Daniela Crudu, imagini rare cu iubitul ei, Dani, în vacanță: „E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el" / Au doi copii împreună, dar nu sunt căsătoriți

 Tudorache Simona
.

Daniela Crudu nu își mai ascunde iubitul. Fosta asistentă TV se răsfață în Malta alături de tatăl copiilor ei, după o perioadă agitată. Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară în luna mai, dar arată mai bine ca niciodată, semn că kilogramele acumulate s-au evaporat rapid.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bruneta are o siluetă de invidiat, asta pentru că a mâncat cumpătat în timpul sarcinii și nu s-a rotunjit excesiv. Daniela Crudu a recunoscut că nu a reușit să renunțe la marele ei viciu pe perioada acelor luni, fumatul, dar a redus numărul țigărilor, asta pentru ca bebelușul ei să fie sănătos. Ba mai mult, vedeta a respectat întocmai sfatul medicilor.

daniela-crudu-botezdaniela-crudu-botez

Daniela Crudu a plecat în vacanță cu iubitul ei

Daniela Crudu traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viață. Anul trecut a devenit mama unei fetițe, iar anul acesta, chiar de Paște, a adus pe lume un băiețel. Daniela Crudu a făcut publică și o imagine în care apare alături de fiul ei. Micuțul poartă un nume special, Dominic. Vedeta mai are o fetiță, pe Daiana Maria, care a venit pe lume pe 1 mai 2023.

Deși se implică activ în viața de familie, Daniela Crudu și iubitul ei și-au făcut timp și pentru o vacanță în doi. Vedeta și partenerul ei s-au pozat pe un yacht de lux, ceea ce demonstrează că cei doi se bucură de o stare financiară prosperă. Mihai Mitoșeru a rămas aproape de Daniela Crudu și a participat și la botezul celor doi copii. El a observat cu câtă grijă o tratează Dani pe brunetă.

„Erau tot timpul împreună, se țineau de mână, mi-a plăcut mult de tot de ei. Ne-a arătat copilul, a venit cu fetița de multe ori acolo', povestea Mihai Mitoșeru.

Ce spune Daniela Crudu despre iubitul ei

Daniela Crudu are, de asemenea, doar cuvinte de laudă despre cel cu care își împarte viața. Ea recunoaște că îi e alături și o susține cum poate. Ba mai mult, nu iubește celebritatea.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (…) Nu sunt eu destul de cunoscută? (…) Nici nu luam pe cineva care să… (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată', a mărturisit Daniela Crudu, pentru Xtra Night Show.

Citește și: Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: „Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune…”. Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

Citește și: Mircea Baniciu a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „A convins-o pe mama mea să mă ducă la ore de pian”. Cât de mult l-au sprijinit părinții, la început de drum și de ce a ales Facultatea de Arhitectură, deși era pasionat de muzică / EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: „El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și…”. Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

Citește și: Cum a făcut-o Cătălin Botezatu celebră pe Bianca Drăgușanu. Vedeta îi este recunoscătoare pentru tot: 'Mi-a schimbat viața…' / S-au cuplat în 2009, când ea era necunoscută în lumea mondenă

Citește și: Ce acuzații îi aduce George Restivan lui Silviu Prigoană, după ce fiii lor au avut o ceartă, în casă: „Eu nu am nimic cu Adriana, o iubesc și acum, dar eu am fost martor la luptele grele pe care le ducea”

Cum a cucerit-o Dani pe Daniela Crudu

Bruneta mărturisește că Dani a cucerit-o cu naturalețea lui și cu sufletul lui bun. „El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (…) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important', a adăugat vedeta.

Daniela Crudu adoră rolul pe care îl joacă astăzi, cel de mamă, iar despre fetița ei, Daiana, spune că o lasă fără cuvinte în fiecare zi. Micuța are o personalitate bine conturată.

 „Este o nebunatică. Are personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea, și el o să fie mai cuminte’, a mai spus Daniela Crudu, la Kanal D 2.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton