Daniela Gyorfi a renunțat să mai participe la Festivalul Mamaia din 1991, după ce a auzit cât de bine cântă Laura Stoica: "O voce dumnezeiască. M-am retras…"

 Dumba Gabriela
.

Daniela Gyorfi a renunțat să mai participe la Festivalul Mamaia din 1991, după ce a auzit cât de bine cântă Laura Stoica. Daniela Gyorfi a vorbit despre începutul său în muzică și a dezvăluit un moment emoționant care o implică pe regretata Laura Stoica. Artista care se poate mândri acum cu o carieră de peste 30 de ani pe scenă recunoaște că a fost mereu conștientă că nu avea cea mai bună voce, însă când a auzit-o cântând pe Laura Stoica a plecat de la preselecțiile pentru Festivalul Mamaia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi a renunțat să mai participe la Festivalul Mamaia din 1991, după ce a auzit cât de bine cântă Laura Stoica. Invitată la Kanal D, în emisiunea „Detectorul de minciuni', moderată de Bianca Drăgușanu, Daniela Gyorfi și-a reamintit un moment emoționant cu Laura Stoica, din anii ’90, când amândouă erau la preselecție pentru Festivalul Mamaia.

daniela-gyorfi-detectorul-de-minciunidaniela-gyorfi-detectorul-de-minciuni

Daniela Gyorfi a renunțat să mai participe la Festivalul Mamaia din 1991, după ce a auzit cât de bine cântă Laura Stoica

Daniela Gyorfi a împărtășit în studioul de la Detectorul de minciuni' un moment cu totul special, de care își aduce aminte cu emoție uriașă și acum.

De când am început să cânt, din 90, am fost la Festivalul de Muzică de la Mamaia, la preselecție și stând acolo pe hol am auzit o voce dumnezeiască. Era Laura Stoica și… m-am retras. Nici n-am participat.

În 91, nu aveam o imagine sexy (…) dar mi-am dat seama că nu aveam nici cea mai bună voce, nu eram nici cea mai frumoasă, nici cea mai bogată, nici nu aveam „relații”… nu aveam nimic dar, aveam o determinare de „băteam” pe toată lumea, și veneam să fiu artistă … despre asta era vorba (…) Dacă te naști cu ceva, publicul te place, și ai o șansă', a spus Daniela Gyorfi în emisiunea de la Kanal D2.  

Citește și: Conversație halucinantă între Dana Roba și cumnatul ei: „Mi-a spus că acei bani, 20.000 de euro, nu o să-i văd. De ce va veni Protecția Copilului acasă la ea

Citește și: Dana Roba nu-și poate simți o parte din cap, după ce a fost lovită de soț cu ciocanul și operată pe creier: „Am dureri foarte mari

Citește și: Sinead OConnor, în pragul sinuciderii într-o cameră de motel! Artista a făcut confesiuni tulburătoare

Citește și:Cum arată acum cântăreața de muzică populară Maria Beatrice Bândoiu după ce a fost mutilată de un câine: „Nu vreau să mă vadă cineva așa peste ani’

Daniela Gyorfi își asumă că nu o poate fi pe placul tuturor

Cu o activitate de treizeci de ani în showbiz-ul românesc, Daniela Gyorfi a dezvăluit că încă i se mai întâmplă ca oamenii să își formeze o părere greșită despre ea.

În general oamenii au păreri, despre persoanele publice, în funcție de ceea ce văd sau cred ei că transmit acele vedete. În momentul când se întâlnesc față în față cu mine, poate unii au o impresie bună, așa cum bănuiau că sunt, sau spun că ei credeau că sunt altfel, dar și-au schimbat părerea … Sau sunt unii care nu mă plac. Trebuie să fii foarte asumat. Nu poate să te placă toată lumea…',  mărturisește Daniela Gyorfi.

În vârstă de 54 de ani, artista, nu a fost tot timpul extrem de puternică însă, așa cum spune chiar vedetă, a reușit de fiecare dată să meargă mai departe.

Chiar dacă plâng două trei zile, mă reculeg, îmi adun puterile și merg mai departe. Educație spartană. Cred că fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat în viață să fie dat la o parte sau să i se facă o nedreptate dar, dacă Dumnezeu vrea, și te iubește, până la urmă tot trebuie să reușești, este de părere artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton