Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, secrete despre relația lor: "I-am spus că sunt însărcinată înainte de..."

 Laciu Andreea
.

Culiță Sterp de la Survivor are toate motivele să fie fericit în această perioadă. Face senzație în concurs, unde i-a călcat pe urme fratelui său, Iancu, iar acasă îl așteaptă Daniela, iubita lui care este însărcinată. Ce a povestit tânăra acum, despre relația lor?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artistul a lăsat în urmă perioada neagră din viața lui, când a divorțat de Carmen de la Sălciua. Cei doi erau adorați de fani, talentați, dar iubirea lor nu a fost de ajuns. Cu toate că ar mai fi existat niște tentative de împăcare după separare, au rămas în cele din urmă doar prieteni. Fosta soție este încă singură, dar Culiță și-a refăcut viața alături de Daniela.

Acum este plecat în Republica Dominicană, unde se luptă pentru marele premiu de la Survivor. Este pregătit să își înfrunte limitele și să le arate tuturor și abilitățile sale sportive, nu doar vocea. Acasă îl așteaptă mama primului său copil, cu multă emoție. Ea a povestit momentul emoționant în care au aflat că vor deveni părinți.

Culiță-Sterp-2-1Culiță-Sterp-2-1

Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, surprinsă de evoluția lui în emisiune

Fratele lui Culiță, Iancu, a fost foarte aproape să câștige marele premiu. Nu a reușit, dar le-a intrat în suflet telespectatorilor, cu siguranță. Acum, Culiță a devenit și el rapid unul dintre favoriți. Le-a demonstrat tuturor că are o condiție fizică de invidiat. Performanța lui din concursul de la Kanal D i-a surprins chiar și pe cei dragi.

„Chiar ne-a surprins pentru ca nu ne asteptam sa fie atat de bun! Eu ma asteptam sa fie si din ce am discutat, din cum l-am vazut ca s-a antrenat inainte sa plece. Ma asteptam sa fie foarte bun la proba de indemanare de la sfarsitul traseului, dar s-a dovedit ca si pe traseu este foarte bun si am vazut ca a adus toate punctele de fiecare data cand a intrat si chiar ma bucur pentru asta!”, a spus Daniela, conform kanald.ro.

Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce a aflat că fostul soț, Culiță Sterp, va fi tată: „Îi doresc să…”

Citește și: Cine este Culiță Sterp de la Survivor. Scandalul în care a fost implicat cu fosta soție

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună:„S-a certat cu familia, a renunțat la tot'. Ce spun despre nuntă

Citește și: Carmen de la Sălciua și actuala iubită a lui Culiță Sterp, de la Survivor, au dat nas în nas la o petrecere. Cum au reacționat

Cum a reacționat Culiță Sterp, după ce a aflat că va deveni tată

Gabriela a mai făcut o dezvăluire cât se poate de emoționantă despre iubitul ei. Se pare că acesta a fost în culmea fericirii când a primit vestea. Culmea, s-a întâmplat totul chiar înainte de ziua lui de naștere.

„Vestea si pe mine m-a surprins pentru ca nu stiam! Noi am incercat sa tinem doar pentru noi numai ca s-a aflat pana la urma si toata lumea a fost surprinsa! El cand a aflat era chiar inainte de ziua lui de nastere. Eram acasa, intr-o seara si eu am cumparat doua teste.

Cand i le-am pus in fata si cand i-am zis ca sunt amandoua pozitive a sarit din pat si zicea: si a mai asteptat cateva zile pana cand am fost la un control la o clinica si atunci ni s-a confirmat ca totul este ok! Si cel mai emotionant moment a fost cand am auzit bataile inimii bebelusului! Este ceva… Nici nu pot sa descriu in cuvinte ce am simtit!”, a marturisit Daniela.

Cine este Culiță Sterp de la Survivor

Culiță Sterp este artist muzical și a participat, în trecut, la o altă emisiune de la Kanal D: Puterea Dragostei. Tânărul și fratele lui, Iancu Sterp, au făcut furori în rândul concurentelor care se aflau în casa din Turcia.

Culiță Sterp este fostul soț al artistei Carmen de la Sălciua. Relația lor a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări. Cei doi au avut tentative de a se împăca inclusiv după divorț.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton