"Mor de sete și nu am pe nimeni. Am ales să o trec pe mama pe fisă, în caz că pățesc ceva". David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a fost operat de urgență

 Dumba Gabriela
.

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a fost operat de urgență și se plânge pe rețelele de socializare că este singur în spital, fără nimeni apropiat care să-i aducă o sticlă cu apă. David a explicat de ce a ajuns la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și a fost operat de urgență, dezvăluind că a trecut-o pe Luminița Anghel în fișa de pacient, chiar dacă nu mai au o relație apropiată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

David Pușcaș a fost înfiat, de la vârsta de doi ani, de Luminița Anghel, dar relația lor s-a răcit odată cu trecerea anilor. Certurile au degenerat într-un scandal public, care a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor, s-au aruncat cuvinte grele și acuzații dure, dar de opt ani nu își mai vorbesc deloc.

44544454

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a fost operat de urgență

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel trece prin momente de cumpănă. David Pușcaș a ajuns în cursul zilei de ieri, de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca', iar noaptea trecută a fost operat după ce s-a înțepat la un deget și a stat așa timp de trei zile.

„Sunt singur în spital, nu am pe nimeni. Așa că am ales să o trec pe mama (Luminița Anghel – n.r) pe fișa mea de pacient, în caz că pățesc ceva. Nu am nici măcar o sticlă de apă aici, mor de sete și sunt singur în spital. Am ajuns în spital după ce m-am înțepat în acul din cercel sub unghie și am stat așa trei zile. Am făcut o infecție foarte mare', a spus David Pușcaș, pentru Click!

Pentru că are o legătură foarte apropiată cu prietenii săi virtuali, David Pușcaș a postat imediat după intervenția chirurgicală, un story pe contul său de Instagram, și le-a povestit tuturor prin ce a putut să treacă în momentele când era în sala de operație.

„Gata, am ieșit din operație. Mă doare de mor, dar nu îmi pierd degetul. Totul este ok. A fost oribil', le-a spus David Pușcaș internauților.

Citește și: Fiica Ronei Hartner, prima aniversare fără mama ei. Ce a făcut Rita Sumalya în ziua în care a împlinit 16 ani: „A refuzat să se serbeze, e prea dureros. A căutat fotografiile ei…’

Citește și: Fiica Ronei Hartner refuză să vorbească cu tatăl ei, după moartea mamei: „Fata vrea să locuiască aici, o să ne străduim să… Nimeni nu o poate înlocui pe Rona'

De ce s-a certat David Pușcaș cu mama lui adoptivă, Luminița Anghel

David Pușcaș spunea acum ceva timp că a avut o relație bună cu artista, însă totul se întâmpla înainte ca ea să se căsătorească cu Silviu Dumitriade. Acum, tânărul mărturisește că mama lui adoptivă nici nu vrea să îi mai pronunțe numele la televizor și că ar ruga producătorii să nu fie întrebată despre el la emisiunile la care participă.

„Niciodată relația cu mama nu a fost bună, mă rog, a fost poate atunci când eram mic, până când s-a căsătorit cu actualul ei partener, căci de atunci s-a schimbat. Noi nu mai vorbim, nu mă mai caută, nu nimic.

M-a enervat groaznic, m-am supărat, pentru că a mers la o emisiune și nici măcar nu mi-a pronunțat numele, ea vorbește cu producătorii la toate emisiunile să nu întrebe nimic de mine ca și cum n-aș fi existat. Eu pentru ea nu mai exist', spunea David Pușcaș anul trecut.

La emisiunea online „În oglindă', David a făcut dezvăluiri dureroase despre viața lui. Tânărul a fost adoptat de artistă și de fostul ei soț Marcel Pușcaș. După despărțire, Luminița s-a căsătorit cu Silviu Dumitriade, despre care fiul adoptiv al vedetei spune că nu l-ar fi dorit.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui. Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajuns acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20.00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis', a povestit David Pușcaș.

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic', mai spunea David Pușcaș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton