Cu ce se ocupă David Beckham, de când s-a retras din fotbal. Are o nouă pasiune: crește găini. "Emoția de a găsi ouă..."/ Imaginile cu soțul Victoriei Beckham au făcut furori

 Dumba Gabriela
.

David Beckham crește găini de când s-a retras din fotbal și spune că are mari emoții de fiecare dată când găsește ouă în coteț. Pasiunea aceasta a dezvoltat-o după ce soția lui, Victoria Beckham, i-a făcut cadou de Crăciun un coteț de găini, iar marea stea a fotbalului mondial a descoperit că adoră să petreacă timp cu înaripatele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

David Beckham s-a retras oficial din fotbal în 2013, după 21 de ani de fotbal la cel mai înalt nivel. Ultimul meci l-a jucat pe 18 mai, în cadrul echipei Paris Saint-Germain și dezvăluia, într-un documentar, că momentul părăsirii terenului l-a făcut ca, pentru puțin timp, să își piardă controlul. Nu a mai putut respira și nu și-a mai putut gestiona emoțiile.

1167768_4374863_1111111_updates1167768_4374863_1111111_updates

David Beckham se mândrește cu noua lui pasiune- creșterea găinilor

În decembrie 2023, David Beckham a primit cadou din partea soției sale, Victoria Beckham, mai multe găini și un coteț imens pentru a le îngriji. Pe lângă cotețul pentru găini, Victoria Beckham i-a dăruit soțului ei și o carte cu titlul „Creșterea puilor. Pentru începători', potrivit playtech.ro.

Cuplul a decis să instaleze acest coteț la ferma lor din Cotswolds, estimată la 6 milioane de lire sterline, unde se ocupă și de un stup de albine. David Beckham a împărtășit din entuziasmul său pe rețelele de socializare și chiar s-a bucurat enorm atunci când a găsit ouă în coteț, moment surprins și într-unul din clipurile sale.

Fostul mijlocaș al echipei Manchester United și al Angliei a filmat, într-o dimineață, momentul în care mergea să strângă ouăle din coteț și le-a povestit fanilor săi de pe Instagram cât de fericit a fost când a luat primul ou de la găinile din propria lui curte.

„Vreau să spun că emoția de a găsi ouă și de a afla de ce au nevoie păsările este destul de uimitoare (…). Avem deja ce trebuie pentru micul dejun', a spus David Beckham.

Citește și: Hilary Duff a născut al patrulea copil. Actrița și-a adus pe lume fetița acasă: „Momente pure de magie…'/ Primele imagini cu micuța

Citește și: Mihai Trăistariu, revoltat că TVR nu transmite Eurovision 2024: „E o prostie. Așa au făcut și cu Cerbul de Aur, l-au distrus’ / Fostul șef al delegației critică aspru decizia conducerii

Citește și: Cristina Spătar și-a dus copiii la psiholog, după divorțul de tatăl lor: „Nu am avut niciun suport, n-a fost un domn niciodată cu noi’. Cum se înțeleg cu actualul soț al artistei / EXCLUSIV

Victoria și David Beckham sunt căsătoriți de 25 de ani

În anul 1996, Victoria, cunoscută ca Posh Spice, era pe culmile gloriei – trupa în care cânta, Spice Girls, avea milioane de fani și concerta în toată lumea. Ar fi putut avea orice bărbat și-ar fi dorit, dar providența a făcut ca artista să-și însoțească prietena și colega de trupă, pe Mel C., la un meci de fotbal, unde avea să-și cunoască sortitul.

L-a cunoscut pe David Beckham, care juca atunci pentru Manchester United, în barul unde jucătorii își sărbătoreau victoria. Atât Victoria, cât și David aveau să recunoască ulterior că a fost dragoste la prima vedere.

„În secunda în care a zâmbit, am știut că totul va fi OK, a spus David, care, la vederea artistei, în pofida celebrității sale, s-a simțit intimidat.

„În primele trei luni, a fost extraordinar, pentru că nimeni nu a aflat că noi doi eram împreună. Ne plăcea la nebunie asta, fiindcă reușeam să ne furișăm. Primul nostru sărut s-a petrecut în parcarea unui restaurant. Obișnuiam să mergem în diverse locuri și să petrecem cât mai mult timp împreună. Aceea a fost o perioadă grozavă în relația noastră, se confesa David.

În 1998, David i-a cerut mâna Victoriei, oferindu-i un inel cu diamant de trei carate. Imediat dupã logodnă, Victoria a descoperit că era însãrcinatã, iar cei doi au anunțat cu bucurie venirea pe lume, în 1999, a primului lor fiu, Brooklin. Iar la patru luni după nașterea fiului lor, cei doi au avut o nuntã de poveste, la castelul Luttrellstown, în Irlanda.

De atunci, în viața lor au mai apărut Romeo, Cruz și Harper, mezina familiei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton