Daniela Nane a declarat că era divorțată de trei ani de Adrian Cioroianu, când l-a cunoscut pe Octavian Ene, actualul ei iubit: „Nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea”

 Tudorache Simona
.

Daniela Nane susține că era divorțată de trei ani de Adrian Cioroianu, cu care a avut opt ani de mariaj, atunci când a început relația cu Octavian Ene, un tânăr tenor. Cei doi s-au cunoscut la teatrul unde activau. Octavian Ene mărturisește că nu știa cine e Daniela Nane până să devină colegi. Lucrurile s-au legat și povestea lor s-a transformat în ceva mai mult.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Daniela Nane recunoaște că a vrut să trăiască această poveste cu discreție, așa cum a făcut și cu celelalte legături. Nu a ascuns nimic, doar că presa a aflat și atunci totul a luat amploare. Daniela Nane nu crede că e datoare să informeze pe cineva despre schimbările care au loc în viața ei. E fericită pentru tot ce trăiește și ia totul pas cu pas.

daniela nane 98daniela nane 98

Când a divorțat Daniela Nane de Adrian Cioroianu. Suține că era divorțată de trei ani când l-a cunoscut pe Octavian Ene

Daniela Nane a redescoperit dragostea la 52 de ani. Își asumă această legătură și o trăiește cu tot sufletul. A întâlnit un om care o completează atât sentimental, cât și profesional.

„Eu nu sunt datoare să spun: Știți? Eu vreau să mă mărit! Eu vreau să divorțez!
Eu înțeleg că sunt o persoană cunoscută și că lumea e curioasă, dar pe mine nu mă interesează nimeni ce face, când face, cu cine se căsătorește, când divorțează, de ce. Dacă fiecare om din public care ne ascultă, dacă ar fi nevoit să anunțe de fiecare dată ce se întâmplă în viața lui, nu cred că ar fi confortabil. E o chestie asumată, nimeni nu a înșelat pe nimeni. Noi nu ne-am ascuns, doar că nu am anunțat în presă. Opt ani am fost căsătorită (n.r. – cu Adrian Cioroianu)',
a mărturisit ea la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum l-a cunoscut Daniela Nane pe Octavian Ene

Daniela Nane și Octavian Ene au ajuns să fie colegi în același teatru, iar de atunci viețile li s-au schimbat radical. S-au descoperit și au ajuns să se iubească. Octavian Ene are 30 de ani, este tenor, dar cochetează și cu actoria.

„Ne-am cunoscut la teatru unde lucram amândoi. Eu lucram deja de vreo doi ani și jumătate când a venit Daniela acolo. Eu nu știam cine e Daniela Nane, spre rușinea mea. Eu sunt pe pătrățica mea, pe muzica mea', a spus el.

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka susține că celebritatea nu a schimbat-o absolut deloc: „Momentele mele de divă țin câteva minute. La bază, tot Cenușăreasa…”. Când a debutat în telenovele lucra la bancă și nu cunoștea pe nimeni în televiziune / EXCLUSIV

Citește și: Marina Almășan susține că despărțirea de Victor Socaciu a apropiat-o foarte mult de fiul lor: „Deși a avut o adolescență marcată de plecarea părintelui său, Victor a reușit să țină cârma drept, s-a pregătit…”. Cu ce se ocupă el în Dubai și ce relație are prezentatoarea cu fiica ei, Marinuș / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Ce spectacol pregătesc Daniela Nane și Octavian Ene

Daniela Nane și Octavian Ene îi așteaptă pe cei care le apreciază munca la un nou spectacol.
„Suntem bine, ne pregătim de spectacol și de-aia am venit, să anunțăm publicul de apariția unui nou show, în oraș. Adevărul e că ultima repetiție am făcut-o acasă, pentru că avem pianină, de fapt e un recital de muzică, și a venit pianistul', a spus ea.

Octavian Ene a oferit mai multe detalii despre show-ul pe care îl pregătesc. „La fereastra cu pisică, noi ne-am gândit mult la un nume pentru spectacol, pentru că am vrut să fie ceva care să atragă atenția, să fie ceva inedit. Sigur, se fac din ce în ce mai multe spectacole despre perioada interbelică și sunt câteva tipare de nume, noi am zis să venim cu ceva inedit, dar tot cu ceva din repertoriul nostru. Și vom interpreta împreună La Fereastra unde doarme o pisică, am zis că asta e numele spectacolului', a precizat el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton