David Popovici a dezvăluit că iubita lui, Taisia, l-a ajutat să-și aleagă simbolul care să-l reprezinte în carieră: „M-am gândit mult: să fiu un rechin, un vultur? M-am gândit la ceva alfa, dar prietena mea mi-a zis că arăt ca o...”

.

David Popovici a dezvăluit că iubita lui, Taisia, l-a ajutat să-și aleagă simbolul care să-l reprezinte în cariera sa. David Popovici este cunoscut de toată lumea și nu are nevoie de vreo descriere, mai ales după ce a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris. Este primul campion olimpic din istoria înotului masculin românesc, dar duce o viață simplă și modestă, având de asemenea o frumoasă poveste de dragoste cu iubita lui, Taisia Nițuleasa, care-i este mereu alături!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

David Popovici ține primele pagini ale ziarelor și merită toată faima, ce-i drept, pentru tot talentul și toată munca depusă! România este mândră de el, după victoria de la Jocurile Olimpice 2024 și toată lumea vorbește despre el și îl laudă, însă reacțiile iubitei lui, Taisia, au ajuns virale. Așa bucurie rar îți este dat să vezi, dar ținând cont de relația lor frumoasă nu este de mirare acest lucru.

45259333111429739101182662744874749940464911n-145259333111429739101182662744874749940464911n-1

Citește și: David Popovici, discurs memorabil după ce a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris. Ce și-a repetat în minte pe ultimii metri ai cursei: „Nu îmi pasă dacă mor în piscină. E acum ori niciodată'

Citește și: Cum a reacționat iubita lui David Popovici, după victoria de la Jocurile Olimpice. Taisia Nițuleasa a fost în tribune, alături de părinții campionului

Citește și: David Popovici este campion olimpic la înot. Ce sfat prețios i-a dat mama lui la începutul carierei: „Nu există râs, nu există lacrimi, nu există zâmbet de la o ureche la alta. Este fericirea care vine din împlinire. Aceasta este definiția fericirii pentru mine' / Interviu din El Pais

Citește și: Cum s-au cunoscut David Popovici și Nadia Comăneci: „Acum am realizat cine era în imagine…”. Fotografia neștiută cu cei doi, de când înotătorul avea 10 ani

David Popovici a dezvăluit că iubita lui, Taisia, l-a ajutat să-și aleagă simbolul care să-l reprezinte în cariera sa

Într-un interviu de la El Pais, David Popovici a adus-o în discuție pe iubita lui. Este reținut cu viața lui privată și personală, astfel că nu se cunosc prea multe lucruri din intimitate, însă de data aceasta nu a putut să nu povestească cum l-a ajutat Taisia să își aleagă simbolului care să-l reprezinte la cererea sponsorului Arena. S-a gândit mult și avea numeroase idei, însă cea mai bună a venit din partea iubitei, care l-a văzut drept o libelulă.

„M-am gândit mult: să fiu un rechin, un vultur? M-am gândit la ceva alfa. Prădător Apex (n.r. – specie de animal aflată în partea de sus a lanțului lui trofic). Ce ar trebui să fiu? O balenă ucigașă? O orcă? Un crocodil…?

Apoi, prietena mea mi-a sugerat o idee, și nu-mi place să recunosc, dar ea a propus o libelulă. O insectă. Frumoasă și delicată. Alunecă fără efort pe suprafața apei. Nici nu înoată, nici nu stă complet în aer',  a declarat David Popovici pentru spaniolii de la El Pais.

David Popovici: „Îmi place să mă comport ca o libelulă'

În primă fază, David Popovici se gândea la un simbol alfa, însă după propunerea iubitei sale a analizat cum se comportă libelula, ce face și cum este ca și insectă, astfel a văzut cât de mult se aseamănă cu una. Acum, David Popovici se mândrește cu acest simbol ales chiar de către Taisia.

Prietena mea mi-a spus că arăt ca o libelulă. Ele sunt rapide, sunt buni prădători pentru mărimea lor și sunt creaturi inteligente. Nu trăiesc doar prin forță brută. Îmi place să cred că mă comport ca o libelulă: alunecând fără efort.

Cea mai frumoasă parte a înotului este că mă face să mă simt ușor și să uit de lucrurile rele din viață, de trecut, de viitor și de stres, care este o realitate care ne acaparează mai devreme sau mai târziu', a continuat David Popovici.

David Popovici nu vrea să părăsească România

Tot în interviul de la El Pais, David Popovici a vorbit despre marea lui pasiune. Se bucură de un succes colosal, după ce la vârsta de 16 ani a uimit un mapamond întreg cu performanțele sale, devenind ulterior cel mai tânăr campion mondial la proba de 200 m liber masculin și continuând pe aceeași linie. Recent, a cucerit aurul ala Jocurile Olimpice de la Paris, dar chiar și așa, nu vrea ca faima să-l schimbe și continuă să rămână același, cu o dorință aprinsă de a evolua pe meleagurile românești și de a transforma România într-o lume mai bună.

„Vreau să studiez în București. Vreau să protejez chimia pe care o am cu antrenorul meu. Îmi plac oamenii din jurul meu, îmi place atmosfera, îmi place acest oraș, îmi place Bucureștiul, e ciudat. Îmi place să mă plimb cu bicicleta prin el.

Este atât de mare încât mă tot pierd. Găsești clădiri frumoase și gigantice, palate vechi și dărăpănate, clasice, latine și din perioada comunistă, perioadă din care nu ne-am revenit pe deplin. Multă opulență, mulți oameni fără adăpost care nu au unde să își petreacă noaptea și mulți oameni bogați care încearcă să se laude cu banii lor, ca și cum asta ar însemna ceva… 

Vezi mai multe supermașini în București decât în Milano…! Sunt o mulțime de lucruri de reparat aici. În cele din urmă, aș vrea să fiu o voce care să ajungă la oamenii care au nevoie de ajutor. Cred că pot să-mi folosesc imaginea pentru a face ceva bine în țara mea', a mărturisit David Popovici.

Sursă foto: Facebook / profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton