Actrița Danniella Westbrook are o gaură în cap în urma unei operații estetice: "Mi-a băgat trei tije de metal în față"

 Dumba Gabriela
.

Actrița britanică Danniella Westbrook, în vârstă de 49 de ani, s-a ales cu o gaură în cap în urma operații estetice. Vedeta TV este mutilată și a dezvăluit prin ce coșmar a trecut și cu ce se confruntă acum în urma unei operații estetice. Operația de reconstrucție are un preț uriaș, spune Danniella Westbrook.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fosta actriță din Eastenders a recunoscut recent că în urma unei astfel de intervenții de înfrumusețare a rămas pur și simplu cu o gaură în cap. Pe lângă faptul că a plătit o groază de bani, iar rezultatul este unul înfiorător, vedeta a suportat și niște dureri groaznice.

*EXCLUSIVE* Following West Ham’s stunning win in the Europa Conference League victory against Fiorentina in Prague, the former Eastenders star and West Ham fan Danniella Westbrook shows her allegiance to the club with a visit to the London Stadium.*EXCLUSIVE* Following West Ham’s stunning win in the Europa Conference League victory against Fiorentina in Prague, the former Eastenders star and West Ham fan Danniella Westbrook shows her allegiance to the club with a visit to the London Stadium.

Danniella Westbrook a povestit cum s-a ales cu gaură în cap din cauza unei operații estetice

Danniella Westbrook a fost operată fără anestezie și, mai mult, medicul a luat-o și la palme atunci când femeia i-a cerut să oprească intervenția chirurgicală.

„Îmi spunea: Nu mai plânge, nu mai plânge. I-am spus: ‘Mă doare foarte tare. Vă rog, vă rog, vă rog. Sunt speriată. Mă doare foarte tare. Nu am știut că se va întâmpla asta. A fost cu adevărat înfricoșător', a povestit actrița.

Citește și: Lavinia Pîrva a purtat o rochie animal print, super mulată, la Petrecerea VIVA! 2023. Nu a fost însoțită de Ștefan Bănică

Citește și: Când și unde va avea loc ceremonia comemorativă a lui Stephan Pelger. Anunțul familiei designerului: „Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt invitați…’

Citește și: Ce provocări au întâmpinat Adela Popescu și Radu Vâlcan în căsnicie, de când au devenit părinți: „Un cuplu este încercat în perioadele în care copiii sunt foarte mici / EXCLUSIV

Ea susține că doctorul i-a introdus în față, fără permisiunea ei, tije de metal care aproape că i-au străpuns buza superioară. „Țipam. Din cauza șocului plângeam. A luat trei tije de metal și mi le-a băgat în față', a povestit vedeta într-un interviu pentru The Sun.

Medicul i-a confiscat femeii telefonul, atunci când a văzut că aceasta încearcă să filmeze scenele de groază. Apoi a început să o înjure pur și simplu și să o ia la palme. „S-a dus în spatele meu, m-a apucat de față și m-a plesnit', a povestit ea.

Cât costă operația de reconstrucție a Danniellei Westbrook

Medicul s-a enervat atât de tare, încât a aruncat instrumentele pe jos și a părăsit sala de operații, iar asistenta a fost nevoită să termine intervenția. După ce asistenta i-a retras instrumentele de pe față, aceasta a început să îi coasă scalpul cu fire de pescuit, povestește actrița.

După această operație, actriței i s-a spus că poate muri prin asfixiere, dacă nu acționează rapid și nu se operează din nou. Costul reconstrucției faciale depășește 500 de mii de lire sterline, citează impact.ro.

Danniella Westbrook a decis să meargă în Turcia pentru operația de reconstrucție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton