Daniela Gyorfi participă la Splash! Vedete la apă!, dar duce grija silicoanelor. Ce a speriat-o: „Trebuie să vă spun că eu nu știu să înot absolut deloc"

 Tudorache Simona
.

Daniela Gyorfi a acceptat marea provocare și participă la Splash! Vedete la apă!, de la Antena 1. Cu toate astea, nu vrea să se aventureze prea mult, de teamă să nu își spargă silicoanele. Artista a suferit trei intervenții de acest gen și acum e precaută. Cazul Vicăi Blochina, care a fost la un pas să își spargă implanturile în competiție, i-a servit drept lecție și a făcut-o pe Daniela Gyorfi mult mai precaută.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi susține că va evita trambulina de 5 sau 10 metri și că a intrat în concurs doar ca să vadă dacă poate face față situației. Solista nu știe să înoate, așa că se folosește de colac, dar și de plută ca să ajungă la liman. Cu toate astea, solista e decisă să facă o figură bună în competiție și să demonstreze ce poate.

daniela-gyorfi44daniela-gyorfi44

Daniela Gyorfi se avântă cu grijă la Splash! Vedete la apă!, de la Antena 1, pentru că se gândește la silicoane

Daniela Gyorfi a refuzat în trecut să participe la Splash! Vedete la apă!, dar acum vrea să își ia revanșa. Trebuie să vă spun că eu nu știu să înot absolut deloc, a fost mai mult o provocare, am mai fost chemată și acum câteva ediții. Nu vă gândiți că mă arunc de la trambulina de 10 sau sau de la cea de 5 metri, ca să pățesc ceva cu bustul.

Dacă mă arunc de la 1 sau de la 3 metri pup pământul! Sunt și cu colac de salvare și cu pluta, vai de viața mea! E mai mult, așa, ca să văd dacă pot face și eu față situației, mai mult așa din ambiție', a spus Daniela Gyorfi pentru Playtech.ro.

Citește și: Daniel Pavel și Ana Maria Pop, pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă: „Nu a fost deloc greu să alegem cele două perechi de nași, am știut pe cine ne dorim. Tematica e una simplă”. Cât de mult se implică familiile lor în organizarea evenimentului / EXCLUSIV

Citește și: Ce eforturi a făcut Valentina Pelinel ca să existe armonie între cei 9 copii ai lui Cristi Borcea: „Mă felicit pentru aportul meu. Cu Melissa am creat o legătură specială, aproape că nu trece o zi fără să ne sunăm”. Cum se înțelege cu Mihaela Borcea / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația Oanei Roman cu Petre Roman, după decesul mamei ei: „Mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei”

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre separarea dureroasă de fiul ei, după divorțul de primul soț: „Copilul meu de trei ani și jumătate m-a determinat să pun capăt acestei relații”

Citește și: Cum și-a câștigat Daniel Buzdugan primul salariu: „Mama a trebuit să renunțe la serviciu ca să aibă grijă de mine, m-am născut cu probleme. Din clasa a IX-a, eu n-am mai cerut niciodată bani' / EXCLUSIV

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu prezintă Splash! Vedete la apă!

Splash! Vedete la apă revine în grila Antenei 1, după ce anul trecut producția a fost întreruptă. Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt prezentatorii celui mai nou sezon. Cele trei gazde vor fi alături de cele peste 60 de vedete, nume sonore din showbizul românesc, din domenii cu totul diferite, care au acceptat provocarea de a-și depăși limitele și de a-și înfrunta fricile.

Curajoșii care au spus provocării Splash! Vedete la apă se vor antrena, alături de instructorii lor, în cadrul Complexului Sportiv de Natație Otopeni, care se va transforma în cel mai mare platou de televiziune din România, ca dimensiune și, în fiecare săptămână, vor face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 şi 10 metri.

Printre numele celebre din acest sezon se numără Dani Oțil, Andreea Antonescu, Marian Drăgulescu, Ilona Brezoianu, Ristei, Daniela Gyorfi, George Tănase, Bella Santiago și Jean de la Craiova. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton