Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, formează un cuplu și în viața reală și pe scenă. Joacă împreună într-un spectacol: ”Și-a făcut loc în inima și mintea mea. Este momentul să continui visul...”

 Calin Maria Bianca
.

Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, formează un cuplu și în viața reală și pe scenă. Lucrurile s-au așezat foarte frumos pentru Daniela Nane după ce a lăsat în urmă mariajul cu Adrian Cioroianu și descoperă în fiecare zi iubirea cu alți ochi. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Octavian Ene, care este cu 23 de ani mai tânăr decât ea, însă cei doi nu au o mare conexiune doar pe plan amoros, ci și pe cel profesional!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Daniela Nane este foarte fericită în relația cu tenorul Ocatvian Ene și nu își mai ascund relația. Actrița îl susține și pe plan profesional, astfel că în urmă cu ceva timp a mers cu el în Israel, acolo unde artistul a susținut mai multe concerte, care au avut mare succes. Acum însă, iată că fanii îi pot vedea împreună, pe aceeași scenă, într-un spectacol impresionant.

dan8-1dan8-1

Citește și: Octavian Ene și-a dat demisia de la teatrul unde iubita lui, Daniela Nane, este director artistic: „Au fost 5 ani frumoși, în care am…”/ Motivul pentru care a luat decizia 

Citește și: Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, nu se mai ascund, după ce s-a aflat de divorțul actriței. În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Ce spunea Daniela Nane despre relația cu fostul ei soț, Adrian Cioroianu, anul trecut, înainte de a anunța divorțul: „Fiecare în filmul lui, ne intersectăm doar pentru…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce cadou special i-a făcut Marcel de la Insula iubirii logodnicei sale, când va avea loc nunta și ce rochie de mireasă va purta Armina Grigoraș: 'Simplă, elegantă, fără paiete… '/ EXCLUSIV

Daniela Nane și iubitul ei, tenorul Octavian Ene, formează un cuplu și în viața reală și pe scenă

Tenorul Octavian Ene, actrița Daniela Nane și celebrul pianist Alexandru Burcă sunt protagoniștii unui spectacol din alte timpuri, cum nu s-a mai văzut. Acesta va avea loc la Teatrul Godot de la Palatul Bragadiru din Capitală, unde iubitorii de teatru, operă și poezie vor avea ocazia să se bucure de o seară unică, cu muzică de epocă și poezii din perioada interbelică ai marilor scriitori.

Vă așteptăm cu mare drag la spectacolul nostru ce va avea loc pe data de 29 august la Palatul Bragadiru din București. „La fereastra cu pisică' este o idee care și-a făcut loc în inima și mintea mea în urmă cu 6 ani, când am adus în atenția publicului primele concerte de muzică interbelică în care am prezentat atât compozițiile celebre ale epocii, cât și bijuterii mai puțin cunoscute publicului larg ( întrucât unele dintre acestea nu există in arhive audio ). Vă veți bucura de o seară magică, plină de muzică și poezie în compania mea, a actriței Daniela Nane și a pianistului Alexandru Burcă.', arată anunțul conform Actualitate.net.

Încântat de marele spectacol, tenorul Ocatvian Ene nu a putut să nu dea marea veste și pe conturile lui de socializare.

P.S. Pisica noastră a dat din coadă de bucurie la 2 Mai, așa că suntem convinși ca va fi tare fericită să vă vadă și pe voi.', a scris tenorul Octavian Ene pe Instagram.

Octavian Ene: „Este momentul potrivit să duc mai departe moștenirea familiei'

Spectacolul „La fereastra cu pisică' va fi unul în care poezia se îmbină armonios cu muzica. În timp ce Daniela Nane va recita poezii de dragoste scrise de cei mai mari scriitori din perioada interbelică, tenorul Octavian Ene și pianistul Alexandru Burcă vor interpreta melodii dintr-o perioade demult apusă, dar care au rămas și acum pe buzele fanilor. Cum a luat naștere acest spectacol inedit insă a povestit chiar Octavian Ene pe larg, într-un interviu exclusiv.

„În 2019, o bună prietenă și colegă de breaslă mi-a propus să facem un recital împreună la invitația Casei Costa-Foru de pe Dealul Mitropoliei, care organiza anual câte o săptămână culturală. Invitația m-a onorat și am decis ca acela este momentul potrivit să duc mai departe moștenirea familiei. Recitalul a avut un succes răsunător, așa că anul următor am repetat concertul în formulă mărită și cu un repertoriu mai bogat. Din varii motive, nu am mai realizat acel concert, însă el a rămas în inima mea și a reprezentat un vis pe care voiam să îl continui.

Anul acesta, împreună cu actrița Daniela Nane, ne-am dorit să facem un spectacol cu muzică și poezie, însă aveam nevoie de un numitor comun din punct de vedere tematic pentru a da naștere unui concept solid. Imediat am înțeles ca este momentul să continui visul pe care l-am început în urmă cu câțiva ani. În gând ne-a apărut imediat și pianistul Alexandru Burcă. La finalul zilei am realizat ca aceasta este formula care cu siguranță îi va îmbia pe toți cu atmosfera epocii, așa că ne-am apucat de lucru. Premiera spectacolului a avut loc pe data de 8 august la 2 Mai, și a avut un succes care ne-a umplut de bucurie și optimism. La fereastra cu pisică' este visul nostru comun, care va invita să iubiți, să suferiți' și să zâmbiți alături de noi, 3 artiști pregătiți să reînvie spiritul anilor ‘30.', a declarat Octavian Ene pentru Actualitate.net

Octavian Ene duce moștenirea familiei mai departe

Ocatvian Ene a moștenit dragostea pentru muzică chiar de la bunicul său, care a strâns numeroase partituri importante de-a lungul vieții. Acum, cu o idee bine pusă la punct, tenorul a decis să continue un recital care l-a marcat profund în 2019. Așa cum era de așteptat, iubita lui, Daniela Nane, le-a dat viață ideilor lui și a luat naștere spectacolul „La fereastra cu pisica'.

Bunicul meu matern a fost dintotdeauna un model pentru mine. Nu îmi pot da seama de ce, mai ales ca era o persoană destul de aspră, însă ceva m-a atras la personalitatea lui. Probabil integritatea, seriozitatea, aerul acela distins caracteristic unei epoci de mult trecute au dat naștere unei imagini idealizate în viziunea mea de copil, iar in timp această imagine s-a conturat și mai bine, căpătând o nouă formă de admirație. După ce am început să studiez muzica, mama îmi tot spunea că bunicul a lăsat moștenire' mai multe partituri, întrucât el fusese un muzician pasionat autodidact. Deși nu transformase muzica în profesie, pasiunea l-a determinat să învețe singur să cânte la mai multe instrumente. Am avut curajul să răsfoiesc acele partituri abia prin 2018, si am descoperit în colecție numeroase lucrări din perioada interbelică.', a declarat tenorul Octavian Ene pentru sursa menționată mai sus.

Reamintim că Daniela Nane și Octavian Ene și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, astfel că au oficializat totul după ce au fost surprinși de mai multe ori de paparazzi. Acum, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și pare că nimeni și nimic nu le poate sta în cale, nici pe plan personal și nici pe cel profesional.

„Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

După ce a divorțat, Daniela Nane nu a mai ezitat și s-a afișat inclusiv la Gala Premiilor Gopo alături de iubitul ei, fiind prima lor apariție oficială și asumată în calitate de cuplu.

Sursă foto: Facebook / INSTAGRAM

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton