Daniela Nane a plecat cu Octavian Ene în Israel. Ce spune actrița despre succesul iubitul ei

 Tudorache Simona
.

Daniela Nane e fericită lângă tenorul Octavian Ene și nu ascunde asta. Actrița a mers cu iubitul ei în Israel, acolo unde artistul a susținut mai multe concerte, care au avut mare succes. Daniela Nane a lăsat în urmă mariajul cu Adrian Cioroianu și descoperă în fiecare zi iubirea cu alți ochi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Daniela Nane demonstrează că vârsta e doar un număr și că o diferență de 23 de ani nu trebuie să fie un impediment în calea unor oameni care se iubesc.

daniela-nane-3daniela-nane-3

Iubitul Danielei Nane, succes în Israel

Daniela Nane și Octavian Ene au plecat într-o călătorie în Israel. Ce doi îmbină utilul cu plăcut, iar asta pentru că tenorul a avut de susținut aici mai multe concerte. „Sunt în Israel. Octavian Ene a avut aici două concerte, cu mare succes. Pe 6 aprilie, Octavian va debuta în rolul Oronte în premiera națională a Operei ALCINA de Häendel, producție a Jerusalem Lyric Opera studio în parteneriat cu Opera Națională București și Teatrul Evreiesc de Stat. Joi dimineață au repetiția generală', a spus Daniela Nane.

Spre surprinderea multora, Octavian Ene și-a anunțat demisia, după 5 ani, de la teatrul unde lucrează și iubita lui, Daniela Nane, care ocupă funcția de director artistic. „Au fost cinci ani frumoși, în care am împărțit împreună cu foștii mei colegi unele dintre cele mai frumoase experiențe. Vă mulțumesc. Și vă urez mult succes în continuare în ascensiunea voastră', a scris tenorul pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Gabriela Cristea, de urgență cu fiica cea mare la spital din cauza unui virus: 'Sunt destul de multe cazuri. Aveți grijă…' / Cum se simte Victoria acum

Citește și: Andreea Sasu a primit un Ferrari de 250.000 de euro de la Philipp Plein, de ziua ei. Românca îl va face tată pentru a patra oară: „La mulți ani mie!”

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu: „Să nu îi părăsească și pe aceștia, nu ne interesează ce câți copii face…' / Impresara s-a logodit cu Ronald Gavril, în Las Vegas

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la slujba de Înviere şi în prima zi de Paşte Catolic. Ce a atras atenția la ținutele ei

De ce a plecat Octavian Ene de la teatrul unde iubita lui e director artistic

Octavian Ene susține că decizia nu are legătură cu partenera ei de viață, Daniela Nane, și că ea a venit din nevoia unei schimbări. El are programate mai multe concerte în următoarea perioadă. „Am simțit că este momentul unei schimbări. În ceea ce privește proiectele mele din perioada imediat următoare, am fost invitat în Israel, unde voi susține două concerte de muzică spaniolă și argentiniană alături de soprana Sivan Rotem și de Orchestra Simfonică din Haifa, sub bagheta dirijorului Eitan Schmeisser.

Primul va avea loc pe data de 28 martie în Ashdod, iar cel de-al doilea pe 29 martie în Haifa. Pe 6 aprilie voi debuta în rolul Oronte din opera Alcina de G.F.Händel, ce va avea premiera națională la Teatrul Evreiesc de Stat, producție a Jerusalem Lyric Opera Festival, în colaborare cu Opera Națională București și Teatrul Evreiesc de Stat. Despre celelalte proiecte aflate în derulare este prematur să vorbesc.', a spus artistul pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton