Daniela Crudu este însărcinată a doua oară: "E deja în luna a patra". Primele imagini cu burtica de gravidă

 Oana Pantazi
.

La 7 luni după ce a devenit mamă pentru prima oară, Daniela Crudu a dezvăluit că este însărcinată din nou. Vedeta a postat primele imagini cu burtica de gravidă, deja vizibilă. Daniela este însărcinată în 4 luni deja, iar prietenii vedetei au dezvăluit deja sexul copilului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna mai a acestui an a devenit mamă pentur prima oară, iar acum, 7 luni mai târziu, Daniela Crudu le-a dezvăluit fanilor că este din nou însărcinată. După ce a postat imagini cu adorabila ei fetiță, Daiana Maria, vedeta a făcut și un InstaStory în care le arăta fanilor noua ei siluetă de graviduță, pentru că Daniela este deja însărcinată în 4 luni.

dani-7dani-7

Daniela Crudu este din nou însărcinată

Daniela Crudu este din nou însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară înainte de a împlini 35 de ani. În luna mai a acestui an, fosta asistentă de televiziune a devenit pentru prima oară mamă și, dovadă că acest rol i-a priit de minune, peste 5 luni Daniela Crudu va aduce pe lume al doilea copil al cuplului. De data aceasta, un băiețel, notează FANATIK, care citează surse apropiate viitoarei mămici.

Citește și: Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu:„Ea a fost ani de zile la noi la emisiune’

Citește și: După Daniela Crudu, și sora ei, Ana, și-a făcut cont pe Only Fans:„Îmi face chiar soțul pozele’. Care e motivul

„Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra', a confirmat cel mai bun prieten al Danielei Crudu, conform sursei citate.

La rândul ei, Daniela a postat un InstaStory unde le-a arătat fanilor burtica ei de gravidă, deja vizibilă, ceea ce confirmă informațiile date de prietenul ei. La anul în luna mai, micuța Daiana Maria, fiica ei, va avea un frățior.

Cine este iubitul Danielei Crudu

De mai bine de un an, Daniela Crudu trăiește o poveste de dragoste cu un român stabilit în Suedia. Cei doi se înțeleg de minune și se pare că partenerul brunetei nu este deranjat de activitatea de pe OnlyFans a acesteia.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online’, a povestit Daniela Crudu, conform FANATIK.

Anul acesta în luna mai, spre surprinderea tuturor, Daniela Crudu a anuntaț că va deveni mamă și era foarte fericită că urma să aibă o fetiță.

„Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea', spunea ea atunci într-o emisiune TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton