David Popovici a fost felicitat de Nadia Comăneci. Mesajul impresionant al campioanei mondiale: "Este absolut fabulos"

 Dumitrache Laura
.

David Popovici a devenit campion european la proba de 200 de metri liber, după ce a cucerit la Roma și medalia de aur la proba de 100 de metri liber. Tânărul sportiv a primit numeroase mesaje după ce a devenit cel mai rapid înotătot la proba de 100 de metri liber. A fost felicitat de nume mari ale sportului mondial, printre care se numără și Nadia Comăneci. Campiona olimpică s-a declarat uluită de talentul fabulos al tânărului de 17 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

David Popovici a bătut recordul mondial devenind cel mai rapid om din lume la proba de 100 de mtri liber. Românul a spulberat recordul brazilianului Cesar Cielo Filho. Sportivul de la CS Dinamo a reușit să facă dubla 100-200 de metri liber, așa cum s-a întâmplat și la Campionatele Mondiale de la Budapesta, din iunie.

daviddavid

La doar 17 ani, David Popovici este deja o legendă a natației mondiale. Sportivul a cucerit aurul european și la 200 de metri liber, după ce a fost înregistrat la Roma cu al treilea cel mai bun timp din istorie pe această distanță: 1:42.97.

Citește și: David Popovici, ipostază neașteptată în metrou.Cum a fost fotografiat campionul mondial, în București

Citește și: Ce face David Popovici, dublu campion mondial, cu banii câștigați din sport:”I-am strâns și…”

Citește și: Robert Buzescu, fost concurent de la Mireasa, implicat într-un accident rutier.Cum se simte acum, după ce a fost transportat la spital

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit un an de la nuntă:”Te iubesc infinit”

David Popovici a fost felicitat de Nadia Comăneci

David Popovici a devenit la numai 17 ani o legendă a natației mondiale. Sportivul a primit numeroase mesaje după ce a devenit cel mai rapit înotător la proba de 100 de metri liber. David a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber, la Campionatul European de Natație de la Roma. De asemenea, Popovici a bătut recordul și a devenit cel mai rapid înotător la proba de 100 de metri liber. După această performanță incredibilă, românul a fost felicitat de nume mari ale sportului mondial. Nadia Comăneci a fost printre primele care a postat un mesaj de felicitare pe Instagram. Campioana olimpică s-a declarat uluită de talentul lui David și l-a felicitat pentru reușita sa.

„Este absolut fabulos ceea ce a reușit David. Trebuie să ne mândrim toții ca un român a obținut această performanță. Este la început de drum și sunt convinsă că rezultatele remarcabile vor continua să vină pentru el', a precizat Nadia Comăneci pentru Prosport.

Michael Phelps, impresionat de performanța lui David Popovici

Michael Phelps este considerat, cel mai probabil,cel mai valoros înotător al lumii. Acesta i-a transmis un mesaj de felicitare lui David Popovici, declarându-se impresionat de performanța tânărului la Campionatul European de natație de la Roma.

De asemenea, Cesar Cielo Filho, a reacționat și el după ce David a devenit cel mai rapid înotător al lumii.  „Credeam că această zi nu va mai veni! Sunt fericit pentru el, dar sentimentele sunt ciudate!', a spus Cesar.

David Popovici a făcut istorie la Europenele de la Roma

David Popovici a impresionat la Campionatele Europene de înot de la Roma, fiind medaliat cu aur la 100 de metri și la 200 de metri liber. A devenit al 4-lea înotător din istorie care a câștigat aurul la 100 de mtri liber și la 200 de metri liber la aceeași ediție a Campionatelor Europene.

David a încheiat cursa cu un timp de 1:42,97 și a fost la doar 98 de sutimi distanță de doborârea recordului mondial. În prezent, recordul mondial la 200 de metri este deținut de germanul Paul Bierdermann, cu un timp de  1:42,00. Sportivul român a căpătat imediat un avans important față de elvețianul Antonio Djakovic, principalul contracandidat la medalia de aur. David Popovici a încheiat cursa cu timpul de  1.42,97, cu peste două secunde în fața ocupantului poziției secunde. Astfel, a cucerit medalia de aur și a stabilit un nou recird mondial la juniori.

Sâmbătă, David Popovici a câștigat medalia de aur în proba de 100 de metri liber. A obținut primul loc cu timpul de 46,86, doborând recordul mondial. În iunie a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de la Budapesta, în probele de 200 m liber și 100 m liber.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton