Daniela Gyorfi, replică acidă pentru cei care o critică: „Ori se iau de vârstă, ori se iau de haine, ori se iau de silicoane, ori se iau de orice altceva...”

 Calin Maria Bianca
.

Daniela Gyorfi, replică acidă pentru cei care o critică pe Internet. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Daniela Gyorfi se numără printre cele mai longevive și apreciate artiste de la noi din țară. Chiar și așa, de-a lungul anilor s-a confruntat și cu situații mai puțin neplăcute, primind mai adesea critici din partea oamenilor, mai ales pentru stilul ei, cât și pentru ținutele pe care le adoptă la diferite evenimente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-adevăr, Daniela Gyorfi are mare grijă de imaginea ei, astfel că deși are 55 de ani, vârsta este în continuare doar un număr pentru ea. Rochiile scurte, nonconformiste, glamour, tocurile înalte sau decolteul adânc sunt în continuare pe lista ei când vine vorba despre un outfit, însă fanii se pare că nu au înțeles acest lucru nici după ani și ani în care au tot văzut-o pe scenă.

gyorfi1gyorfi1

Citește și: Ce trucuri de frumusețe are Daniela Gyorfi, la 54 de ani: „Cât mi-aș dori eu să arăt într-un fel, dacă mi se spune că nu e bine, țin cont de sfaturi' / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal dorm separat: „Eu nu cred în relațiile astea numai zen…”

Citește și: Oana Roman a arătat un mail trimis lui Marius Elisei, prin care îl imploră să-i acorde afecțiune fiicei lor, după ce el și-a făcut iubită: „Totul a fost atât de brutal și brusc, e pierdută și suferă”

Citește și: Motivul pentru care Roxana Blagu nu și-a mai văzut fiica de peste 10 ani: „Nu știe ce este iubirea unei mame. Așa a fost influențată…”

Daniela Gyorfi, replică acidă pentru cei care o critică pe Internet

Daniela Gyorfi s-a săturat să fie criticată de către fanii din mediul online și toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, astfel că a spus lucrurilor pe nume. Nu a ezitat și a explicat că încă de când s-a lansat pentru prima dată în industria muzicală, imaginea ei a fost una controversată. De atunci, a continuat să aibă un stil nonconformist, așa cum se cere, de altfel, pe scenă, însă o parte dintre admiratori nu au înțeles acest lucru.

„Eu sunt în showbiz de mulți ani de zile și de când m-am lansat eu am fost foarte controversată. Până la urmă, în acești ani, mi-am dat seama și este și firesc ca oamenii să nu înțeleagă, oamenii să nu te placă. Dar este normal să nu te placă. Ar fi trist pentru mine să fiu așa îmbrăcată, nu știu, normal, să nu deranjez pe nimeni, să nu mă comenteze nimeni', a mărturisit Daniela Gyorfi, pentru Antena Stars.

Daniela Gyorfi: 'Eu așa am considerat că trebuie să mă îmbrac'

Daniela Gyorfi susține că se confruntă cu criticile fanilor de ani și ani de zile, astfel că s-a obișnuit într-o anumită măsură cu ele, dar în continuare este de părere că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui. Îndrăgita artistă este de părere că nu toată lumea are același mod de a se îmbrăca sau aranja, astfel că alege să nu mai pună la suflet toate răutățile celor din jur.

Este simplu să stai în spatele unui monitor sau a unei imagini și tu să începi, care poate că nu ai făcut nimic sau nu ești în măsură, e părerea ta: nu-ți place! Ok, eu o accept. Adică pentru mine nu trebuie să înțeleagă toată luma ce outfit am, nu trebuie să înțeleagă toată lumea nici ce cânt, nici ce fac, nici um fac. Important este că nu o să înțeleagă ținuta. A fost pentru Revelion. Eu așa am considerat că trebuie să mă îmbrac în raport cu melodia pe care am cântat-o. Pentru mine lucrurile astea sunt normale. Ori se iau de vârstă, ori se iau de haine, ori se iau de silicoane, ori se iau de orice altceva'a adăugat vedeta.

Ce spune Daniela Gyorfi despre operațiile estetice la 55 de ani

Daniela Gyorfi a atras atenția tuturor de-a lungul anilor prin numeroasele sale apariții, însă mulți au criticat-o că s-a transformat total din cauza operațiilor estetice. Fără a mai lăsa loc de interpretări, recent a dezvăluit că nu este dependentă de aceste intervenții și că nu are atât de multe precum este acuzată de către haterii din mediul online.

Nu sunt dependentă de operații estetice că nici n-am atâtea operații estetice pe cât poate ar credea unii. Deși, în ziua de astăzi, lumea care gândește sau judecă își dă seama că nu am un milion de operații estetice. Eu sunt pentru toate intervențiile astea non-invazive, dar și pentru operații, atâta timp cât îți repară ceva. Pentru că sunt foarte mulți oameni și bărbați, și femei care se nasc cu diferite probleme, urechi, nas, tot felul de chestii, pleoape lăsate. Și dacă poți să faci, de ce să nu faci pentru tine?!', a declarat Daniel Gyorfi în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton