Dansul mirilor de la nunta Cristinei cu Andrei Rotaru de la Insula Iubirii i-a șocat pe fani: "Ferească Dumnezeu, cu așa bărbat nu-ți mai trebuie dușmani!"

 Oana Pantazi
.

Dansul mirilor de la nunta Cristinei cu Andrei Rotaru i-a șocat pe fani. Cei doi, care acum sunt unul dintre cele mai controversate cupluri la Insula Iubirii, în trecut au participat la emisiunea Mireasă pentru fiul meu, în cadrul căreia s-au și căsătorit. Cununia religioasă, făcută ulterior, urmată de petrecere, a avut parte de un moment șocant – dansul mirilor, care a fost unul total atipic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cristina și Andrei Rotaru sunt, în aceste zile, în atenția fanilor după despărțirea de la Insula Iubirii, unde el și-a înșelat soția, din a doua zi, cu ispita Diandra. În timp ce Cristina a câștigat un capital imens de popularitate, el a primit doar valuri de hate din partea internauților și așa au început să iasă la iveală și alte momente controversate din viața lor de cuplu… unul dintre ele fiind dansul mirilor de la nunta lor.

andrei-rotaru-1 – Copyandrei-rotaru-1 – Copy

Dansul mirilor de la nunta Cristinei cu Andrei Rotaru i-a șocat pe fani

Fanii emisiunilor de gen își amintesc cu siguranță de Cristina și Andrei Rotaru de pe vremea când au participat la Mireasă pentru fiul meu, emisiune unde s-au cunoscut și unde s-au și căsătorit civil. Ceremonia religioasă s-a petrecut după ce au ieșit din emisiune, dar imaginile de la nunta lor nu au fost uitate, ieșind din nou la iveală odată cu participarea lor la Insula Iubirii.

Filmulețul care s-a viralizat în social media recent prezintă imagini de la nunta lor, respectiv dansul mirilor, care este pe cât de amuzant, pe atât de șocant… Asta pentru că nu-ți imaginezi că cineva ar putea să-și învârtă mireasa mai ceva ca la un concurs de dans sportiv. Ca printr-o minune Cristina a rămas în picioare după demonstrația de forță a lui Andrei, care i-a dat emoții nu doar ei, ci și tuturor celor prezențo pe parcursul dansului, ce s-a dorit a fi unul inedit.

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, apoi a dansat lasciv cu ispitele masculine: „Așa prințesă nu mai găsești. Să facă infarct

Citește și: Cine este Cristina Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 37 de ani și este cosmeticiană

„În mod obișnuit, Crisitna cântărește 53 de kilograme, azi cred că avea peste 80”, s-a justificat Andrei Rotaru după dansul halucinant.

@sport.inspo2 Adrei si Cristina dansul mirilor #insulaiubirii #insulaiubirii2024 #iustina #cornel #maria #ispita #ispite #antena1 #antenaplay #fiertipeinsula #speak #ristei #florinristei #marcel #insula #iubirii #malumababy #loveisland #robert #bianca #guapa #teamwork #raduvalcan #adelapopescu #trend #andreirotaru #cristinarotaru #mpfm #mireasaantena1 #mireasapentrufiulmeu ♬ sunet original - ✨

Cei care au văzut filmarea virală au fost șocați și comentariile la adresa mirelui care aținut să se dea în spectacol au început să curgă: „Ferească Dumnezeu, cu așa bărbat nu-ți mai trebuie dușmani!”; „O dansa în dușmănie”; „În timpul dansului pierduse conexiunea cu el”; „Dacă ăsta o fi dansul, nu mă mai mărit”; „A vrut sa faca wrestling?”; „Era un dans din multă iubire!!”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii ironice ale internauților.

Andrei Rotaru a dezvăluit ce a dus la despărțirea de Cristina, după 10 ani de căsnicie, și apropierea de Diandra, la Insula Iubirii

La două zile după ce a intrat în emisiune alături de soția lui, Andrei Rotaru a fost primul concurent căzut în ispită, după ce Diandra l-a cucerit fără drept de apel. Din acel moment, cei doi au început să se comporte ca un cuplu, în timp ce Cristina, soția lui Andrei, a fost nevoită să privească momentele pline de pasiune dintre cei doi, petrecute sub ochii tuturor, dar și în dormitor… Iată cum și-a explicat Andrei Rotaru reacția!

„La începutul relației nu mi-a acordat atenție. Mai tot timpul relației nu mi-a acordat’, a mărturisit Andrei la bonfire. (…) Ea crede că mă joc acum cu sentimentele ei și încerc să o fac să sufere, ca să trezesc în ea vreun sentiment ce nu era sau nu pot să îmi dau seama ce înțelege. Nu fac lucrul ăsta intenționat. De aici se observă că nu a fost niciodată atentă la relația noastră, care înseamnă eu și ea (…) Nu s-a întâmplat (înșelatul) acasă, pentru că eram 24 de ore din 24 de ore împreună. Acum a trebuit să se întâmple. Nu ai fost atentă, nu ai fost prezentă și nu ai făcut nimic în privința asta. De asta s-a întâmplat asta. Aș vrea să vadă unde s-a pierdut pe ea, nu pe mine’, a spus Andrei.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton