Daniela Nane, prima apariție cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene, la Gala Premiilor Gopo 2024! Ce spune actrița despre relația cu tenorul: „E mai bine așa. Mă simt...” / EXCLUSIV

.

Daniela Nane a bifat prima apariție cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene, la un eveniment public. Cei doi au fost prezenți la Gala Premiilor Gopo 2024 și au radiat de fericire, actrița fiind mai mereu la brațul lui, semn că se înțeleg foarte bine. Deși au evitat să vorbească despre relația lor și despre divorțul artistei, aceștia ne-au făcut alte dezvăluiri interesante. Aflați totul în interviul de mai jos!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Nane a marcat prima apariție cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene, la Gala Premiilor Gopo 2024 și radia pur și simplu de fericire. Vedeta nu a comentat despre noua ei relație, dar imaginile vorbesc de la sine. Aceștia au stat mai tot timpul apropiați, iar artista nu s-a dezlipit de la brațul lui. Într-un interviu pentru viva.ro, ea ne-a dezvăluit unde face Paștele anul acesta și ne îndeamnă să ne odihnim și să ne hidratăm, întrucât aceste două aspecte sunt importante pentru sănătatea fiecăruia.

20240429_19513920240429_195139

Citește și: Cum arăta Daniela Nane la 20 de ani. Frumusețea ei i-a adus titlul de Miss România

Citește și: Octavian Ene și-a dat demisia de la teatrul unde iubita lui, Daniela Nane, este director artistic: „Au fost 5 ani frumoși, în care am…”/ Motivul pentru care a luat decizia 

Citește și: Cântăreața Eva Kiss dezvăluie cel mai greu moment din viața ei și ce regret are, la 30 de ani de la plecarea din România: „M-a despărțit de băiatul meu. Mi-a lipsit și-mi lipsește…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul în justiție. Se întâlnesc din nou în instanță, după ce actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe artistă că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine/ În trecut, Bianca a mai câștigat un proces

Daniela Nane, prima apariție cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene, la Gala Premiilor Gopo 2024

Daniela Nane a venit pentru prima dată cu iubitul ei mai tânăr, tenorul Octavian Ene, la un eveniment public! Actrița radia pur și simplu de fericire la Gala Gopo 2024, la brațul partenerului ei, în vârstă de 27 de ani. Artista, care a fost Miss România, are 52 de ani și a divorțat de Adrian Cioroianu, în urmă cu ceva timp. În prezent, ea trăiește o poveste de iubire alături de noul ei partener și pare că relație le merge foarte bine.

Ești foarte frumoasă, ca de obicei. Ce faci?

Daniela Nane: Mulțumesc. Mă simt foarte bine. Sunt aici între oamenii din industrie. Sunt bucuroasă să pot să particip la acest eveniment, pentru că este o ocazie de a ne vedea. Fiecare avem proiectele noastre, suntem prinși zilnic, dar sunt seri ca aceasta în care toți ne întâlnim și mai schimbăm impresii.

Daniela Nane: 'Am foarte multe de făcut, în general, în viața mea'

Chiar voiam să spun că tu ieși rar la evenimente. De ce?

Daniela Nane: Ies foate rar la evenimente pentru că am foarte multe de făcut, în general, în viața mea. Dar nu puteam să nu mă bucur să fiu aici în seara aceasta.

Ce faci anul acesta de Paște?

Daniela Nane: Anul acesta voi avea un concert la Cluj de Paște, chiar pe 5 mai, seara, după care, la câteva zile, voi pleca la Suceava, la SymphOpera Fest, cel mai mare eveniment de muzică simfonică și opera din țară. O să prezint acolo serile și o să contribui cu momente artistice.

Daniela Nane, despre noua relație și divorțul de fostul soț: „Nu comentăm, e mai bine așa'

Toată lumea a scris în ultima vreme de divorțul tău, de noua ta relație… Cum este treaba?

Octavian Ene: Nu comentăm.

No comment. Nu, nu comentăm nici eu, nici el. E mai bine așa.

Daniela Nane: 'Este foarte important să ne hidratăm, și pe dinăuntru și pe dinafară'

Dă-mi, te rog, două trucuri de frumusețe pentru femei!

Daniela Nane: În primul, rând apă și, în al doilea rând, apă. Deci, este foarte important să ne hidratăm și pe dinăuntru și pe dinafară. Curățarea tenului și dietă, să ai grijă la ce mănânci. Să mănânci cât mai curat și cât mai sănătos.

Octavian Ene: Și somn.

Daniela Nane: Da. Și somn. UIte, mi se șoptește aici. Cam asta e.

Și rochia din seara aceasta cine ți-a făcut-o?

E cadou de la o prietenă foarte dragă…

Foto: Facebook, VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton