Daniela Gyorfi recunoaște că, la 55 de ani, este o "mamă comunistă". Ce măsuri ia în educația fiicei sale: "E normal ca toți copiii să aibă cei 7 ani de acasă. Maria învață, are bursă de la stat"

 Dumba Gabriela
.

Daniela Gyorfi și George Tal investesc enorm în educația și creșterea fetei lor, pe care încearcă să o responsabilizeze de la o vârstă fragedă, ca să devin un adult pe picioarele lui. Cântăreața recunoaște că este o „mamă comunistă”, însă este mândră de felul în care și-a educat fiica pentru că, la 13 ani, Maria este „un copil foarte, foarte bun și foarte civilizat”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi a devenit mamă pentru prima dată în anul 2011, după o operație de cezariană, după ce aproape își pierduse speranța că va putea aduce pe lume un copil. Cântăreața a fost la un pas de moarte pentru că a pierdut trei sarcini până a reușit să devină mamă și să o aducă pe lume pe Maria, fiica ei și a lui George Tal.

3364059843659869314283461420551478337063403n3364059843659869314283461420551478337063403n

Cum este Daniela Gyorfi ca mamă și ce spune despre educația fiicei sale, Maria

Daniela Gyorfi încearcă să-și crească fiica într-un echilibru. Solista a remarcat avantajele Internetului și este bucuroasă că Maria a învățat engleză și coreeană datorită acestuia, dar își încurajează în continuare fiica să socializeze, să facă mișcare și să petreacă timp în natură.

Întrebată ce fel de mamă este, Daniela Gyorfi răspunde amuzată: „Comunistă. (râde) E normal ca toți copiii să aibă cei 7 ani de acasă. Este normal să-i înveți să aibă o bază. Să știe să salute, să ajute, să fie buni. Eu sunt mândră de ea. Învață, are bursă, este la stat. Înseamnă că este un copil foarte, foarte bun și foarte civilizat', a povestit artista, pentru Unica.ro.

Daniela Gyorfi crede că provocările abia acum încep. Maria are 13 ani și din toamnă va intra în clasa a VII-a. Solista se gândește cu emoții la momentul în care fiica ei va veni să-i spună că-i place de un coleg. Cel mai tare o preocupă însă fumatul, alcoolul și drogurile, după ce Maria i-a povestit că are colegi care fumează în clasă.

„I-am zis: «Sunteți foarte mici și nu mi se pare normal». I-am spus de droguri, de tot. Aproape zi de zi vorbesc cu ea. E o mare provocare. Dacă nu știe să-și aleagă prietenii va fi… Dar eu cu taică-su… v-am zis că sunt comunistă. Eu sunt de modă veche', a mai spus Daniela Gyorfi, la Unica Urban Party 2024.

Citește și: Daniela Gyorfi s-a împăcat cu sora ei vitregă, după ce aceasta i-a ascuns decesul tatălui lor și nu a chemat-o la înmormântare: „Știu că mă pot baza pe ea oricând. Țin legătura cu ea…„

Citește și: Cum a ajutat-o pe Daniela Gyorfi imaginea sexy pe care o afișează: „Degeaba ai cea mai bună voce din lume, dacă nu transmiți'

Citește și:Theo Rose, reacție după ce Carmen Harra a prezis că se va desparte de Anghel Damian:’O doamnă numerolog a zis ce a citit ea acolo în…’

Ce i-a interzis Daniela Gyorfi fiicei sale, Maria, la 13 ani

Daniela Gyorfi are o relație extraordinară cu fiica ei, Maria, însă recunoaște că există unele lucruri pe care i le-a interzis. Deși are încredere în ea și e conștientă că are o mulțime de calități să facă tot ce-și dorește, cântăreața recunoaște că ar vrea ca fata ei să nu facă niciodată un anumit gest.

Eu nu am fugit pentru că nu am fugit! Nu aveam cum să fug, aveam o responsabilitate! Era cineva care depindea de mine și niciodată nu m-am gândit să fug! Dar am avut și eu prieteni și așa mai departe. Nu știu ce aș face, m-ar durea foarte tare! Îmi plac toți copiii, dar dacă Maria mi-ar răspunde sau ar fi vorba de altceva aș fi, în primul rând, tristă!

Nu neapărat ca mamă, ci aș simți tristețea în sufletul meu pentru că mă consider prietenă cu ea. Nu ar trebui să fugă pentru că eu aș lăsa-o! Aș lăsa-o, dar depinde la ce vârstă! I-am explicat anumite lucruri ca între noi, fetele.

M-ar durea dacă ar fugi! Nu are de ce, eu și George suntem deschiși până într-un punct, raportat la vârsta ei! Dacă ar fugi pe geam, îți dai seama că aș plânge!’, a spus Daniela Gyorfi pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton