Darius, fiul Medanei, a împlinit 18 ani! Ce urare specială i-a făcut Alin Oprea, tatăl lui vitreg: „Să rămâi mereu băiatul altruist, devotat și demn de toată admirația...”

 Calin Maria Bianca
.

Darius, fiul Medanei, a împlinit 18 ani! Este motiv de sărbătoare în familia cuplului Medana-Alin Oprea. De azi, băiatul Medanei este major, iar ea a ținut să-i facă o urare superbă pe rețelele de socializare. Mai mult decât atât, a postat și mai multe fotografii cu el, din prezent, dar și de la aniversările din trecut. Iată ce i-a scris soția lui Alin Oprea, dar și artistul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că din căsnicia trecută, Medana are un băiat pe Darius, în vârstă de 18 ani, dar și o fată, Daria, care în martie a împlinit 15 ani. Cei doi copii ai Medanei din fostul mariaj au fost primiți cu brațele deschis de către Alin Oprea, care are o relație foarte bună cu ei în prezent.

449002471_10225962759157448_7561562896627814962_n449002471_10225962759157448_7561562896627814962_n

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu fata și băiatul soției sale, Medana: „M-au acceptat, ne-a lăsat cu gura căscată…'. Artistul își dorește copii cu actuala lui parteneră / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit, dar a refuzat să îl cheme la nuntă pe tatăl său. Artistul își dorește să se împace cu copiii: „Băiatul lui nici nu vrea să audă'

Citește și: Rezultate Evaluarea Națională 2024: doar 65 de elevi au reușit să ia nota 10. Harta notelor pe județe / Sunt cele mai slabe rezultate din ultimii trei ani

Citește și: 'Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot, ce mai avea alături de mine. E plin de datorii'. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a râs de iubitul ei, Ronald Gavril / EXCLUSIV

Darius, fiul Medanei, a împlinit 18 ani!

Azi, când Darius a împlinit 18 ani, Medana a profitat de această ocazie, căci este o zi unică, așa că i-a compus o poezie specială. Printre versuri, soția lui Alina Oprea a vrut să-i reamintească cât de important este pentru ea, dar și că ziua când a făcut-o mamă pentru prima dată are un loc specială în inima ei, indiferent de trecerea anilor.

'18 ani! La mulți ani binecuvântați! Darius, mireasmă de parfum îmbietor. Ești tu copilul meu iubit. Când te-am născut în zi de marți. Îngerul meu ai devenit. Venisei să mă-nveti iubirea. Și viața să mi-o fericești. Ești tot ce am mai drag pe lume. Și Ție Doamne-ți mulțumesc! Pentru minunea vieții mele. Ce mamă m-ai învățat să fiu! Să înțeleg eternitatea. Și bucuria unui fiu. Ești bucuria vieții mele. Și te iubesc din veac în veci! Alături eu voi fi de tine. Peste eternele povești. Ești un copil frumos și tandru. Venit cu daruri și belșug. Ești licărirea mea eternă. Și te iubesc nespus de mult!!', a scris Medana, soția lui Alin Oprea, pe Facebook, unde a postat imagini și de la alte aniversări ale lui Darius.

Alin Oprea, urare specială pentru fiul soției sale: „Să rămâi mereu devotat și demn de toată admirația'

Într-adevăr, Medana Oprea și-a emoționat nu doar fiul cu poezia pe care a scris-o, ci și marea comunitate de fani de pe rețelele de socializare. Ba mai mult, urările siropoase nu s-au oprit aici fiindcă și Alin Oprea i-a scris un mesaj siropos lui Darius, în care îi face o serie de urări și îl îndeamnă să rămână același om bun, indiferent de situațiile prin care va trece de-a lungul anilor. Mulți fani s-au grăbit să-i ureze „La mulți ani!' lui Darius prin compentarii, dar și să-l complimenteze.

„La mulți ani, Darius! Îți dorim din suflet numai zile senine și multă fericire. Cei 18 ani să îți fie încununați cu înțelepciune, cu realizări mărețe și cu tot ceea ce îți dorești tu de la viață. Să ai alături de tine oameni sinceri, iubitori și loiali iar tu să rămâi mereu băiatul altruist, devotat și demn de toată admirația. Te iubim!', a fost o altă urare a Medanei, publicată în spațiul virtual.

Cum se înțelege Alin Oprea cu fata și băiatul soției sale, Medana

Nu este de mirare urarea frumoasă pe care Alin Oprea i-a făcut-o lui Darius, asta fiindcă într-un interviu exclusiv VIVA!, artistul a declarat că cei doi copii ai soției sale, din mariajul anterior, l-au acceptat încă de la început, punând pe primul loc fericirea mamei lor. Cântărețul are, așadar, o relație bună cu aceștia și chiar s-au înțeles chiar din prima clipă.

„Copiii Medanei nu sunt atât de mici. Darius mai are puțin și devine major, iar Dariuța a împlinit 14 ani și este deja la un liceu cu profil teologic, începând din toamnă. Sunt niște copii extraordinari și foarte bine educați, care au o relație specială și bine închegată cu ambii lor părinți. Eu sunt bucuros și recunoscător pentru că m-au acceptat încă de la început fără nicio reținere, iar Darius i-a spus Medanei așa: „Mama, dacă tu ești fericită cu el, e tot ce contează pentru mine. Iar la vremea aceea băiatul avea doar 14 ani și ne-a lăsat cu gura căscată atitudinea lui.', a dezvăluit el pentru VIVA! în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton