De ce Daniela Gyorfi a divorțat de primul soț, după opt ani de relație: "Era gelos, nu accepta chestia asta cu muzica"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Daniela Gyorfi a divorțat de primul soț, după opt ani de relație. Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi din țară, cu o carieră de aproape trei decenii. Artista se simte împlinită și în viața personală, alături de partenerul George Tal și fiica lor. Cântăreața a trecut însă printr-un divorț durerors de primul soț și abia recent a spus motivul despărțirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Daniel Gyorfi, 55 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de George Tal, partenerul său de viață, căruia i-a dăruit o fetiță. Chiar dacă nu sunt oficial soț și soție, Daniela Gyorfi formează o familie armonioasă, alături de fiica lor, Maria. Artista a fost căsătorită cu Gelu Borș, alături de care a fost împreună timp de 8 ani. În cele din urmă, cei doi au decis să divorțeze, iar, potrivit spuselor artistei, de vină ar fi fost orgoliul și gelozia.

daniela-gyorfi-si-maria-2-e1663398789941daniela-gyorfi-si-maria-2-e1663398789941

De ce Daniela Gyorfi a divorțat de primul soț, după opt ani de relație

Înainte ca Daniela Gyorfi să-l cunoască pe George Tal, a fost căsătorită cu George Borș. Invitată în cadrul podcastului „Tare de tot', artista a vorbit despre motivele care au dus la divorțul de fostul său soț.

Citește și: Regizorul Silviu Radu lansează o carte și un film despre viața Mariei Tănase: „O figură colosală în istoria muzicii românești’. Cine este actrița care o va interpreta pe artistă / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Grebenișan a refuzat să participe, inițial, la o emisiune, din cauza geloziei soțului ei, Alex Militaru: „S-ar putea să apelăm la un terapeut’

„ Am suferit foarte mult. Eu nu m-am căsătorit ca să divorțez. Noi în 2000 am divorțat. Eu am fost cu Gelu din 1992. Am avut o relație de 8 ani, dar nu a fost să fie.

Eu cu muzica, el cu plecatul în America. Eu cred că din punct de vedere al timpului, al anilor, nu a fost o treabă foarte înțeleaptă din partea amândurora. Noi am avut aceeași avocată. A fost mai mult din orgoliu și e clar că drumurile noastre nu au fost să fie. Eu trebuia să fiu cu George, el cu soția lui. Eu trebuia să o am pe Maria, el alți copii.

Așa au fost drumurile. Dacă dau timpul înapoi, a fost mai mult și de orgoliu la noi. L-am înțeles și pe el ca bărbat, dar nici eu nu puteam să renunț la cariera mea. Acum dacă aș da timpul înapoi nu știu ce aș mai face. Probabil că eram mai atentă. Atunci eram amândoi foarte tineri și eram geloși. Eram și eu geloasă, și el gelos. Nu accepta chestia asta cu muzica. Era vorba de viitor, ce facem. Eu când m-am apucat să cânt nu m-am gândit la bani. Pur și simplu era dorința aia să ajung cineva, să fac ceva în viața asta .', a povestit Daniela Gyorfi.

De ce nu s-au căsătorit Daniela Gyorfi și George Tal, deși sunt împreună de aproape 20 de ani

Daniela Gyorfi și George Tal formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și, în pofida faptului că între ei nu a fost mereu „lapte și miere', cu siguranță vor bifa borna de două decenii împreună și chiar o vor depăși, dovadă a faptului că actul care certifică mariajul nu este deloc important. Nu însă este exclus ca acest lucru să se petreacă la un moment dat, mai ales că Daniela a mărturisit că au încercat totuși să se căsătorească.

„Ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Acum, nu spun că nu o vom face niciodată, nu este o prioritate pentru noi, pentru că suntem două pietre tari și mi-e că de la un act ne luăm să ne despărțim. Ne este bine și așa, Măriuca poartă și numele meu și al lui, Gyorfi-Tal', a spus Daniela Gyorfi într-un interviu pentru Antena Stars.

„Prima dată când ne-am programat nunta, nu a reușit George să finalizeze cu actele, pentru că el a fost căsătorit în Germania. A doua oară, mama mea a fost foarte bonlavă, s-a internat cu câteva zile înainte în spital, se simțea destul de rău și nu am putut să ne căsătorim. Pe noi nu ne ține un act. Este foarte frumos să fii mireasă, este foarte frumos evenimentul, numai că… noi mai stăm', a mai spus artista pentru sursa citată.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton