David Dobrincu, supranumit "copilul minune", învață de la fratele său milionar, Sebastian Dobrincu: "Normal că îi cer sfaturi, vreau să devin la fel ca el" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

David Dobrincu, supranumit „copilul minune”, calcă vertiginos pe urmele fratelui său mai mare Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar în dolari din Silicon Valley. Puștiul, în vârstă de 11 ani, abia așteaptă să vină vacanța. Micul artist va avea o vară plină de evenimente, dar speră să fie loc și de o călătorie la Paris. El dublează acum pentru Disney și Netflix.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

David Dobrincu, supranumit „copilul minune”, la 11 ani își creionează deja o carieră. Puștiul, care este și cântăreț, și actor, dublează pentru Disney și Netflix și are un program destul de încărcat. Cu toate acestea, fratele lui Sebastian Dobrincu nu neglijează școala, unde se descurcă de minune, materiile sale preferate fiind istoria, matematica și româna.

10549092_708147589256632_5779466094908262500_o10549092_708147589256632_5779466094908262500_o

Citește și: Mama lui Sebastian Dobrincu, despre accidentul suferit de fiul ei la Survivor 2023: 'Sunt foarte îngrijorată…'

Citește și: Ioana Ignat a împlinit 24 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei, Sebastian Dobrincu: „Eu o văd tot o minoră”

Citește și: Ce spune Alina Sorescu despre o altă căsătorie, după divorțul de Alexandru Ciucu: „Am o familie extinsă foarte unită, care…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum mențin Gabriela Cristea și Tavi Clonda pasiunea în cuplu, după ce au devenit părinți: „Este foarte importantă intimitatea dintre soți. Efectiv, închidem telefoanele și…' / EXCLUSIV

David Dobrincu, supranumit „copilul minune”, ține cont de sfaturile fratelui mai mare, sebastian Dobrincu

David Dobrincu, supranumit și 'copilul minune', are 11 ani și este elev în clasa a V-a. Fratele lui Sebastian Dobrincu este deja o mică vedetă și pare să fi pornit vertiginos pe urmele fratelui mai mare. Deși este prins cu o mulțime de activități extracurriculare, carismaticul puști nu neglijează școala.

Ce faci David, Cum ești? Cum merge școala?

Foarte bine, cum să meargă? Bucuros că am ajuns până în clasa a V-a, să vedem cum e mai departe. O să fie diferit, pentru că, acum, în anul acesta, am profesori, nu mai am doamnă învățătoare și trebuie să-i satisfac pe toți. Mai avem puțin și terminăm anul școlar.

David Dobrincu: 'Normal că îi cer sfaturi…'

Mama îți dă sfaturi? Dar frații tăi, în special Sebastian, care este în domeniul acesta și el foarte cunoscut?

Normal că îi cer sfaturi, pentru că trebuie să mă documentez și să văd ce pot să fac, cum trebuie să fac… Pentru că, trebuie să recunosc, sunt la început de drum, aș putea să spun. Și trebuie să mă documentez în ceea ce mă privește.

Și ții cont de ele?

Normal că țin cont de ele! Fiecare sfat văd dacă pot să îl aplic și o fac cu mare drag.

Ce mai urmează? Vine vacanța…

Vine vacanța. Pregătesc tot felul de proiecte. Doamne ajută, să tot am colaborări pe partea muzicală, dar și pe partea cu actoria și dublajele – pentru că dublez pentru Disney și Netflix.

David Dobrincu: 'Cel mai mult îmi plac…'

Și totuși, într-o vacanță nu pleci?

O să plec, probabil că în Paris. Nu știu exact acum. Nu ne-am plănuit. Dar m-am gândit la Disney și la Turnul Eiffel.

Ce materii îți plac cel mai mult?

Cel mai mult? Nu pot să spun că am una preferată, le apreciz pe toate. Dar totuși, cel mai mult îmi plac istoria și matematica, dar și româna.

Ce dorință arzătoare ai?

Să devin ceea ce am plănuit de mic, adică să mă dezvolt pe foarte multe domenii, încât să pot să devin la fel cum este fratele meu, Sebastian. Da, vreau să mă fac și IT-ist, dacă ar fi să mă întrebați asta. Și, în mare parte, o să văd, când o să fiu mare. Mai am timp să mă gândesc.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton