina, iar totodată a declarat înainte de a naște și ce nume va purta fiica ei. Daiana este numele pe care vedeta l-a ales și are o semnificație cu totul specială.

Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea’, a declarat fosta asistentă tv în urmă cu câteva luni.

În limba latină, numele Daiana înseamnă ceresc și reprezintă o formă adjectivală a cuvântului divus. De asemenea, acest nume mai înseamnă și lumină și înseninat. În mitolodia romană, zeița Daiana a fost fiica lui Jupiter și a Latoniei, și sora lui Apollo. Se spune că persoanele care poartă acest nume sunt rafinate și sociabile, așa că Daniela Crudu a știut cum să-l aleagă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton