Daniela Crudu, imagine emoționantă alături de fiica ei, Daiana: „Este o nebunatică. Are o personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea"

 Tudorache Simona
.

Daniela Crudu pare făcută pentru rolul de mamă. Deși ezită să publice în online imagini din viața ei de familie, fosta asistentă a făcut o excepție și a postat o fotografie emoționantă cu Daiana, fetița ei. Cele două au ieșit la o plimbare în parc, iar momentul a fost imortalizat pe rețele de socializare. Imaginea e una de poveste și spune multe despre schimbarea prin care a trecut Daniela Crudu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Daniela Crudu nu mai iese în cluburi, iar viața de huzur pe care o avea înainte a rămas doar o amintire. Acum se dedică doar celor dragi ei. Îmbrăcată lejer, în blugi scurți și un tricou și cu o siluetă de invidiat după cele două nașteri, Daniela Crudu a atras toate privirile atunci când și-a dus fetița în parc, la călușei.

daniela crudu 678daniela crudu 678

Daniela Crudu are o familie de poveste așa cum a visat. Anul trecut, fosta asistentă TV a născut o fetiță, iar anul acesta, chiar de Paște, a adus pe lume un băiețel. Daniela Crudu se declară impresionată de Daiana, despre care spune că o lasă fără cuvinte în fiecare zi. Micuța are o personalitate bine conturată. 

„Este o nebunatică. Are o personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea, și el o să fie mai cuminte”,mai spus Daniela Crudu, la Kanal D 2.

Daniela Crudu a născut-o pe Daiana înainte de termen. Bruneta a postat o imagine emoționantă cu fiica ei

Vedeta a născut-o pe Daiana Maria înainte de termen și a trebuit să mai rămână pentru o perioadă internată.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță„, a declarat fosta asistentă de la Xtra Night Show.

Citește și: Ce mai face și cu ce se ocupă acum Radu Pietreanu, alias Costel din Vacanța Mare. A trecut prin clipe grele după ce a fost diagnosticat cu cancer

Citește și: Marina Almășan susține că despărțirea de Victor Socaciu a apropiat-o foarte mult de fiul lor: „Deși a avut o adolescență marcată de plecarea părintelui său, Victor a reușit să țină cârma drept, s-a pregătit…”. Cu ce se ocupă el în Dubai și ce relație are prezentatoarea cu fiica ei, Marinuș / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka susține că celebritatea nu a schimbat-o absolut deloc: „Momentele mele de divă țin câteva minute. La bază, tot Cenușăreasa…”. Când a debutat în telenovele lucra la bancă și nu cunoștea pe nimeni în televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Ce cadou de sute de mii de euro a primit fiica Antoniei de la tatăl ei. Vincenzo Castellano i-a organizat o petrecere fastuoasă, iar surpriza a făcut-o să izbucnească în lacrimi / Maya a împlinit 14 ani

Citește și: Betty Salam a primit un mesaj neașteptat de la soțul ei, Cătălin Vișănescu, după ce luna trecută și-au anunțat despărțirea: „Te iubesc…” / Artista a împlinit 24 de ani

Daniela Crudu și-a întâlnit marea dragoste

Daniela Crudu are, de asemenea, doar cuvinte de laudă despre cel cu care își împarte viața. Ea recunoaște că îi e alături și o susține cum poate. Ba mai mult, nu iubește celebritatea.

E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. Nu sunt eu destul de cunoscută? Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată„, a mărturisit Daniela Crudu, pentru Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton