Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, atac dur la adresa Cristinei Spătar, supranumită Regina R&B: "Iertați-mă! Această personalitate ne(re)cunoscută pentru calitățile interpretative...”

 Radulescu Ruxandra
.

Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, atac dur la adresa Cristinei Spătar, supranumită Regina R&B. Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, a criticat-o dur pe Cristina Spătar, cunoscută fanilor ca „Regina R&B”. Soprana s-a arătat ușor revoltată față de această titulatuă atribuită Cristinei Spătar. Iată ce a declarat Daniela Vlădescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST GRATIS, AICI!

Soprana Daniela Vlădescu (66 de ani), care este și managerul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski' din Constanţa, este una dintre cele mai apreciate și respectate cântărețe de muzică clasică din Rmânia. Soprana a trăit o fulgerătoare poveste de dragoste cu Nicu Ceaușescu, fiul lui Nicolae Ceaușescu. Recent, Daniela Vlădescu a surprins recent, când a lansat o serie de critici dure la adresa Cristinei Spătar. Soprana a fost contrariată de faptul că Spătare este supranumită „Regina R&B”.

1001483-575093199209106-1316377459-n1001483-575093199209106-1316377459-n

Soprana Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, atac dur la adresa Cristinei Spătar, supranumită Regina R&B

Soprana Daniela Vlădescu a criticat-o pe Cristina Spătar, fiind revoltată de titulatura de „Regina R&B”, pe care vedeta și l-a atribuit de la primele apariții.

Citește și: Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog, după divorțul de tatăl lor: „Nu am avut niciun suport, n-a fost un domn niciodată cu noi'. Cum se înțeleg cu actualul soț al artistei / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a cunoscut Cristina Spătar soțul și cum a cerut-o în căsătorie: „Nu mă așteptam. A ieșit inelușul meu de 13 carate, este o bijuterie deosebită’ / EXCLUSIV

Vă rog frumos să îmi spuneți (scrieți) titlul unui hit interpretat de Regina R&B? Că dacă ești regină peste R&B, nu trebuie să și cânți?'a fost postarea cunoscutei soprane.

Mesajul a stârnit o mulțime de comentarii în mediul online, iar cântăreața de operă a răspuns fanilor.

Iertați-mă, este o «regină» autohtonă. Este treaba ei, dar, ori de câte ori vreau să am acces sumar la știri pe Google, apar, fără oprire, noutăți despre această personalitate ne(re)cunoscută pentru calitățile interpretative.

Și, da, MARIAH CAREY merită să fie numită regină în muzică. La fel și WHITNEY HUSTON, ARETHA FRANKLIN, MARY J.BLIGE, ALICIA KEYS.

Are lumea un talent să creeze mituri din fum și să dărâme personalități adevărate printr-un cuvânt'a mai spus Daniela Vlădescu, pe Facebook.

Cum a decurs povestea de dragoste dintre Daniela Vlădescu și Nicu Ceaușescu

Povestea cântăreței de operă cu fiul lui Nicolae Ceaușescu a început în urmă cu 35 de ani, iar cei doi s-au cunoscut în timp ce se aflau în delegaţie la Festivalul Tineretului de la Moscova. Cu toate că atunci când l-a cunoscut nu auzise cuvinte tocmai de laudă la adresa lui, Daniela Vlădescu a decis să-i ofere o șansă. S-a dedicat relației, a pus suflet, însă a fost dezamăgită, povestește soprana. A avut mult de suferit în timpul relației și a povestit în detaliu despre cele trăite alături de fiul lui Nicolae Ceaușescu.

Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii. Dacă l-aș mai vedea o dată așa cum l-am văzut eu, aș face la fel. A fost un om sensibil, care recita poezii, niciodată nu l-am văzut făcând rău cuiva. Când l-am cunoscut, auzisem rele despre el’, a precizat Daniela la Acces direct’.

FOTO: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton