Daniela Nane și iubitul ei, Octavian Ene, împreună și pe scenă, într-un spectacol inedit: ”Suntem artiști, treaba noastră e să bucurăm oamenii, așa că ne-am gândit la ceva special. Sunt…” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Daniela Nane și iubitul ei, Octavian Ene, sunt împreună nu doar în viața de zi cu zi, ci și pe scenă! Cei doi actori vor susține împreună în acest weekend, la București, un recital de muzică interbelică și versuri de amor, intitulat 'La fereastra cu pisică'. Iată ce au povestit cei doi despre această colaborare inedită!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Daniela Nane și iubitul ei, Octavian Ene se vor afla mâine pe aceeași scenă. Cei doi artiști vor susține împreună în acest weekend un recital de muzică interbelică și versuri de amor, intitulat 'La fereastra cu pisică'. Această colaborare inedită teleportează publicul pe străzile întortocheate și pline de farmec ale Micului Paris, pentru a gusta aroma vechilor cârciumoare de la șosea'. Alături de ei va încânta publicul și pianistul Alexandru Burcă. Evenimenul are loc mâine, 28 septembrie, de la ora 19.00 la Sala Dalles din București.

DSC04297 copyDSC04297 copy

Citește și: Cum s-au cunoscut Daniela Nane și iubitul ei, Octavian Ene: „E o întâlnire hotărâtă din alte planuri, nu de noi. Nu există nimic întâmplător!'

Citește și: Daniela Nane, prima apariție cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene, la Gala Premiilor Gopo 2024! Ce spune actrița despre relația cu tenorul: „E mai bine așa. Mă simt…' / EXCLUSIV

Citește și: Ioana Ginghină, detalii picante din mariajul cu Alexandru Papadopol: „Acum am și costumașe de menajeră…'

Citește și: Ce probleme a avut Doinița Oancea cu părul, la ce tratamente a apelat și ce evită să facă acum: „Am avut o perioadă în care mi-a căzut. Am făcut un tratament cu laser și injecții în scalp” / EXCLUSIV

Daniela Nane și iubitul ei, Octavian Ene, împreună și pe scenă

Daniela Nane și iubitul ei, Octavian Ene, pe aceeași scenă la București! Cei doi artiști, care formează un cuplu și în viața de zi cu zi, vor susține împreună, în acest weekend, un recital de muzică interbelică și versuri de amor, intitulat 'La fereastra cu pisică', la Sala Dalles. Cum singura lor apariție publică a fost în primăvară, la Premiile Gopo, fanii se vor bucura să-i revadă într-o postură inedită.

'Suntem artiști, treaba noastră e să bucurăm oamenii, așa că ne-am gândit la ceva special. Sunt șlagăre celebre, dar și partituri mai puțin cunoscute, dar splendide, care merită să revină în atenție. După primele reprezentații, ne-am dat seama că am adus la lumină ceva prețios, văzând entuziasmul cu care e primit de publicul de toate vârstele', a declarat, Daniela Nane, pentru viva.ro.

Ce spune Octavian Ene despre colaborarea lor

'Arta transcende timpul și schimbările de paradigmă ale societății, reamintindu-ne de valorile noastre umane ce rămân recognoscibile permanent undeva în afara timpului și a spațiului. Inimile noastre rămân la fel ca cele ale părinților, bunicilor și străbunicilor noștri, iar noi vă invităm ca aceste inimi ale noastre să bată în același ritm al frumosului. Ne dorim ca alături de voi să trăim momente ale unui trecut mai blând, mai frumos, mai boem, cu un îmbătător parfum interbelic', a declarat Octavian Ene, pentru viva.ro.

Un spectacol în care timpul stă pe loc

Actrița Daniela Nane, tenorul Octavian Ene și pianistul Alexandru Burcă au creat un spectacol în care timpul stă pe loc, delectând publicul cu refrene celebre. Vrei să reasculți: 'Zaraza', 'Mână, birjar', 'Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara' sau 'La fereastra unde doarme o pisică'?

Îi poți vedea cu partituri mai puțin cunoscute, descoperite de Octavian Ene în patrimoniul bunicului său.

Cei trei artiști talentați ne invită să călătorim înapoi în timp, printr-un recital de muzică românească  veche și amuzante poeme de amor. Ne vor plimba pe străzile întortocheate și pline de farmec ale Micului Paris, vom intra în atmosfera vechilor cârciumoare de la șosea'.

Vom iubi, vom suferi și ne vom bucura de parfumul boem al epocii interbelice timp de un ceas, alături de ei, departe de tumultul vieții noastre cotidiene.

Cum s-au cunoscut Daniela Nane și Octavian Ene, iubitul cu 23 de ani mai tânăr decât ea

Daniela Nane a vorbit deschis despre întâlnirile întâmplătoare, punând accent pe modul în care l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, Octavian Ene, care este cu 23 de ani mai tânăr decât ea.

Actrița a explicat că ceea ce pare a fi o întâlnire întâmplătoare este, de fapt, o conexiune stabilită din alte planuri, care nu sunt controlate de oameni.

„Acest cuvânt, întâmplător, vine din latinescul intemplu, care înseamnă hotărât în templu, hotărât de divinitate. Asta înseamnă, întâlnire întâmplătoare. E o întâlnire hotărâtă din alte planuri, nu de noi, de aceea spuneam, nu există nimic întâmplător.

Mai există o vorbă foarte frumoasă: întâmplarea este felul în care lui Dumnezeu îi place să rămână anonim. Dacă suntem atenți la aceste semne, pe care le primim fiecare dintre noi în fiecare zi, ele sunt borne de ghidaj în viața noastră. Așa înveți să trăiești cu Dumnezeu’, a declarat ea, mai demult, la Antena Stars.

În primăvară, Daniela Nane și Octavian Ene au fost pentru prima dată prezentați la TV ca un cuplu. Cei doi au discutat despre proiectul comun pe care îl au. Actrița și tenorul s-au cunoscut la teatru.

Daniela Nane și Octavian Ene au început o relație frumoasă de iubire, după ce ea a divorțat de Adrian Cioroianu, cu care a avut o căsnicie de opt ani.

Cine este Daniela Nane

DANIELA NANE este actriţă la Teatrul Bulandra din București din 1995, de când a absolvit Academia de Teatru si Film, la clasa profesorilor Mircea Albulescu, Adrian Titieni, Cătălin Naum. A urmat masteratul Ligii Europeane a Institutelor de Artă din Amsterdam şi Berlin în 1995. Un masterat în Cultură, civilizaţie şi teatru japonez în 2012, la Catedra teatrală Unesco și un doctorat în Artele spectacolului la UNATC, în 2022.

A debutat în teatru în iunie 1995, sub îndrumarea remarcabilei regizoare Cătălina Buzoianu, jucând EMILIA în spectacolul 'Patul lui Procust', rol pentru care a primit două premii de interpretare. Au urmat alte zeci de spectacole la Teatrul Bulandra, Teatrul de comedie și Teatrul Național din București, dar și la Teatrul Național din Constanța, lucrând cu regizori de renume. A jucat în filme de lungmetraj și de televiziune, românești sau internaţionale.

Cine este Octavian Ene

Octavian Ene este un tânăr tenor în plină ascensiune, absolvent al Universității Naționale de Muzică, cu masterat în Stilistică interpretativă sub îndrumarea maestrului Alexandru Badea. În prezent, e doctorand al aceleiași instituții, sub îndrumarea prof. univ. dr. h.c. Valentina Sandu-Dediu.

Ca solist al Teatrului muzical Ambasadorii, a susținut numeroase concerte în România, dar și peste hotare. A cântat în evenimente importante din România (Ateneul Român, SymphOpera Fest). Dar și în Israel, alături de soprana Sivan Rotem și Orchestra Simfonică din Haifa, sub bagheta dirijorului Eithan Schmeisser.

A debutat în operă în rolul Oronte, în cadrul premierei naționale a operei 'Alcina' de Handel, în parteneriat de Opera Națională București, Jerusalem Lyric Opera&Festival și Teatrul Evreiesc de Stat.

Sursa foto: Mădălina Păun

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton