David Bisbal a devenit tătic pentru a treia oară: „Atât mama cât și fetița sunt bine!”

 Lupescu Anca
.

David Bisbal a devenit tătic pentru a treia oară. Cântărețul este în culmea fericrii pentru că Rosanna Zanetti, partenera lui, i-a dăruit încă un copil. Artistul și-a anunțat fanii de venirea pe lume a celui de-al doilea copii, iar aceștia au reacționat în număr mare, urându-i fetiței bun venit și felicitându-i pe părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

David Bisbal a publicat o imagine pe pagina sa de Insagram mai multe imagini prin care o prezintă fanilor săi pe fiica sa, nou-născută: „Suntem foarte fericiți. Bine ai venit pe lume Bianca Bisbal Zanetti. Atât mama cât și micuța sunt bine', a scris artistul pe pagina de socializare.

Cuplul mai are un copil, pe Matteo, băiețelul care a venit pe lume în 2019. David Bisbal mai are o fiica, pe Ella, din relația cu Elena Tablada. Fetița are în prezent zece ani.

Citește și: Cristina Șișcanu, replică dură pentru Oana Zăvoranu, după ce a fost criticată că alăptează în public: „Este un suflet negru, tot ce atinge distruge!’

David Bisbal, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică latină

David Bisbal Ferre, în vârstă de 41 de ani, este un cântăreț spaniol, care a devenit cunoscut în urma participării la prima ediție a concursului Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul II.

Citește și: Răzvan Simion a ieșit la o nouă întâlnire. După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul TV e în căutarea unei noi iubite

Cântărețul a vândut mai mult de 5 milioane de discuri în Spania și America, obținând 33 de Discuri de Platina, 17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant. Corazón latino și Bulería au obținut fiecare un IFPI Platinium Award, certificatul oficial pentru vânzarea a mai mult de 1 milion de copii pe teritoriul european.

david-1024×601david-1024×601

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii’:„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani’. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

El a cântat împreună cu Knaan melodia Wavin Flag pentru campania publicitară a Coca-Cola de la Cupa Mondială de Fotbal care s-a desfășurat în Africa de Sud în 2010.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre relația cu Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an’

David Bisbal a fost și la București, unde a susținut un concert pe 11 decembrie 2008.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton